Ako na lacné kryty na mobil v AliExpress?

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Mobil je naozaj krehká vec. Len chvíľku si nedáte pozor, už vám tá potvora vypadne z ruky. Žiaden strach, so škrabancami a prasknutým displayom bojujeme aj my. Máme však účinné zbrane ako telefón pred poškodením ochrániť!

Keď nám mobil spadne na zem, nezostáva nám nič iné ako sa modliť, že sa mu nič nestalo. Ak ho však nosíte v ochrannom kryte môžete zachovať pokoj. A kde inde zohnať kryt na mobil za pár korún než na najväčšom internetovom trhovisku sveta?

Ako v AliExpress kúpiť ten najlepší kryt na mobil?

V AliExpress nájdete tisícky krytov na mobil. Ako však nájsť ten najlepší pre váš telefón a nestratiť pri tom hodiny hľadaním?

Ako vyhľadať kryt na mobil?

AliExpress slovensky síce čo to vie, heslá však bezpodmienečne musíte zadávať v angličtine. Zadajte teda ,,phone case” (kryt na telefón) do vyhľadávacej roletky. Prípadne môžete zadať v hesle aj model vášho telefónu, napríklad ,,iPhone 7 phone case”.

Tipli TIP: Pri voľbe krytu na mobil si dajte záležať na tom, aby ste vo výbere označili variantu krytu, ktorá sa vám skutočne páči a takisto správny model telefónu!

kryty na aliepress

Kryty na mobil podľa telefónu

Kryt na mobil si pravdepodobne vyberáte podľa toho, či sa vám páči jeho dizajn. Oveľa dôležitejším parametrom však je, aby na telefóne dobre sedel. Vyberajte si AliExpress kryty podľa modelu mobilu a môžete si byť istí, že vášmu miláčikovi padne ako uliaty.

iPhone

iPhone je snáď najobľúbenejší smartphone vôbec. Rozhodne však nepatrí k lacnejším telefónom. Keď už ste utratili majland za vášho obľúbenca, ušetrite na kryte na mobil.

kryty na mobil AliExpress

Kryt na mobil ananás (1,70 €), Unicorn kryt (1,70 €), Kryt na mobil sova (1,50 €)

Samsung

Samsung nie je oproti iPhonu žiadne béčko. Vyberať si môžete z obrovského množstva drahších aj lacnejších modelov. Chráňte svoj Samsung kvalitným krytom.

kryty na mobil AliExpress

Kryt na mobil pierko (1,35 €), Kožený kryt (2,90 €), Kryt na mobil motýľ (1,35 €)

Huawei

Čínska značka telefónov Huawei je na našom trhu čoraz bežnejšia. Za nízku cenu ponúka kvalitné telefóny s funkciami, ktoré sa pomaly približujú mobilom svetoznámych značiek.

kryty na mobil AliExpress

Kryt na mobil trblietky (2,69 €), Kryt na mobil kvety (7,50 €), Kryt na mobil mačka (7,50 €)

Lenovo

Lenovo sa už dávno nešpecializuje iba na výrobu notebookov a tabletov. V produkcii mobilných telefónov sa stále zlepšujú, čo potvrdzuje rastúci počet spokojných zákazníkov.

kryty na mobil AliExpress

Kryt na mobil páv (1,60 €), Kryt na mobil svet (2,30 €), Kryt na mobil kaktus (2,30 €)

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa