5 tipov na jedinečné peračníky z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Prázdniny sú už v polovici, a ani sa nenazdáme, už príde opäť nový školský rok. Nie nadarmo sa hovorí, že šťastie praje pripraveným, preto je vhodná doba začať zháňať školské potreby. Každý správny školák však potrebuje peračník a AliExpress ponúka nekonečné množstvo originálnych peračníkov pre všetkých.

Nudným obyčajným peračníkom už dávno odzvonilo! Potešte svoje ratolesti originálnym peračníkom pred tým, než začne škola. Peračníky ponúka AliExpress v rôznych podobách. Výber je priam nekonečný, a práve pre to sme vybrali 5 zaujímavých kúskov pre inšpiráciu. Vybrať si len jeden bude naozaj ťažké.

Motívy s plameniakom

peračník plameniak

Obrovským hitom sezóny je plameniak a preto nesmie chýbať ani počas školy.

  • Cena: 1,06 – 1,11 € / kus
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 21-42 dní

Hitom sezóny sa nepochybne stali plameniaky, ktoré sú všade kam sa len pozriete. Nafukovačky, osušky, tašky, batohy, ale aj na oblečení. Tento ružový vták si získal popularitu vďaka svojmu netradičnému sfarbeniu a preto by nemal chýbať ani medzi školskými potrebami.

Hodnotenie produktu: Obchodník získal 392 hodnotení produktu. Až 90% z nich ohodnotilo produkt 5 hviezdičkami a iba 1% ohodnotilo produkt 1 hviezdičkou, a to z dôvodu, že produkt doposiaľ neobdržali. Kupujúci pridali množstvo fotiek, ktoré súhlasia s obrázkom a popisom produktu, preto obchodníka môžeme jedine odporučiť.

Zobraziť na AliExpress »

Superhrdinské peračníky pre superhrdinov

peračník superhrdina

Superhrdinovia budú populárny vždy.

  • Cena: 0,81 € / kus
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 21-42 dní

Superhrdinovia sú proste nestarnúca klasika a už dávno neplatí, že ich ocenia iba chlapci. Batman či superman, s takýmto peračníkom bude jednoduché stať sa hrdinom aj v školskej lavici. Ak zháňate k peračníku aj školský batoh, na AliExpress nájdete aj superhrdinský batoh pre celkovú výbavu.

Hodnotenie produktu: Obchodník získal zatiaľ len 23 hodnotení produktu, ale všetky sú ohodnotené 5 alebo 4 hviezdičkami. Kupujúci pridali k pozitívnym reakciám aj fotky produktu. Pochvaľovali si skvelú kvalitu a rýchle doručenie.

Zobraziť na AliExpress »

Školský autobus v mini podobe

peračník autobus

Peračník s motívom autobusu poslúži aj ako hračka.

  • Cena: 1,51 € / kus
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 21-42 dní

Malí chlapci majú často krát slabosť na dopravné prostriedky, najmä na autobusy. Ak je aj váš malý nezbedník nimi očarený, tak určite uvíta peračník s motívom autobusu, ktorý mu nielen schová všetky pastelky, ale môže sa s ním cez prestávku aj zahrať.

Hodnotenie produktu: Celkovo 106 hodnotení získal obchodník, z toho iba 3 recenzie pod 2 hviezdičky. Kupujúci sa často krát zhodli, že peračník je síce menší ale roztomilý a v dobrej kvalite. Kupujúci pridali aj fotky produktu, ktoré zodpovedajú popisu a preto doporučujeme nákup u predajcu.

Zobraziť na AliExpress »

AliExpress má bohatú ponuku školských potrieb pre malých i veľkých školákov, je však potreba počkať si dlhšiu dobu na doručenie až z Číny. Preto nečakajte až na posledný týždeň, a objednajte si cez AliExpress už dnes!

Peračník v podobe chipsov

peračník chips

Vtipné motívy sú tých, čo majú radi netradičné veci.

  • Cena: 1,20 € / kus
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 21-42 dní

Pre všetkých, ktorí obľubujú vtipné a originálne veci je ideálnou voľbou pre nákup práve peračník v podobe balíku chipsov či cukríkov. Netradičný vzhľad zaujme každého a prinesie tak dobrú náladu. Veľkosť je však menšia než obyčajne, preto sa bude hodiť skôr stredoškolákom, ktorý ho môžu využiť aj ako obal na mobil.

Hodnotenie produktu: Predajca s dvojročným pôsobením na AliExpress získal za tento produkt 128 hodnotiacich reakcii, takmer všetky pozitívne ohodnotené. Priložené fotografie spokojných nakupujúcich len potvrdzujú ich slová, že produkt je kvalitný a zodpovedá popisu.

Zobraziť na AliExpress »

Peračník s jednorožcom

peračník jednorožec

Peračníky s jednorožcom si môžete vybrať v rôznych farbách.

  • Cena: 1,46 € / kus
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 21-42 dní

Jednorožce sú populárne už dlhší čas, ale mať peračník s jednorožcomje nutnosť pre každú malú fannyku, ktorá miluje jednorožce. Peračník má 4 farebné varianty, z ktorých si určite vyberiete.

Hodnotenie produktu: Predajca získal 328 hodnotení. Z toho 95% je ohodnotenie piatimi hviezdičkami a zvyšných 5% má 4 hviezdičky. Keďže predajca nemá ani jednu negatívnu reakciu a kupujúci si pochvaľovali veľmi rýchle doručenie, za nás jednoznačné odporúčanie obchodu.

Zobraziť na AliExpress »

TIP: AliExpress pre svojich zákazníkov pripravuje obrovské zľavy v jednom dni! Tento AliExpress day tento rok pripadá na dátum 11.11.2018. Nezabudnite si ho poznačiť do diára a využiť zľavy.

Cashback na AliExpress

Na internetovom portály AliExpress môžete kúpiť takmer čokoľvek za pár Eur. Vďaka Tipli.sk ale môžete na AliExpress ušetriť ešte ďaleko viac! S pomocou cashbacku dostanete až 10 % z pôvodnej ceny späť! Využite túto príležitosť a nakupujte na AliExpress lacno.

Nakúpiť lacno na AliExpress

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Hej.sk, AliExpress, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa