5 vecí, ktoré potrebuje váš domáci miláčik

Tipy k nákupuDomáci miláčikovia  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka. Jeho láska je absolútne nezištná. Je jedno či ste mladí, starí, bohatí, chudobní, malí či vysokí. Miluje vás bezhraničnou láskou. Oplaťte mu ju pekným pelechom, kvalitnou stravou či príjemným obojkom. Pozrite sa s nami na veci, ktoré vo výbave maznáčika nesmú chýbať.

Domáci maznáčik, a je jedno či je to pes, mačka či škrečok, nie je lacný špás. Nehovoríme len o veterinárnej starostlivosti, ktorá často stojí astronomické sumy. Ani samotné vybavenie, bez ktorého sa nezaobídete nie je najlacnejšie. Poradíme vám, kde nakúpite potrebné chovateľské potreby lacnejšie. Váš domáci miláčik sa tak bude mať vždy ako v bavlnke a vy ušetríte.

Tip: Ako kúpiť chovateľské potreby a ušetriť?

Jedným z trikov ako ušetriť peniaze a zároveň vyberať z nekonečného množstva produktov sú nákupy online. Na trhu existuje veľké množstvo e-shopov zaoberajúcich sa predajom potrieb pre domáce zvieratá.

Trik ako nakúpiť chovateľské potreby lacnejšie je veľmi jednoduchý. Stačí využiť cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Nakupujte cez Tipli u jedného z 250 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Nakupovať chovateľské potreby lacnejšie

1. Pekný pelech pre psa

Tak ako platí, že posteľ je najdôležitejší kus nábytku pre človeka, rovnako je pelech najdôležitejšou vecou pre psa. Je to jeho územie, jeho miesto, na ktoré sa uchýli ku spánku, nanosí si doň svoje hračky. Je jeho oázou pokoja a bezpečia. Nenechajte svojho psíka spať na zemi. Či už zvolíte plyšový, kožený, plastový či ratanový peliešok, váš psík ho bude milovať. Pozrite si napríklad stránky Zoohit.sk, na ktorých nájdete rôzne druhy kvalitných a cenovo dostupných pelechov pre domáce zvieratá.

pelech pre psov zoohit

Krásny pelech zo Zoohit je pohodlný a zároveň skrášli vašu obývačku.

2. Kvalitný obojok pre psa

obojok abc

Tento obojok kúpite na ABC-ZOO.

Druhou vecou, ktorá vášmu chlpáčikovi nesmie vo výbave chýbať je obojok. Jednak ho potrebujete na venčenie. Bez obojka by ste asi ťažko psíka zapli na vôdzku. Obojok zároveň slúži ako priestor, kde viete umiestniť známky z očkovania, meno, kontaktné údaje majiteľa či svetielko. Vybrať si môžete estetický kožený obojok, praktický a lacný nylonový obojok alebo trvácny kovový obojok. Výber je len a len na vás. Ak váš psík príliš ťahá, zvoľte namiesto obojka postroj. Nebude sa škrtiť a venčenie sa stane pohodlnejším aj pre vás.

3. Pevné vodítko

K peknému obojku budete potrebovať pevné vodítko. Najmä ak máte šteniatko, ktoré ešte nie je úplne vychované. Psíci zvyknú vôdzky hrýzť, preto sa najmä v úvode neoplatí investovať príliš veľa peňazí. Ak je váš pes vychovaný a chodí bez vodítka, aj tak ho budete potrebovať. Nie všade je totiž povolené venčenie bez vodítka. Ideálne je naučiť psa chodiť na krátkom vodítku. Ale na výber sú aj naťahovacie vodítka. Vyberte si to, ktoré vám lepšie vyhovuje a užit si so psíkom spoločné chvíle vonku.

voditko dobra miska

Pevné vodítko od Dobrá miska zabráni tomu, že vám psík počas venčenia utečie.

4. Keramická miska

miska zoohit

Keramickú misku kúpite na Zoohit.sk.

Ani vám by nechutilo jesť zo škaredého taniera. Servírujte svojmu chlpáčovi jeho každodennú porciu jedla do peknej misky. Ideálnou voľbou je keramická miska. Pýtate sa prečo? Je to najmä kvôli jej váhe. Psíci zvyknú vylízať jej obsah až do dna. Ak by bola miska ľahká, budú pri tom cestovať po miestnosti. Je to hlučné, pre psa nepohodlné a riskujete poškrabanú podlahu. Ak je váš pes notorický hltač, zaobstarajte si slow bowl. Miska síce nie je keramická, ale spomaľuje jedenie. Predídete tak hroziacim zdravotným problémom so žalúdkom.

5. Výživné granule

Azda najdôležitejšou vecou, ktorú by ste mali vášmu zvieratku zabezpečiť sú kvalitné granule. Jedine poriadne a výživné krmivo zabezpečí vášmu psovi zdravý rast a vývoj. Vyberajte si z uznávaných značiek ako Farmina, Acana, TimberWolf a nohých ďalších. Ak nechcete tráviť hodiny u veterinára a míňať stovky eur za liečbu, výber krmiva rozhodne nepodceňte. Ak si neviete rady, prečítajte si recenzie alebo sa poraďte so zákazníckm servisom priamo v e-shope. Váš psík sa vám za vašu starostlivosť odvďačí pevným zdravím a bude s vami čo najdlhšie.

krmivo abc

Výživné krmivo je dôležité pre zdravie vášho zvieratka.

★Nakupujte chovateľské potreby za výhodné ceny★

Ušetrite na chovateľských potrebách maximum. Kombinujte cashback od Tipli so zľavovými kupónmi.

  • Eukanuba – kvalitné krmivo obľúbené medzi psíčkarmi
  • Tedi – chovateľské potreby za mimoriadne nízke ceny
  • Bardog – kvalitné české krmivo pre vášho miláčika

Súvisiace obchody

AliExpress, Dobrá-miska.sk, Zoohit, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa