Aké sukne sú toto leto in? Pozrite sa na to s nami!

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Leto je tu. Ideálny čas vymeniť dlhé nohavice za ľahkú letnú sukňu. Minimálne jedna nesmie chýbať v šatníku správnej ženy. Každá si na svoje príde. Toľko ich je! Mini, midi, maxi. Po ktorej siahnete vy?

Tutu sukňa

Ikonická tutu alebo Dolly sukňa, ako sa jej zvykne hovoriť je populárna už niekoľko rokov. Každá žena sa chce na chvíľu cítiť ako princezná. Oblečte si tutu sukňu nad kolená alebo do polovice lýtok na štýl „sex v meste“. Ružová, tyrkysová, fialová. Dolly sukne nájdete v každej farbe. Je len na vás, pre ktorú sa rozhodnete. Oblečte si k nej riflovú alebo koženú bundou a tenisky alebo sako a lodičky. Obľúbená tutu sukňa dobre vyzerá v každom štýle.

Tutu Princess Skirt tyrkys


Tutu Princess Skirt

Ebay.uk - 5,99 €

Summer Style Girl Skirt


Summer Style Girl Skirt

Aliexpress.com - 8,81 €

Fashion Elastic High Waist


Chictorso Sexy Boho Midi

Aliexpress.com - 8,99 €

TIP: Tylovú sukňu v štýle tutu si vyrobíte aj sami. Vyberte si krásne jemný a splývavý tyl vo svojej obľúbenej farbe a vytvorte vlastný originálny tutu štýl. Tylová sukňa toto leto jednoducho musí byť! Trendy budete toto leto aj v prehľadnej sukni, na ktorú môžete tyl použiť.

Mini, midi alebo maxi?

Sukne k letu neodmysliteľne patria. Pri výbere sukne je rozhodujúci tip postavy a strih. Niekomu viac pasuje krátka, niekomu dlhá. Inšpirujte sa našim výberom.

Maxi sukňa

Maxi sukne sú stále veľmi žiadané a patria medzi najobľúbenejšie letné kúsky. Sú ľahké, vzdušné a tak trochu tajomné. Bohato nariasené alebo rovné. Vyberte si obľúbený slovenský motív, jemné kvietky, či jednofarebnú. Oblečte si ju na spoločenskú udalosť, ale ako festivalová móda tiež nie je na zahodenie. Maxi sukňa nikdy nič nepokazí, len si treba vedieť správne vybrať. Po dlhej sukni rady siahnete aj v lete.

Maxi sukňa potlačená s kvetmi


Maxi sukňa potlačená

Bonprix.sk - 27,99 €

Kaki maxi sukňa VILA Lurus


Kaki maxi sukňa VILA Lurus

Zoot.sk - 22,45 €

Maxi sukňa s čipkovanou časťou


Maxi sukňa s čipkovanou časťou

Bonprix.sk - 15,90 €

Midi sukňa

Midi sukňa končí medzi kolenami a členkami. Jej dĺžka nie je presne špecifikovaná. Nájdete ju v rôznom prevedení a čo sa materiálu týka, tiež je z čoho vyberať. Úzka, kruhová, nariasená, či len mierne rozšírená. Pozor, aby nekončila v najširšom mieste lýtok. Opticky to skráti nohy a pridá pár kilogramov. Vyššie ženy v nich vyzerajú úžasne, nižším môžu z príťažlivosti odobrať. Midi je sukňa, ktorá sa nehodí každému.

Esprit Sukňa


 Desigual Blues Explosion Sukňa

Otto.sk - 59,99 €

Plisovaná midi sukňa


Plisovaná midi sukňa

Zoot.sk - 27,35 €

Čipkovaná sukňa


Čipkovaná sukňa

Bonprix.sk - 17,99 €

Mini sukňa

Mini sukňa pritiahne pohľad nejedného muža, najmä keď máte pekné nohy a viete ju nosiť. Správny strih a tvar dokáže zázraky. Vyberte taký, ktorý bude vašej postave najviac lichotiť. Skúste klasickú áčkovú sukňu. Tá nikdy nič nepokazí. Vyskúšajte viacero variánt a podľa toho, ako sa v sukni cítite a čo vidíte sa rozhodnite. Krátka rifľová sukňa pôsobí rafinovane, čipka je sexi a flitre sú na večierok ako stvorené.

Glücksstern Riflová sukňa


Glücksstern Riflová sukňa

Otto.sk - 89,99 €

Superdry skladaná sukňa


Superdry skladaná sukňa

Otto.sk -59,99 €

Sukňa so šnurovaním zelená


Sukňa so šnurovaním

Bonprix.sk - 12,99 €

Sukne výhodne vďaka Tipli!

Nakupujte s Tipli a získajte percento z nákupu späť! Zaregistrujte sa zdarma a šetrite už pri prvom kliknutí. Využiť cashback sa oplatí. Získajte s Tipli zľavové kupóny na mini, midi a maxi sukne a ďalší tovar v kategórii móda. Buďte stále trendy s Tipli!

Súvisiace obchody

Bonprix, Vasa-moda.sk, Vivantis, Blancheporte.sk, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa