Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Sviatok nesviatok, Tipli nelení a aj na Veľkonočný pondelok prichádzame s tými najlepšími akciami a špeciálnymi ponukami! Na Veľkú noc sa s nimi akoby vrece roztrhlo, preto neváhajte a užite si jarné nakupovanie aj dnes!

Kde v týždni 17.4. - 23.4.2017 ušetríte? Aké exkluzívne zľavové ponuky si pre vás obchody prichystali? A aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

OTTO | Veľkonočné zľavy

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

OTTO oslavuje Veľkú noc skutočne “vo veľkom” - neprichádza iba s jednou zľavou, ale hneď so štyroma! Spríjemnite si sviatky novými šatami, kuchynským vybavením, plavkami alebo iným zo širokého výberu produktov. Teraz nakupujete s darčekom 15 € na nákup, zľavou 30 % na plavky, zľavou 15 % na nezľavnené produkty a zľavou až 25 % na produkty z kategórie domácnosť (konkrétne bytový textil, dekorácie a kuchynské vybavenie). Akcia platí do 17.4.2017!

Omrknúť ponuku OTTO

ZOOT | Zľava 20 % na celý sortiment

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Máte po krk nekvalitného oblečenia? Do kvality sa investovať vyplatí - a tú ZOOT bezpochyby ponúka. Práve navyše prebieha akcia 20 % na celý ZOOT so zľavovým kódom: SIBIRIBI, platná do 17.4.2017 a 50% zľava na pánsku a dámsku módu. Akcia platí do 19.4.2017.

Inšpirujte sa našim Jarným špeciálom a investujte aj do oblečenia pre vaše malé lásky.

Vybrať oblečenie na ZOOT

Bambino.sk | Vyrážame do jarnej prírody

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Deti výlety do prírody zbožňujú. Tak zbaľte ruksak, bicykel a vyrazte niekam s celou rodinkou! Sviatky jari sú na to ideálnou príležitosťou. A ak vám chýba správne vybavenie pre malých šibalov, všetko nájdete na Bambino.sk. Teraz vyberáte bicykle, odrážadlá a iné detské dopravné prostriedky, ruksaky, hry na vonku a množstvo ďalšieho so zľavou až 63 %! Akcia platí do 30.4.2017.

Prejsť na Bambino.sk

Najzlato.sk | Aprílové zľavy

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Ako sa hovorí, šperky sú najlepším priateľom ženy. Nechajte vyniknúť svoju krásu šperkom z Najzlato.sk. Práve prebiehajú aprílové zľavy - 40% zľava na obrúčky, 20% zľava na všetky prívesky a 30% zľava na prívesky v tvare kríža. Akcia platí do 30.4.2017.

Kúpiť šperk na Najzlato.sk

Bonprix | Doprava zadarmo

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Ani jeden z najobľúbenejších e-shopov s oblečením na Slovensku nesklamal! Bonprix vám teraz objednaný tovar v hodnote nad 25 € privezie úplne zadarmo! Stačí v nákupnom košíku zadať zľavový kód EA11. Akcia platí do 17.4.2017.

Poobzerať sa na Bonprix

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Bonprix, ZOOT, Najzlato.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa