Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Skvelé zľavy na vás nečakajú iba na čierny piatok. Zlepšite si pondelok prehľadom najlepších akcií a špeciálnych ponúk! Nemusíte pritom ani pohnúť prstom - všetko spravíme za vás. Pustite sa do čítania a nakupujte výhodne aj v týždni 3.4.-9.4.2017.

Kde tento týždeň (naozaj) ušetríte? Aké exkluzívne zľavové ponuky si pre vás obchody prichystali? A aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

Asos | Zľava na dámsku a pánsku módu

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Nezáleží na tom, či zháňate novú kabelku, jarný kabátik, štýlové topánky alebo plavky. Na Asos prebiehajú zľavy až do výšky 50 % úplne na všetky kategórie. A na svoje si neprídu iba dámy - v ponuke je široký sortiment pre pánov.

Ak hľadáte pri nákupe jarnej bundy alebo trička inšpiráciu, nájdete ju v našich článkoch! :-)

Vybrať oblečenie na Asos

OTTO | Zľava 15 € a doprava zadarmo

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Na OTTO nájdete naozaj krásne jarné kúsky. V ich ponuke okrem dámskej, pánskej a detskej módy nechýbajú plavky a po novom rakúske kroje na špeciálne príležitosti. Obohaťte svoj šatník! Teraz pri nákupe v hodnote aspoň 60 € získate zľavu 15 €. Ak hodnota objednávky dosiahne 85 € dopravu máte zadarmo! Akcia platí do 5.4.2017.

Vybrať oblečenie na OTTO

Tchibo | Totálny výpredaj

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tchibo sa už dávno nestará len o naše príjemné zobúdzanie skvelou kávou. Na ich e-shope nájdete bohatú ponuku dámskej, pánskej a detskej módy, bytových doplnkov a mnoho iného. Momentálne na Tchibo prebieha totálny výpredaj a zľavy až 40 %.

Poobzerať sa na Tchibo

Hej.sk | Jarný výpredaj

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Rozhodli ste sa kúpiť vstavané spotrebiče do kuchyne? Chcete pre vášho domáceho miláčika naozaj kvalitné krmivo? Alebo túžite po novom notebooku, či tablete? Práve máte jedinečnú príležitosť! Na Hej.sk prebieha Jarný výpredaj a zľavy až 70 %!

Kúpiť spotrebiče na Hej.sk

Astratex | Zľava 25 %

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Ak sa chcete cítiť krásna a sexi, potrebujete pohodlné spodné prádlo. Astratex na to myslí, preto sú jeho kúsky nie len štýlové, ale najmä dobre sedia. Môžete si vybrať zo širokej ponuky spodnej bielizne pre dámy aj pánov, plavok, oblečenia a doplnkov. Po zadaní zľavového kódu: HDS417 získate zľavu až 25 %! Akcia platí do 5.4.2017.

Prejsť na Astratex

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Hej.sk, ASOS, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa