5 fitness hodiniek, ktoré vám pomôžu naplánovať váš tréning

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Rodičia a deti  |  Chudnutie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Športujete? Mali by ste! Ak vás zaujíma, kde končia vaše možnosti a ako sa zlepšujete vo svojom tréningu, mali by ste si zabezpečiť fitness hodinky. Našli sme pre vás niekoľko druhov v rôznych cenových kategóriách, z ktorých si určite vyberiete.

Fitness hodinky dokážu merať vašu fyzickú aktivitu počas celého dňa. Náramok zaznamenáva hodnoty, ktoré si následne môžete zobraziť na mobilných telefónoch. Vďaka týmto údajom vám môžu hodinky fitness poslúžiť ako osobný kondičný tréner a poradca, pre cvičenie na doma. Okrem toho vám môžu tieto inteligentné zariadenia zobrazovať hovory, či upozorňovať vás na správy na sociálnych sieťach.

Každé fitness hodinky vám dokážu spočítať, koľko ste za deň urobili krokov, či akú vzdialenosť ste prešli. Medzi ďalšie časté funkcie patrí budík, ktorý vás namiesto zvonenia zobudí vibráciou alebo napríklad možnosť merania dĺžky a kvality spánku. Do vyššej cenovej kategórie patria hodinky fitness s GPS, ktoré dokážu zaznamenať vašu trasu aj keď idete behať bez mobilu. Ak vás títo spoločníci, ktorí motivujú k lepším športovým výkonom oslovili, fitness hodinky Heureka ponúka široký výber týchto technických vychytávok.

Fitness hodinky pre nenáročných

naramok ali

Cenovo dostupné fitness hodinky z AliExpress.

  • Cena: 6.57 €
  • Doprava: zadarmo
  • Doba doručenia: 20 – 27 dní

Tieto jednoduché fitness hodinky sú pre všetkých, ktorí chcú vyskúšať túto technologickú vymoženosť, no nechcú priveľa investovať. Obsahujú všetky základné funkcie ako ukazovanie času, krokomer, spálené kalórie, teplotu okolia a takisto zaznamenávajú váš spánok.

Inteligenté fitness hodinky z Aliexpress sú základom toho, čo by mali fitness hodinky obsahovať. Pre tých, ktorí potrebujú len nevyhnutné funkcie sú ideálnou voľbou v najnižšej cenovej kategórii. Napriek tomu toho dokážu viac, ako bežné hodinky. Citlivý senzor im dovoľuje precízne počítať vaše kroky a vypočítať tak množstvo kalórií, ktoré spálite.

Zobraziť na AliExpress »

Fitness hodinky štandard

naramok priemer

Spoľahlivé LAMAX Bfit hodinky z Okay.sk.

  • Cena: 54,97 €
  • Doprava: 4,40
  • Doba doručenia: 2 dni

LAMAX Bfit sú vodeodolné fitness hodinky, so všetkým, čo k fitness hodinkám patrí. Meranie krokov, prejdenej vzdialenosti, spálených kalórií, monitorovanie spánku je takisto samozrejmosťou. O ľahké ovládanie sa postará dotykový OLED displej. LAMAX Bfit sú jednoznačnou voľbou, ak hľadáte pokročilé fitness hodinky.

Ak hľadáte kvalitný prístroj, ktorý precízne zaznamená a vyhodnotí všetky vaše aktivity, LAMAX Bfit je voľbou, ktorú neoľutujete. Synchronizáciu s telefónom využijete nielen pri tréningu ale aj pri bežnom používaní. Hodinky vás môžu upozorniť na prichádzajúci hovor, SMS správu, alebo správu na sociálnych sieťach.

Zábudlivci ocenia možnosť "prezvovenia" telefónu z hodiniek, ak ho náhodou práve neviete nájsť. Komunikácia s telefónom hodinkám umožňuje takisto stlačenie spúšte fotoaparátu v smartfóne. Bfit sa primárne starajú o vaše zdravie a ak ste dlhšie neaktívni, vyzvú vás k pohybu. V balení sú hodinky dodávané s dvomi náramkami. Čiernym na nešportové aktivity a farebným pre váš voľný čas.

Zobraziť na Okay.sk »

Fitness hodinky Apple watch

naramok lux

Inteligentné hodinky Apple Watch z Hej.sk.

  • Cena: 439 €
  • Doprava: zadarmo
  • Doba doručenia: 2 dni

Apple Watch sú hodinky pre náročných, ktorí chcú na zápästí nosiť predĺženú ruku svojho iPhonu. Okrem vzdialeného ovládania iPhonu toho ale tieto hodinky zvládnu oveľa viac. Meranie tepu, krokov a kalórií je samozrejmosťou. Apple ide ďalej a hodinky majú vlastný GPS, aby ste si mohli trasu odmerať, aj keď mobil necháte doma.

Pre náročných používteľov ponúkajú Apple Watch 12 spôsobov tréningov, z ktorých si môžete vybrať, stanoviť si cieľ a hodinky sa postarajú o celé naplánovanie tréningovej aktivity. Váš tréning sa ukladá do pamäte a iPhone vám pripraví prehľadné grafy, ktoré presne ukážu, kde môžete zabrať viac.

Okrem kontinuálneho merania tepu, majú hodinky aj senzor okolitého sveta, gyroskopický senzor a senzor na kontinuálne meranie terénu. Dotykovým displejom hodiniek môžete prijímať hovory alebo prepínať pesničky v prehrávači. Apple Watch sa tak stanú vašim spoločníkom nie len pri športovaní. Môžete si na nich aj prečítať správy, či pozrieť si kurzy akcií.

Zobraziť na Hej.sk »

Ftiness hodinky ako nenápadný doplnok bez displeja

naramok bez dis

Fitness náramok Fitbit Flex z Hej.sk.

  • Cena: 73,90 €
  • Doprava: zdarma
  • Doba doručenia: 2 dni

Pre fanúšikov minimalizmu je tu Fitbit Flex. Nenápadný náramok bez výrazného displeja. To ale neznamená, že toho nedokáže veľa zaznamenať! Fitbit Flex si pamätá podrobne aktivity za posledných 7 dní a denné úhrny z posledného mesiaca. Okrem merania krokov a spálených kalórií vás môže upozorňovať aj na hovory a SMS správy.

Fitbit má namiesto displeja len 5 diód, ktoré vám svietením a farbou dajú najavo, že sa máte hýbať, alebo že vám zvoní telefón, prípadne prišla SMS správa. Neuvidíte na ňom síce čas, ale diódami vám naznačí, ako blízko ste k dosiahnutiu svojho denného pohybového limitu. S aplikáciou Fitbit budete mať prehľad o tom, kedy a koľko ste cvičili a svoje výsledky si môžete v aplikácii porovnať s priateľmi.

Zobraziť na Hej.sk »

Elegantné fitness hodinky

naramok swar

Elegantný fitness náramok Polar Loop z Okay.sk.

  • Cena: 119.50 €
  • Doprava: zdarma
  • Doba doručenia: 2 dni

Spojením značiek Polar a Swarovski vznikol módy variant fitness náramku, ktorý má elegantný vzhľad no zároveň sleduje všetky vaše dôležité pokroky. S týmto fitness náramkom budete mať prehľad o všetkých informáciách, ktoré majú fitness hodinky poskytnúť, no takisto zaujme aj svojim vzhľadom, ktorému dominujú krištále od Swarovského.

Polar Loop si dáva záležať na tom, ako budete vyzerať pri cvičení. Keďže by ste mali mať svoje fitness hodinky neustále na ruke, značka Polar prišla s dizajnom z nerezovej ocele v spojení so Swarovského krištálmi a vznikli štýlové hodinky, za ktoré sa nebude musieť hanbiť žiadna žena vo vysokom biznise.

Hodinky si samozrejme plnia všetky svoje funkcie. Aktuálny čas vyzerá na diódovom displeji štýlovo a hodinky zaznamenávajú všetky dáta, ktoré od nich očakávate: Kroky, výdaj kalórií, optimalizovanie dennej dávky pohybu. Keďže hlavne na príjem kalórií si dávajú ženy obzvlášť pozor, hodinky Polar Loop prinášajú najpresnejšie počítadlo spálených kalórii na trhu, aby ste zo svojej diéty vyťažili maximum.

Zobraziť na Hej.sk »

Tajomstvo, ako nakupovať športové vybavenie lacnejšie

Tipli vám prináša množstvo obchodov s elektrom, v ktorých si môžete vybrať zo širokej ponuky fitness hodiniek. Skombinujte aktuálne zľavy a kupóny s cashbackom od Tipli a nové fitness hodinky môžete mať za bezkonkurenčnú cenu. V prípade kompletnejší dopytu po fitness doplnkoch odporúčame obchod GymBeam, kde na vás čaká široký sortiment produktov.

Kúpiť fitness hodinky lacnejšie

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, inSPORTline, AliExpress, SportsDirect.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa