6 tipov pre vašu dovolenku

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

S pribúdajúcimi slnečnými lúčmi pribúdajú aj myšlienky na dovolenku. Zatvorte na chvíľu oči a predstavte si šum mora, horúci piesok pod nohami a úplný únik od všetkého, čo na vás v realite čaká. Kam by ste radi vycestovali tento rok? Počkáte si až na leto, alebo vyrazíte niekam za exotikou už teraz?

Poznáte ten každodenný stereotyp? Budík vám zvoní ešte pred šiestou. Párkrát ho presuniete, kým sa konečne odhodláte vyliezť z postele. Do kúpeľne sa tackáte s očami ešte napoly zalepenými a rozstrapatenými vlasmi. Vyjdete von, prší - a vy nemáte dáždnik. V práci neviete, čo skôr, a keď vám do toho kamarátka pošle fotku zo slnečného Španielska je vám do plaču?

Tiež vás každodenný stereotyp a šedivé dni ničia? Doprajte si ten pravý relax na slnečnej pláži, kde vás zaujíma jediné - namažem sa teraz alebo za 5 minút? Inšpirujte sa našimi ponukami a vypadnite nachvíľu z reality.

First minute

Patríte k tým, ktorí si svoju dovolenku musia premyslieť? Omrknite si First minute ponuku.

Španielsko

6 tipov pre vašu dovolenku

Nechajte sa zlákať krajinou toreádorov a rytmom zvodného Flamenca. Španielsko je jednou z najobľúbenejších lokalít dovolenkárov. A nie je sa čomu čudovať - má viac ako 8000 km pláží, najviac podníkov v celej EÚ a pochádzajú odtiaľto obľúbené futbalové kluby RealMadrid či FC Barcelona. Užite si napríklad slnečné Kanárske ostrovy s Dovolenka.sme.sk za cenu od 323 € na osobu. Cena zvyčajne zahŕňa: leteckú dopravu, ubytovanie, transfer letisko-ubytovanie-letisko, služby delegáta a poistenie insolventnosti CK.

Kúpiť dovolenku v Španielsku

Chorvátsko

6 tipov pre vašu dovolenku

Máte radi aktívnu dovolenku? Vydajte sa teda na nezabudnuteľný zážitok k "slovenskému moru". Okrem priezračného mora tam nájdete krásne pohoria ako stvorené na preskúmanie. A Plytvické jazerá už nemusíme ani spomínať. Travelist teraz navyše prichádza so skvelou ponukou - hotel si môžete rezervovať už od 200 € za osobu. Cena zvyčajne zahŕňa: ubytovanie a stravu.

Kúpiť dovolenku v Chorvátsku

Taliansko

6 tipov pre vašu dovolenku

Zatúžili ste po návšteve krajiny pizze a cestovín? Taliansko vám ponúkne oveľa viac ako to - práve preto je pre mnohých ideálnou dovolenkovou destináciou. Ochutnajte tu jedno z najlepších vín na svete alebo sa vráťte v čase počas návštevy historického Kolosea. Pobyt pri Talianskom Jadrane si môžete zakúpiť už od 367 € na osobu na Dovolenka.sme.sk. Cena zvyčajne zahŕňa: dopravu, ubytovanie, polpenziu, služby delegáta a poistenie insolventnosti CK.

Kúpiť dovolenku v Taliansku

Last minute

Máte už zbalené kufre, a teraz iba čakáte na výhodnú ponuku? Inšpirujte sa našimi last minute tipmi.

Egypt

6 tipov pre vašu dovolenku

Je vašim snom vidieť pyramídy? Láka vás odhaľovanie dávnej histórie egyptských faraónov? Do horúceho Egypta sa môžete vydať už dnes - nemusíte čakať na teplo do leta. Určite vás nesklame krásnymi plážami a príjemnými hotelovými rezortmi - na Dovolenka.sme.sk za cenu od 307 € na osobu. Cena zvyčajne zahŕňa: dopravu, ubytovanie, stravu, transfer letisko-ubytovanie-letisko, služby delegáta a poistenie insolventnosti CK.

Kúpiť dovolenku v Egypte

Cyprus

6 tipov pre vašu dovolenku

Výhodou Cypru pre slovenských turistov je, že tu často natrafíte na nášho krajana, a tak nerobí problém ani neznalosť cudzích jazykov. Okrem odpočinku na pláži môžete na ostrove preskúmať nádherné prírodné scenérie či objaviť jeho dávnu históriu. Na nákup dovolenky na Dovolenka.sme.sk vám postačí už 266 € na osobu. Cena zvyčajne zahŕňa: dopravu, ubytovanie, raňajky, transfer letisko-ubytovanie-letisko, služby delegáta a poistenie insolventnosti CK.

Kúpiť dovolenku na Cypre

Thajsko

6 tipov pre vašu dovolenku

Máte radi exotiku? Spoznajte túto nevšednú a fascinujúcu krajinu. Určite stojí za to vyskúšať tradičné vyprážané banány, krabie koláčiky či nespočetné jedná z ryže. Do Bangkoku sa cez Dovolenka.sme.sk teraz dostanete už za 600 € na osobu. Cena zvyčajne zahŕňa: dopravu, ubytovanie, služby delegáta, poistenie insolventnosti CK.

Kúpiť dovolenku v Thajsku

Uprednostňujete first alebo last minute dovolenky? Aké máte s nimi skúsenosti? Podeľte sa o ne s nami v diskusii.

Súvisiace obchody

Dovolenka.sme.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa