Ako na lacné parkovanie pred dovolenkou?

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Dovolenku máte naplánovanú do detailov. Lacné letenky zabookované, podrobne rozpísaný plán pobytu a spísaný zoznam toho, čo ešte potrebujete kúpiť. Ale premýšľali ste už o tom, kde necháte pred cestou auto?

Predstavte si ten horor – kopec kufrov, mraky ľudí, ktorí nerozumejú fráze „S dovolením“, a na letisko Milana Rastislava Štefánika taká diaľka! Nepokazte si dovolenku ešte skôr, než začne. Dajte kufre do auta a zaparkujte pohodlne v blízkosti letiska.

TIPY na lacné parkovanie pri letisku

Ak chcete mať istotu, že svoj automobil nájdete po dovolenke bez škrabančeka, odporúčame priplatiť si pár € za strážené parkovisko. Ktoré sú tie najlepšie?

M2 Parking

Najlacnejšou variantou parkovania pri letisku je M2 Parking - vaše auto postrážia už od 49 € na 14 dní , mimo hlavnú sezónu. M2 Parking je najbližšie parkovisko k bratislavskému letisku a medzi jeho služby patrí odvoz zadarmo na a z letiska. Tento priestor je oplotený, uzavretý bránou a strážený bezpečnostnou službou 24 hodín denne.

K rezervácii vám stačí vedieť dátum a dobu príjazdu a dátum a dobu odjazdu. Cena parkovania sa po zadaní automaticky vypočíta. V ďalšom kroku je potrebné vyplniť základné údaje o automobile, destináciu, z ktorej prilietate a číslo letu.

M2 Parking

M2 Parking je najlacnejšie strážené parkovisko v okolí bratislavského letiska.

Parkovisko Park&Fly

O vaše vozidlo sa skvele postarajú aj na Parkovisku Park&Fly. Na letisko sa odtiaľ dostanete do 3 minút, transfer máte v cene. V deň odletu sa dostavte priamo na parkovisko. Po krátkom administratívnom procese vám šofér pomôže s batožinou a odvezie vás minibusom na letisko. Po návrate späť si vyzdvihnite batožinu a vyjdite pred terminál. Parkovisko monitoruje prílety a minibus na vás už bude čakať. Za dvojtýždňové parkovanie zaplatíte 60 €, teda okolo 4 € na deň.

Do rezervácie vám stačí zadať, kedy na parkovisko dorazíte a kedy máte v pláne odísť. Parkovisko Park&Fly automaticky vypočíta základnú cenu. V ďalšom kroku rezervácie je potrebné vyplniť SPŽ automobilu, číslo a čas odletu a číslo a čas príletu.

parkovanie auta

Rezervujte si parkovanie auta počas vašej dovolenky s predstihom.

Parkovisko na letisku Bratislava

Existuje možnosť nechať si svoje vozidlo priamo na letisku v Bratislave. Parkovisko na letisku Milana Rastislava Štefánika je nestrážené, nekryté, zabezpečené rampami a rezervácia miesta vopred nie je možná. Odporučili by sme túto možnosť na dlhšie cesty, keďže cena jedného dňa na Parkovisku P2 je 20 € a cena na 8-12 dní 39 €.

Pozor na nestrážené parkoviská

Dávajte pozor na nestrážené parkovanie v Bratislave, ktoré je zadarmo, alebo ešte horšie, v temných bratislavských uličkách. Vystavujete sa tak nebezpečenstvu krádeže. Tieto miesta majú zlodeji dobre vyhliadnuté, pretože sa vždy nájdu nejakí neopatrní cestovatelia, ktorí tu svoje auto nechajú nestrážené dlhšiu dobu.

Chcete pri cestovaní ušetriť na ubytovaní a požičaní auta?Pre zobrazenie textu sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Dovolenka na dosah

Pýtate sa, čím budete na dovolenke jazdiť, keď vaše auto zostane na Slovensku? Prenajmite si v mieste pobytu auto na Rentalcars.com a spoznajte všetky krásy danej krajiny. Dovolenku zatiaľ plánujete iba zľahka? Nezabudnite zabookovať ubytovanie, v ktorom sa budete cítiť pohodlne ako doma. Prevedieme vás každým krokom:

Súvisiace obchody

Rentalcars.com, Booking, Hotels.com, Kiwi.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa