10 najlepších darčekov pre deti každého veku

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti  |  Vianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

Blížia sa Vianoce a preto nesmiete zabudnúť na darčeky. Najmä nie na tie pre detičky. Neviete si rady a chceli by ste niečo naozaj super a zároveň ušetriť? Pozrite si najväčšie hity pre deti všetkých vekových kategórií. Pozrite si naše tipy a vyberte tie najlepšie hračky pre deti.

Nákup darčekov vie pekne potrápiť. Existuje nekonečné množstvo vecičiek pre deti. Klasické plyšáky, bábiky, kuchynky, ale aj rôzne hračky, ktoré stimulujú predstavivosť a deti sa s nimi učia nové veci. Už viete aké darčeky pre deti tento rok vyberiete? Nie? Pozrite sa s nami na krásne hračky, ktoré potešia malé slečny aj malých chlapcov.

Hračky pre deti do 2 rokov

Pri výbere hračky pre najmladšieho člena rodiny stojí za to oboznámiť sa s fázami jeho fyzického aj psychického vývoja. Vďaka tomu si budete môcť vybrať darček, ktorý včas rozvinie drobcové motorické zručnosti alebo bude stimulovať jeho zmysly.

VULLI žirafa Sophie

žirafa

Aj tí úplne najmenší by mali mať pod stromčekom nejakú drobnosť, s ktorou sa pobavia.

Najmenšie bábätká si svoje prvé Vianoce ešte naplno neužijú, ale tak či onak im rozhodne musíte kúpiť niečo pod stromček. Táto krásna žirafa Sophie je pre kojencov ako stvorená! Má ideálnu veľkosť a je plná farieb, ktoré stimulujú bábätkovský zrak. Je pískacia, takže slúži aj na rozvoj sluchu. Je vyrobená z prírodnej gumy a nafarbená potravinárskymi farbivami, takže vôbec nevadí, keď si ju drobec strčí do pusy. Poslúži aj ako skvelé hryzátko počas prerezávania zúbkov. Táto hračka je skvelým tipom na darček na Vianoce, pri narodení dieťatka či iných sviatkoch.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo19,70 eur
Cena z cashbackom19,37 eur
Kúpiť žirafu »

Štýlové odrážadlo autíčko

Každý malý drobec ocení poriadne odrážadlo. Toto štýlové autíčko urobí pod vianočným stromčekom radosť každému chlapčekovi. Využijú ho však aj malé slečny. Odrážadlo vyzerá ako dospelácke auto a slúži na rozvoj pohybu. Drobec v ňom sedí a odráža sa nohami. Je vybavené volantom, takže dieťa sa na ňom bude cítiť ako v skutočnom aute. Je vhodnejšie pre chodiace deti, ale môžete ho kúpiť aj menšiemu bábu a využijete ho napríklad na jar počas prechádzok vonku. Kliknite si na Feedo a vyberte si odrážadlo, ktoré najlepšie vyhovuje vášmu dieťatku.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo30,99 eur
Cena z cashbackom30,47 eur
odrazadlo auticko

Kúpte svojmu drobcovi štýlové odrážadlo na Feedo.

Kúpiť odrážadlo »

Chodítko Fisher-Price

chodítko

Na Feedo.sk kúpite nielen hračky ale aj všetko pre mamičky a deti.

Každé malé bábätko príde do veku, kedy sa začne stavať na nohy. Zväčša okolo jedného roku. Malý chodec ešte nedosahuje dostatočnú stabilitu, a preto je na mieste mu trošku dopomôcť. Vychýrená hračkárska značka Fisher-Price prináša krásne chodítko, ktoré je funkčné, a zároveň slúži aj ako edukatívna hračka. Keď sa vaše dieťa unaví, môže si k zebre sadnúť a pohrať sa. Odrážadlo je vhodné najmä do interiéru, takže vaša ratolesť sa môže hrať v obývačke alebo v detskej izbičke.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo48,59
Cena z cashbackom47,78 eur
Kúpiť chodítko »

Nočná lampička medvedík

Deti sa boja tmy. Majú strach, že spod postele na nich vybehne zlý bubák. Chcete, aby nemalo vaše dieťa problém zaspať vo vlastnej izbe? Super pomôckou je detská nočná lampa. Predávajú sa desiatky druhov, niektoré premietajú hviezdnu oblohu, iné hrajú uspávanky. Pozrite si stránky Feedo.sk a vyberte si lampu, ktorá sa vám bude pozdávať najviac. Vhodnou voľbou je táto lampička v tvare medvedíka. Slúži ako hračka aj svietidlo a vaše deti ju budú milovať.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo14,74 eur
Cena z cashbackom14,49 eur
lampicka

Nočná lampička v tvare plyšového medvedíka bude verným kamarátom pre vaše dieťatko.

Kúpiť lampičku »

Vianočné darčeky pre drobcov od 2 do 5 rokov

Deti v predškôlkárskom a škôlkarskom veku už nepotrebujú chodítka ani kolotoče nad postieľku. Dievčatká začínajú milovať bábiky, kuchynky a chlapci sa radi menia na malých kutilov. Spravte svojim ratolestiam najkrajšie Vianoce s Feedo.

Kuchynka pre malé gazdinky

kuchynka

Krásna kuchynka urobí radosť každej malinkej gazdinke.

Každé malé dievčatko sa už od predškôlkarskeho veku rado parádi, obúva maminine topánky a pomáha v kuchyni. Tam je to ale nebezpečné. Prekvapte svoju dcérku a zariaďte jej vlastnú kuchynku. Táto kuchynka je elektrická, plne vybavená a verte, že očká vašej malej slečny za pri rozbalení balíčka od Ježiska rozsvietia čistou detskou radosťou. Kuchynka umožňuje hravé varenie a dokonca je vybavená kávovarom. Tento darček je jednoznačným zásahom do čierneho.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo58,30 eur
Cena z cashbackom57,33 eur
Kúpiť kuchynku »

Kutilská dielnička pre chlapcov

Tak ako sa dievčatká rady hrajú na kuchárky, tak chlapci sa chcú podobať na svojich ockov kutilov. Viete čo spraví radosť každému malému škôlkarovi? No predsa chlapčenské dielnička. Tieto hračky vyzerajú veľmi podobne ako kuchynky pre slečny, ale narozdiel od kávovaru a varešky v nich nájdete plastové šrubováky, kladivká a iné nástroje, s ktorými môže malý šikovník majstrovať. Je to tiež super hračka v prípade, že sa chcete zahrať s dieťaťom aj vy. Táto dielnička je navyše za neodolateľnú cenu, takže vám ju radíme kúpiť skôr, ako sa vypredá.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo15,59 eur
Cena z cashbackom15,33 eur
kutilska dielnicka

Kutilská dielnička pre chlapcov je perfektným tipom na darček pre malých chlapcov.

Kúpiť dielničku »

Stavebnice Lego

lego

Lego je na trhu dlhé desaťročia a milujú ho malí aj veľkí.

Akú hračku pozná každý? S najväčšou pravdepodobnosťou ste sa s ňou hrávali aj vy. Reč je o stavebniciach Lego. Predávajú sa všemožné verzie, veľkosti a náročnosti skladania jednotlivých stavebníc. Lego je určené aj pre malé deti v predškolskom veku. Super je to, že hračka je mimoriadne variabilná. Deti môžu postupovať podľa obrázkového návodu alebo si stavať čokoľvek podľa vlastnej fantázie. Lego stimuluje detské myslenie, takže deti sa niečo nové naučia.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo16,90 eur
Cena z cashbackom16,62 eur
Kúpiť Lego »

Hračky pre deti od 5 do 7 rokov

Škôlkarskí veľkáči a malí školáci sa stále radi hrajú. Na to netreba zabúdať. Hračky však treba vyberať tak, aby sa s nimi skutočne zabavili. Nesmú byť príliš detské. V tomto veku deti rady tvoria. Na plyšákov zabudnite. Stavte skôr na vecičky ako sú kresliace tabuľky.

Didaktická tabuľka na kreslenie

Máte doma malého umelca? Vadí vám, že sa z času na čas stane, že vaša ratolesť pokreslí okrem papiera aj stôl či zem? Stavte na didaktickú tabuľu. Určite si ju pamätáte zo svojho detstva. Predávajú sa roky. Fungujú tak, že sa na ne kreslí špeciálnym perom a keď chce dieťa kresliť nanovo, jednoducho zmaže pôvodný obrázok. Tabuľka je ľahko prenosná, takže sa stane vernou parťáčkou aj počas víkendov u babky či výletov.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo11 eur
Cena z cashbackom10,82 eur
didaktická tabuľka

Kreslenie na zmizíkovaciu tabuľku je zábavné a kreatívne.

Kúpiť tabuľku »

Kladivko a podložka na pribíjanie

kladivko

Dovoľte svojmu drobcovi pribíjat klinčeky ako dospelákovi.

S čím sa zabaví malý chalan úplne najlepšie? Predsa pri mužských prácach. Plastová dielnička je pre predškoláka príliš detská. Dobrou správou je, že vo Feedo.sk myslia aj na väčších chalanov. Vyskúšajte túto korkovú dosku, do ktorej môže vás syn pribíjať klince. Hračka je použiteľná opakovane a je maximálne bezpečná, takže sa nemusíte báť, že by si drobec ublížil.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo7,90 eur
Cena z cashbackom7,77eur
Kúpiť dosku »

TIP TIPLI: Ak hľadáte ďalšie tipy na darčeky pre deti, budúce mamičky alebo už mamičky, nechajte sa inšpirovať tipmi, ktoré sme si pre vás pripravili.

Zobraziť tipy na darčeky

Hračky pre školákov nad 8 rokov

Zabehnutí školáci sa radi hrajú s hračkami, ktoré majú ich spolužiaci. Fičia spinnery, rôzne zvieratká či bábiky. Pozorne počúvajte svoje deti, ony vám istotne prezradia, akú hračku by si želali. Vždy ich však môžete prekvapiť. Pozrite sa na to s čím.

Kreatívna sada Malý princ

Malý princ od Exupéryho sa radí medzi najikonickejšie knižky. Je určená ľuďom každého veku. Vždy si v nej nájdete zaujímavé a nové myšlienky. Potešte svoje dieťa úžasnou kreatívnou sadou Malý princ. Podporuje rozvoj kreativity, predstavivosti a zároveň si vaše dieťa vlastnoručne vyrobí perfektné vecičky. Je to jednoznačne hračka s pridanou hodnotou, ktorá stojí za všetky peniaze.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo11,89 eur
Cena z cashbackom11,69 eur
kreatívna sada

Kreatívna sada Malý princ je skvelou hračkou s pridanou hodnotou.

Kúpiť kreatívnu sadu »

Hojdačka pre nezbedníkov

kladivko

Túto hojdačku budete svojim drobcom závidieť aj vy.

Stalo sa vám niekedy, že ste vlastným deťom závideli niektorú z hračiek? Ak nie, tak vám garantujeme, že túto hojdačku im budete závidieť. Je pevná, bezpečná a deti si na nej užijú kopec srandy. Najlepšie sa hodí do exteriéru, ale ak máte veľa miesta u seba doma, môžete ju zavesiť aj vo vnútri. S inštaláciou si však nechajte poradiť, aby nedošlo k úrazu.

Cena Feedo
Cena z cashbackom
Cena Feedo71,99 eur
Cena z cashbackom70,79 eur
Kúpiť hojdačku »
Radi nakupujete výhodne? Získajte kvalitný tovar za výpredajové ceny!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Hej.sk, GearBest, AliExpress, Hračkárik.sk, Feedo.sk, Raj hračiek

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa