4 tipy na kraťasy, ktoré schovajú veľké boky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Najobľúbenejší kúsok oblečenia v parnom dni si zaručene kraťasy! Sú praktické a pohodlné. Ideálne ako do mesta alebo k vode, tak na letný festival. Ale aké šortky fičia toto leto? Pripravili sme pre vás výber z niekoľkých strihov, ktorými ľahko zamaskujete aj väčšie boky.

Nové kolekcie dámskych šortiek sú tu! A naozaj je z čoho vyberať. Krátke pod zadok, široké po kolená, vysoké do pásu...je ich nespočetné množstvo. Nosia sa všetky strihy aj materiály. V e-shopech nájdete elegantné šortky so zaväzovaním v páse na stuhu, príjemné bavlnené kraťasy k vode alebo ultra krátku klasiku z džínsového materiálu.

Hľadáte šortky, ktoré zakryjú vaše silnejšie boky? Stavte na voľné nohavice a áčkový strih. Dnes už sa nenosí všetko upnuté. Práve naopak, v móde je oversize oblečenie. A ak by ste sa v tom náhodou necítili spokojne, môžete kraťasy v páse stiahnuť opaskom alebo stuhou. Podtrhnete tak viac svoje krivky.

Tip: Kde kúpiť nové dámske kraťasy?

Stojíte každé ráno pred šatníkovou skriňou a hovoríte si, že nemáte čo na seba? Je čas na doplnenie letných kúskov! Chcete nakupovať rozumne a ušetriť pri tom?

Nakupujte s Tipli! S cashbackom od Tipli získate časť peňazí z nákupu späť. Využijte tiež zľavové kupóny na módne oblečenie a ušetrite na svojom nákupnom košíku!

Zľavy na dámsku módu

Šortky do pásu

V áčkovom strihu schováte boky raz dva. Mašľa alebo zajímavá spona v páse, ktorou stiahnete volnejšie kraťasy, hneď dodá vášmu outfitu iný vzhľad. Pohrajte sa k tomu aj s potlačami. Šortky zo ZOOT spĺňajú všetko. Vďaka prúžkom krásne predĺžite nohy a zaväzovanie v páse dodá šmrnc.

 šortky do pásu
bermudy

Dlhšie kraťasy

Nebojte sa vziať si na seba šortky s dlhšími nohavicami. Sú síce strihané v pánskom štýle, ale s ohrnutými nohavicami a výšivkou pristanú aj vám. Krásne sedí džínsový materiál, ale skúste zapátrať aj po plátených bermudách na Bonprix. V modrej alebo bledo béžovej budú ideálnou voľbou.

roztrhané moderné kraťsy

Šortky a roztrhaná klasika

Pokiaľ sa vám páči rebelský look, skúste šortky, ktoré majú nedbalo roztrhané okraje nohavíc. Akokeby ste sa vyšantili na starých džínsoch a urobili z nich trendy kraťasy. Ale voľte decentný variant, ako napríklad na Answear. Moc rozparkov a potrhaných častí nevyzerá pekne.

Kde najlepšie kúpite štýlové kraťasy?

  • ZOOT – vyberajte originálne strihy áčkových šortiek
  • Answear – deminové kraťasy nikdy nevýjdu z módy
  • Lindex – elegantné oblečenie v námorníckom štýle
  • Orsay – plátené šortky v svetlých farbách sa hodia ku všetkému

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, Bonprix, ZOOT, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa