6 vecí, ktoré si musíte zbaliť na festival

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie 29. 4. 2022

Leto už prišlo a s ním sa pomaly, ale isto blíži čas na letné festivaly. Počas celých prázdnin sa ich u nás a v okolí koná nespočet. Chystáte sa vyraziť na niektorý z nich? Poradíme vám, ktoré veci by vám v zozname potrebných vecí rozhodne nemali chýbať. Buďte dobre pripravení a zažite festival plný zážitkov.

Nech idete kamkoľvek, vždy si treba dobre premyslieť, čo si so sebou nezabudnúť vziať. Dlhý čas sa tešíte na more super zážitkov. Nenechajte si ich pokaziť tým, že si nezbalíte všetko potrebné. Idete na letný festival? Chcete si ho poriadne užiť? Pozrite si s nami veci, ktoré vám nesmú chýbať.

Festivalový checklist

Už ste premýšlali nad tým, čo si do svojho batohu nabalíte? Hovorí sa, že šťastie praje pripraveným. Prinášame vám zoznam 6 vecí, bez ktorých sa nezaobídete. Táto praktická výbava na festival, vám pomôže prežiť akciu pohodlne. Pripravte sa, zbalte sa a vyrazte za zábavou na hudobný festival.

1. stan

Festival bez stanu nie je festival. Iste, v dnešnej dobe existuje množstvo možností ako ubytovanie v hoteli či stanovom mestečku. Neoberajte sa o zážitky. Postavte si svoj vlastný stan. Na internete kúpite rôzne druhy od jednomiestnych až po stany pre viac osôb. Najlacnejšie stany zoženiete zhruba od 20 eur. Sú skladné a využijete ich istotne aj o rok.

vemzu šortky
stan zajo
stan gamisport

Zľava: stan pre 2 osoby Decathlon, 2-miestny stan Zajo, kvalitný stan Gamisport.sk

Tipli TIP: Vyskúšajte samorozkladací stan. Ušetríte kopec času a nervov pri jeho stavaní. Okamžite po príchode na festival sa môžete začať baviť.

2. spacák

Stan vám vytvorí na festivale domov. Komfortný spacák zasa zabezpečí spánok ako na obláčiku. Moderné spacáky sa dajú poskladať na malý rozmer. Bezproblémov ho zbalíte k ostatným veciam do batohu. Dbajte na to, aby ste si vybrali spacák, ktorý je vhodný do letného počasia. Spacáky sa pohybujú rovnako ako stany v cenových reláciach od 20 eur.

spacak aliexpress
spacak gamisport
spacak insportline

Zľava: obálkový spacák Aliexpress, spacák Gamisport.sk, letný spacák inSPORTline

3. power banka

Viete si predstaviť deň bez mobilného telefónu? Asi len ťažko. Vybitý mobil vie narobiť poriadne problémy. Hľadanie nabíjačky v areáli nemusí skončiť úspešne. Buďte vždy nabití. Pomôže vám power banka. Vyberte si vždy externú nabíjačku, ktorej kapacita vydrží niekoľko nabití. SMS-kujte, volajte a foťte počas celého festivalu.

power banka aliexpress
power banka tpd
power banka amazon

Zľava: power banka Aliexpress, výkonná power banka TPD, čierna power banka Amazon

Tipli TIP: Cestujete na festival autom? Nabíjanie telefónu či power banky vám uľahčí nabíjačka do auta.

4. plavky

Nezabudnite na plavky. Je to skutočne praktická festivalová móda. Páni ich môžu využiť na opaľovanie, ale aj ako krátke nohavice, vďaka čomu ušetríte miesto v batohu. Dámy plavky ocenia počas teplých dní a plavková podprsenka poslúži zároveň ako sexy top či bežná podprsenka.

plavky zoot
panske plavky vivantis
plavky hm

Zľava: moderné bikini ZOOT, pánske trenkové plavky Vivantis, bralette plavky H&M

5. šľapky

Veľmi príjemným a pohodlným druhom obuvi sú šľapky. Je to veľmi trendy kúsok. Nosia sa žabky tiež známe ako flip-flopy, ale aj klasické nazúvacie šľapky. Oba typy sú unisex. Využijete ich počas horúcich festivalových dní. Bojíte sa, že sa pokazí počasie a zbytočne vám šľapky zaberú miesto v batožine? Zaručene ich využijete vo verejných sprchách.

slapky vivantis
slapky eobuv
plavky hm

Zľava: žabky Calvin Klein z Vivantis, flip-flopy Havaianas z Eobuv, trendy šľapky z Vemzu

6. šiltovka

Posledným must have festivalovým kúskom, ktorý rozhodne doma nenechávajte je šiltovka. Zachráni vás pred úpalom, zmoknutím a zároveň pod ňu schováte vlasy, keď sa vám pokazí účes. Ak si náhodou zabudnete slnečné okuliare, šilt vám ochráni zrak. Okrem toho šiltovka nie je drahá, vyzerá super a pristane každému. Ak chcete doladiť obuv o ďalší doplnok, pozrite si lacné kabelky, ktorých vám nebude ľúto vziať so sebou.

siltovka hm
siltovka vivantis
siltovka vemzu

Zľava:neoprénová šiltovka H&M, trendy street šiltovka z Vivantis, kvetovaná šiltovka Vemzu

★ Nakupujte veci na festival super ceny ★

Kúpte si cez Tipli veci na festival. Využite výhodný Tipli cashback a nakupujte festivalovú výbavu za tie najvýhodnejšie ceny.

Nakupovať festivalové veci výhodne

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, inSPORTline, AliExpress, Gamisport.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa