Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Komu sa chce tieto slnečné dni prechádzať po nákupných centrách? Objednajte si všetko z pohodlia domova a vyrazte užívať si slnečné lúče. Kde v týždni 22.5. - 28.5.2017 ušetríte?

Každý týždeň odvedieme “špinavú prácu” namiesto vás a pripravíme vám exkluzívne akcie a zľavy . Vám už ostáva iba vybrať si tú najlepšiu!

Sconto | Zľava -50 % na kuchyne na mieru

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Kuchyňa je v dome dôležité miesto, tu predsa vznikajú všetky tie dobroty. :-) Ak vás už stará kuchyňa nudí, teraz je tá správna príležitosť dodať jej šmrc! Scontodo 6.6.2017 ponúka všetky kuchyne na mieru značky Nobilla so zľavou 50 %.

Tchibo | Zľava -40 % na nábytok

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Pri nábytku ešte chvíľku ostaneme. Štýlový nábytok do detskej izby, obývacej izby, spálne, jedálne aj predsiene teraz na Tchibo nakúpite so zľavou až 40 %!

TPD | Zľava -20 % na celý sortiment Tescoma

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tescomu vám dlho predstavovať určite nemusíme. Jedná sa o kvalitné kuchynské potreby, ktoré vaše varenie zjednoduchšia a urýchlia. TPD ponúka celý sortiment značky Tescoma so zľavou 20 %. Špeciálna ponuka končí 31.5.2017.

Bonprix | Doprava zadarmo

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Sezóna letných dovoleniek klope na dvere - najvyšší čas na ňu pripraviť aj svoj šatník. Pri nákupe nad 25 € a zadaní zľavového kódu 965SU získate na Bonprix dopravu zadarmo. Dlho však s výberom neváhajte, akcia končí už 22.5.2017!

Blancheporte | Zľava až 50 €

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Pripravte svoju garderóbu na leto s francúskou módou na Blancheporte. Lacnejšie ako teraz, vás to už nevyjde! Pri nákupe nad 100 € získate zľavu 50 € a pri nákupe nad 60 € zľavu 30 €. Pre uplatnenie zľavy nezabudnite zadať zľavový kód 125.352. Akcia platí do 29.5.2017.

Každý deň pre vás pridávame nové zľavové ponuky a kupóny k obchodom na Tipli. Sledujte náš aktualizovaný zoznam zliav a ušetrite na svojich nákupoch maximum!

Zobraziť zľavové ponuky

Súvisiace obchody

Bonprix, TPD, Blancheporte.sk, Tchibo, SCONTO nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa