Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Máte už na túto sezónu nakúpené štýlové kúsky? Ak ste číhali na správnu príležitosť, vaše čakanie je na konci. :-) Prejdite si s nami ponuku najlepších zliav a špeciálnych akcií v týždni 24.4. - 30.4. 2017, s ktorými naozaj ušetríte.

Aké exkluzívne zľavové ponuky si pre vás obchody prichystali? Poďme si ich spoločne predstaviť.

Vivantis | Módne kúsky do aprílového počasia

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Len čo sme odložili zimné kabáty a bundy do vzdialených zákutí šatníka, zobudíme sa do zasneženého rána. Jeden aby sa z toho aprílového počasia zbláznil. Vystrojte sa do neho s Vivantis, kde práve prebieha zľava 15 % na módne aprílové kúsky. Akcia platí po zadaní zľavového kódu APRILSK do 26.4.2017.

Omrknúť ponuku Vivantis

Bonprix | Zľava 20 % na blúzky a tričká

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Správne zvolená blúzka alebo tričko dodá šmrc každému outfitu. Či už ste milovníčkou elegantnej módy, alebo uprednostníte voľné pohodlné tričko, na Bonprix si prídete na svoje. Vyberajte teraz blúzky a tričká s 20% zľavou!

Vybrať tričko na Bonprix

Answear | Sezónne zľavy

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Sezónne zľavy sú skvelou príležitosťou na obohatenie šatníka! Využite tie na Answeardo výšky 50 %! V ponuke je dámska a pánska móda svetových značiek ako aj kvalitné kufre. Tie sa vám na letnú dovolenku zaručene zídu! :-)

Prejsť na Answear

Tchibo | 20% zľava na nábytok a doplnky

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

A aby sme spolu nezveľaďovali iba šatník, za zmienku určite stojí zľava 20 % na nábytok a doplnky na Tchibo. Aj jednoduchý doplnok vie domov spríjemniť a prispieť k rodinnej atmosfére. Na uplatnenie zľavy zadajte zľavový kód JAR2017 do políčka “Uplatniť poukaz”. Akcia platí do 18.5.2017.

Poobzerať sa na Tchibo

Hej.sk | Zľava 10 % na skleníky

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Nie je BIO ako BIO. Dnes môžete skutočne dôverovať iba tomu, čo si vypestujete vo vlastnej záhradke. Keďže je výsadzba ovocia a zeleniny predo dvermi, Hej.sk prichádza so zľavou 10 % na skleníky pre všetkých záhradkárov. Akcia platí do 30.4.2017 alebo do vypredania zásob.

Kúpiť skleník na Hej.sk

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, Vivantis, Hej.sk, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa