Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Určite ste zvedaví, aké špeciálne ponuky si pre vás pripravili e-shopy na tento týždeň. Kde v týždni 5.6.- 11.6.2017 nájdete najvychytanejšie akcie?

Potrebujete vynoviť garderóbu, snívate o novom telefóne alebo nových spotrebičoch do kuchyne? Stačí sledovať exkluzívne akcie a zľavy , ktoré pre vás každý týždeň hľadáme a všetky sny si môžete splniť za pár eur! Šetrite na svojich nákupoch a nakupujte rozumne! :-)

Hej.sk | Zľava 10 % na smoothie mixéry

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Doprajte si dennú dávku vitamínov. Smoothie je pritom nie len zdravý alebo aj skvele chutí - preto varujeme, tento osviežujúci ovocný nápoj je vysoko návykový! :-) Na Hej.sk prebieha do 11.6.2017 na smoothie mixéry extra zľava 10 %.

Okay | Výpredaj elektra a zľavy 53 %

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Nový telefón je o rok takmer archaický kúsok, počítač sa začne zasekávať, v kuchyni by to chcelo nové spotrebiče. Poznáte to, v dnešnej dobe sa bez elektroniky nepohneme ani na krok. Preto vás iste poteší výpredaj elektra na Okay a zľavy až do výšky 53 %. Akcia platí do 20.6.2017.

Vivantis | 60% zľava na šaty

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Šiat nie je v ženskom šatníku nikdy dosť - a v lete to platí dvojnásobne! Jedny na pláž, jedny do mesta, ďalšie do práce...Nech na ne neminiete celý majetok využite zľavu 60 % na šaty na Vivantis. Špeciálna ponuka prebieha do 19.6.2017.

OTTO | Zľava 20 % na plavky

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Ak ešte nemáte plavky na túto sezónu, lepšiu ponuku nenájdete! Zľava 20 % na plavky na OTTO, v ktorom sme navyše zvýšili cashback na 9%! Zľava platí do 5.6.2017 a zvýšenie cashbacku do 11.6.2017.

Answear | Zľava 30 % na všetko

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

A keď si neviete vybrať či potrebujete viac šaty, alebo plavky, stavte na Answear! Zľavu 30 % na všetko získate po registrácii a odbere newslettra. Pre uplatnenie navyše nezabudnite zadať zľavový kód SEC17. Akcia platí do 7.6.2017.

Ďalšie zľavové ponuky

Každý deň pre vás pridávame nové zľavové ponuky a kupóny k obchodom na Tipli. Sledujte náš aktualizovaný zoznam zliav a ušetrite na svojich nákupoch maximum!

Zobraziť zľavové ponuky

Súvisiace obchody

Answear, Vivantis, Okay, Hej.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa