Ako si rezervovať ubytovanie na Booking.com?

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Nájsť to najlepšie ubytovanie len s internetovými vyhľadávačmi vie byť pekná fuška. Prečo si rovno nevyberať z toho najlepšieho ubytovania na vašu dovolenku alebo predĺžený víkend? Rezervujte si ubytovanie s Booking.com a vďaka Tipli ušetrite.

Rezerváciu ubytovania na Booking môžete mať hotovú za pár minút. Stačí vedieť vysnívané miesto na výlet alebo dovolenku, termín pobytu a koľko osôb s vami pocestuje. Podľa týchto parametrov vám rezervačný systém vypíše všetky dostupné ubytovacie zariadenia. Po novom už v samotnom kalendári počas výberu termínu vidíte, okolo akej ceny sa ubytovanie pohybuje.

Ubytovací systém Booking.sk vám tiež ukáže dostupnosť ubytovacích kapacít v určitej lokalite a v danom termíne. Takýmto prehľadným spôsobom dostanete ihneď informáciu o najvýhodnejšom ubytovaní v zadanej lokalite.

Booking ubytovanie

Vyhľadávanie ubytovania na Booking.com je jednoduché.

Ako v iných rezervačných systémoch aj na Booking.com ubytovanie si môžete výsledky vyhľadávanie vyfiltrovať podľa svojich preferencií. Chcete raňajky v cene? Ubytovanie s domácim zvieratkom alebo bývať v centre mesta? V ľavom stĺpci zaškrtnite všetko, čo je pre vás kľúčové, a nechajte Booking.com čarovať. Vyhľadá vám ubytovania, ktoré sú pre vás najlepšie.

Booking.com rezervácie

Cez položku „Prezrieť ubytovanie a rezervovať“ si rozkliknite profil ubytovania, ktoré sa vám páči. Nezabudnite si pozorne prečítať, čo všetko ubytovanie ponúka. Pozrite sa aj na hodnotenie zákazníkov, fotografie a polohu. Na záver si vyberte, ktorá verzia ubytovania vám bude vyhovovať (napr. izba s manželskou posteľou, alebo oddelenými posteľami).

Booking rezervácia

Jedným klikom si rezervujete ubytovanie na Booking.com.

Našli ste to pravé ubytovanie pre vás? Kliknite pri danom ubytovaní na Rezervujte hneď a dokončite rezerváciu podľa ďalších pokynov. Vyplníte meno, e-mail a v prípade platby kartou, všetky diskrétne údaje na vašej platobnej alebo kreditnej karte.

Booking.com aj v mobile

Vlastnú aplikáciu Booking.com si môžete stiahnuť aj do svojho mobilu alebo tabletu a bez problémov tak plánovať ubytovanie aj na poslednú chvíľu. Pár kliknutí a môžete spravovať Booking.com Moje rezervácie odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Booking aplikácia

Nainštalujte si aplikáciu Booking.com do vášho mobilu.

Booking.com registrácie

Registrácia na Booking pre rezervovanie ubytovania nie je nutná, ale je veľmi užitočná. Prihlásenie sa do svojho účtu cez Booking.com login vám totiž umožní všetky svoje rezervácie kontrolovať a spravovať.

★ Hľadáte lacné ubytovanie? ★

Vyberte si to najlepšie ubytovanie pre vás, rodinu a kamarátov a ušetrite vďaka Tipli cashback systému. Z každého nákupu vďaka Tipli.sk získate peniaze späť na účet.

Ako cashback funguje »

Súvisiace obchody

Booking

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa