Ako platiť cez PayPal: Prepojenie s kartou

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

PayPal je v súčasnosti najbezpečnejším platobným online systémom a môžete s ním platiť v obrovskom množstve zahraničných a slovenských obchodov. Objavte jeho výhody a už nikdy sa nebojte o svoje peniaze.

V minulom článku sme si povedali, ako prebieha PayPal registrácia. Po aktivácii účtu cez váš e-mail zostáva prepojiť váš PayPal účet s platobnou kartou a môžete veselo začať nakupovať. Ako na to?

Ako pridať platobnú kartu

Neskôr priamo svojou platobnou kartou cez PayPal účet platiť nemusíte, ale v túto chvíľu sa bez nej nezaobídete.

1. Prihláste sa

Prihlásenie na PayPal.sk uskutočníte cez tlačidlo v pravom hornom rohu „Log In“ (Prihlásiť sa). Otvorí sa vám vaša hlavná stránka. Vpravo dole uvidíte šedivý puntík s nápisom „Link a card“ (Pridať kartu). Keď na neho kliknete, dostanete sa priamo k zadaniu údajov o karte.

PayPal

Po úspešnej registrácii môžete prepojiť svoj PayPal účet s platobnou kartou.

2. Zadajte údaje o karte

Vyplňte typ karty, jej číslo, dátum expirácie a trojciferný bezpečnostný kód, ktorý nájdete na rube karty. Môžete skontrolovať správnosť svojej adresy. Kliknite na „Save“ (Uložiť).

Ak máte problém kartu pridať, môže to byť z dvoch dôvodov – buď na karte nemáte povolené platby cez internet (čo jednoducho zmeníte v svojom internetovom bankovníctve) alebo sa jedná o kartu, ktorú PayPal nepodporuje. PayPal prijíma karty MasterCard, Visa, Discover a American Express.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 2

3. Overenie karty

V túto chvíľu je limit na vašej karte nastavený na 100 €. Aby ste mohli tento limit navýšiť, je potrebné kartu nechať overiť pomocou e-mailu, na ktorý je váš PayPal účet naviazaný. Kliknite v hornej modrej lište na záložku „Wallet“ (Peňaženka).

Tu uvidíte výpočet prepojených kariet a účtov. Kliknite na ikonu karty, ktorú chcete nechať overiť.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 3

Skontrolujte údaje o karte a kliknite na „Confirm credit card“ (Overiť platobnú kartu). PayPal vám vypíše ďalší postup – aby mohol nechať overiť vašu kartu, strhne si z nej $1.95 (asi 1,83 €).

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 4

Nebojte sa, o svoje peniaze neprídete. Keď bude proces overovania na konci, PayPal vám peniaze vráti.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 5

Počkajte deň až dva a skontrolujte účet, ktorý sa s kartou viaže. Spoločne so strhnutým poplatkom tu nájdete štvormiestny kód, ktorý vám poslúži k overeniu karty. Znovu sa vráťte na stránku „Wallet“ (Peňaženka) a kliknite na kartu, ktorú ste nechali overiť. Kliknite na „Confirm credit card“ (Overiť platobnú kartu) a do kolónky vyplňte overovací kód. Kliknite na „Confirm“ (Overiť).

paypal

Po overení platobnej karty môžete zahájiť platby cez PayPal.

Kartu máme pridanú, hurá na nákupy!

Kartu ste úspešne prepojili so svojim účtom a registrácia na PayPal Slovensko tak dospela do chvíle, keď vášmu bezpečnému nakupovaniu na internete už vôbec nič nebráni.

Súvisiace obchody

GearBest, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa