Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Nový týždeň je tu a s ním pravidelná dávka akčného tovaru, špeciálnych akcií a zliav. Ponuky obchodov sme preskúmali za vás a teraz vám predstavujeme najlepšie z najlepších, alebo TOP 5 obchodov, kde v týždni 13.2. - 19.2.2017 ušetríte peniaze. Šetrite na svojich nákupoch a nakupujte rozumne!

Aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

4home.sk | so zľavami - 86 %

Akcie týždňa - 4home

Vyžívate sa vo zveľaďovaní svojho domu a záhrady a radi zháňate dekorácie pre skrášlenie svojho príbytku? Potom určite neprehliadnite špeciálnu ponuku obľúbeného slovenského e-shopu. 4home.sk prichádza so skvelou akciou až - 86 % a ponúka naozaj širokú škálu produktov - stačí si len vybrať :-)

Vybrať si na 4home.sk

Cellbes | Akcia 2+1 ZDARMA

Akcie týždňa - Cellbes

Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym novým štýlovým kúskom z e-shopu Cellbes.sk. Teraz si nákupy môžete užiť s akciou 2+1 ZDARMA.

Vybrať 2+1 ZDARMA na Cellbes.sk

TPD | lístky na Intel Extreme Masters ako darček

Akcie týždňa - TPD.sk

Internetový obchod Tpd.sk prichádza so špeciálnou ponukou pre tých, ktorí si na svojom notebooku okrem práce radi aj niečo zahrajú. Pri nákupe notebooku alebo počítača OMEN od HP s procesorom Intel Core i7 teraz získate 2 lístky na jeden deň plný gamingových zážitkov na Intel Extreme Masters - najväčšej hráčskej akcii v našom regióne, s účasťou až 111 000 ľudí!

Vybrať si notebook na TPD.sk

Muziker | Zľava - 68%

Akcia týždňa, Muziker

Na najlepšom slovenskom e-shope s hudobnými nástrojmi a príslušenstvom - Muziker.sk si na svoje príde každý hudobník. Nakupujte navyše so zľavou do výšky až 68 %!

Porozhliadnuť sa na Muziker.sk

inSPORTline | Zľava - 40%

Akcie týždňa, Insportline

Ako posledný sa v našom rebríčku umiestnil športový obchod InSPORTline.sk. Či už ste športovec telom a dušov, alebo sa len chcete dať po zime zase do formy, akcie do výšky 40 % vás určite potešia.

Vybrať si na inSPORTline.sk

Súvisiace obchody

Muziker, 4home, TPD, inSPORTline, Cellbes.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa