4 skvelé tipy na nezabudnuteľné wellness pobyty

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Tipy a triky  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Načerpať energiu, zabudnúť na okolitý zhon a ponoriť sa do nekonečnej oázy pokoja. Nemusí to byť len sen. Premeňte to v realitu vďaka našim tipom na wellness pobyty, ktoré splnia svoj účel a dokonalo vás zrelaxujú.

Súčasná doba je náročná. Na každého z nás kladie zvýšené nároky, mali by sme stíhať starostlivosť o domácnosť, prípadne nakŕmiť hladné detské krky a popritom od nás šéf očakáva maximálny výkon v práci. Dá sa to zvládať? Ak si naordinujete oddych v podobe wellness pobytu, môžete si byť istí, že sa vrátite ako znovuzrodení a pripravení na ďalšie povinnosti, ktoré vás čakajú.

1. Wellness hotely západné Slovensko

Západné Slovensko ponúka množstvo wellness hotelov, ktoré sa postarajú aj o toho najnáročnejšieho zákazníka. Piešťany sú svetoznámym kúpeľným mestom. Na nábreží rieky Váh si vychutnáte svoj wellness pobyt plnými dúškami. Aj hlavné mesto Slovenska vám vyjde v ústrety a môžete si vybrať z množstva hotelov, kde vás personál doslova rozmazná.

Wellness pobyt

Zastavte sa na chvíľu a užite si dokonalý relax.

Najlepšie wellness hotely v západnom Slovensku

  • Thermalpark Dunajská Streda - jeden z najväčších wellness hotelov v Dunajskej Strede ponúka vstup do bazénového a saunového sveta.
  • Wellness Panorama Trenčianske Teplice - je priam stelesnením kvalitných hotelových služieb na vysokej úrovni, čo sa týka wellness služieb.
  • Penzión Quatro v Podhájskej - je verejne známa svojimi službami, vďaka ktorým má kopu spokojných zákazníkov. Wellness Podhájska každoročne priláka tisícky ľudí. 

Rezervujte si hotel s cashbackom

Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli a získajte späť až 25 % z ceny nákupu. Cestovanie vás už nemusí stáť celý majland - stačí pri ňom používať spoľahlivého parťáka! Nakupovať lacnejšie môžete vo viac než 220 obchodoch, vrátane Booking.com, Kiwi.com, Hej.sk a ďalších.

2. Wellness hotely stredné Slovensko

Nadšenci relaxu a krásnej prírody si prídu na svoje v srdci Liptova. Stačí si len vybrať wellness hotel a máte len na skok do Liptovského Jána, kde sa nachádza známy termálny prameň – kaďa. Atraktivitu z tejto lokality robí fakt, že kúpanie v prameni je bezplatné.

Najlepšie wellness hotely v strednom Slovensku

  • Alexandra Wellness Hotel - očarí vás prírodou v srdci Liptova a zároveň nadštandardnými wellness službami.
  • Hotel & Spa Resort Kaskády - jeden z najluxusnejších hotelov v celom okolí kúpeľov Sliač či Kováčová. 
  • Salamandra Hotel - krásy prírody sa tam spájajú s bohatým dedičstvom našich predkov a s kvalitnými wellness službami.

Čo si všímať pri výbere wellness pobytu?

  • Odbornosť – kto je jeho personál? Overte si, akí ľudia pracujú vo wellness hoteli a či majú prax, vzdelanie alebo certifikáty.

  • Voda v bazéne – hoci vyhrievaný bazén je príjemný, nič sa nevyrovná liečivej sile vody z termálneho prameňa.

  • Cena – zistite si, čo všetko je v cene. Je dobré informovať sa o balíčkoch služieb, ktoré sú zvyčajne cenovo zvýhodnené a kombinujú rôzne procedúry.

  • Recenzie – pýtajte sa svojich známych a priateľov, popr. pohľadajte hodnotenie hotela a jeho wellness služieb na internete.

TIP: Pri výbere sa tiež zamyslite, čo vlastne od wellness pobytu očakávate. Chcete si oddýchnuť alebo vás trápi nejaký konkrétny zdravotný problém?

3. Wellness hotely východné Slovensko

Východné Slovensko ponúka wellness pobyty hlavne v horskej nedotknutej prírode. Tým je známy Poprad, kde nájdete množstvo wellness hotelov s rôznymi procedúrami. Ak nepreferujete hory, môžete staviť na Košice alebo Prešov, taktiež je možné vybrať si hotel s wellness službami.

Masáž

Doprajte si masáž a načerpajte novú energiu.

Najlepšie wellness hotely vo východnom Slovensku

  • Grand Hotel Permon - ponúka návrat k prírode a zároveň luxusné pohodlie 21. storočia s najväčším wellness centrom na Slovensku.
  • Wellness Hotel Partizán - predstavuje chrám relaxu pre pokoj v duši.
  • Boutique Hotel Briston - hotel situovaný v historickom centre Košíc zaujme svojou architektúrou a wellness službami.

4. Wellness hotely Tatry

Predstavte si, že by ste absolvovali wellness procedúry s príjemným plusom! Užívali by ste si liečivé prvky tatranskej klímy, ktoré sa vyznačujú neobyčajnou čistotou vzduchu bez baktérií a alergénov, vysokými hodnotami slnečného svitu a ultrafialového žiarenia. A to už ani nie je reč o tej kráse naokolo – príroda a hory všade, kam sa pozriete. Krásy horského prostredia pôsobia na organizmus priam stimulujúco. Okolie stvorené na wellness pobyt! Okolie Štrbského plesa, Starého Smokovca či Tatranskej Lomnice je pastvou pre oči i dušu.

Najlepšie wellness hotely v Tatrách

  • Wellness Hotel Chopok - vyhľadávaný wellness hotel v Nízkych Tatrách, ktorý bol v rebríčku hodnotenia Trend Top hotely. 
  • Kontakt Wellness Hotel - v Starej Lesnej pod štítmi Vysokých Tatier, obklopený nádhernou horskou prírodou je ideálnou voľbou pre relaxačné wellness pobyty.
  • Hotel Grand Jasná - patrí medzi luxusné hotely v Nízkych Tatrách, kde si prídu na svoje i tí najnáročnejší zákazníci. 

Kde hľadať wellness pobyty?

More zliav – zľavový portál ponúka množstvo wellness pobytov na Slovensku i v zahraničí za lákavé ceny.

Hotels.com - nájdete tu cenovo výhodné ubytovania na internete.

Travelist - cestovná kancelária, ktorá za vás vyjedná exkluzívne ceny s vybranými hotelmi u nás i v zahraničí.

Nezabúdajte, že vďaka Tipli môžete nájsť svoj vysnívaný wellness pobyt v oveľa nižšej cene. Zľavy vás presvedčia!

Súvisiace obchody

HotelVoucher, ZaMenej.sk, Booking, Hotels.com, CK DAKA

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa