Ako si vybrať správne slúchadlá?

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Rozbili sa vám slúchadlá a zháňate nové? Investujte do drahších slúchadiel, chráňte svoj sluch a pritom si vychutnávajte melódiu vašej obľúbenej pesničky. Poradíme vám, aké slúchadlá sa hodia k vášmu životnému štýlu. Či už s nimi budete počúvať hudbu, hrať hry alebo telefonovať.

Chcete si užiť zvuk vašej obľúbenej pesničky? Zahoďte lacné slúchadlá, ktoré ste dostali zadarmo pri kúpe mobilu. Hlavne slúchadlá, ktoré môžu výrazne zničiť sluch. Chcete lepšiu kvalitu zvuku? Tak zainvestujte do drahších slúchadiel. Neničte si ucho tým, že pre lepšiu kvalitu zvuku pridáte len na hlasitosti.

Podľa čoho vybrať slúchadlá?

Základným typom sú slúchadlá s hlavovým mostom, tylovým mostom alebo slúchadlá do tvaru špuntov. Ale existuje mnoho ďalších variant. Slúchadla vyberajte hlavne podľa toho, na čo ich budete používať, z akého materiálu by mali byť, aký majú konektor a podľa ich technických špecifikácií.

Nechcete utrácať toľko za slúchadlá, ale potrpíte si na kvalite zvuku? Máme pro vás riešenie. Nakupujte pomocou cashbacku a časť peňazí z nákupu sa vám vráti späť. Pripravili sme si pre vás pár obchodov, pomocou ktorých môžete na cashbacku ušetriť.

Bezdrôtové slúchadlá

Happy Plugs designové slúchadlá v ružovej farbe. Môžete ich zohnať na Vemzu za skvelých 32,88 eur. Nebudete sa s nimi hambiť vyraziť kamkoľvek, pretože sú skvelým doplnkom. Majú vstavaný mikrofón, tlačidlo pre príjem hovorov a ovládanie hlasitosti. Slúchadla sú kompatibilné so všetkými druhmi smartphonov a tabletov na trhu.

bezdrátové slúchadlá
jbl sluchadla

Bluetooth slúchadlá

Na eshope Okay.sk nájdete niekoľko bluetooth slúchadiel. Napríklad čierne JBL T450BTbezdrôtové slúchadlá za 49,90 eur. Môžete si ich vziať so sebou cestou do školy alebo na šport. Neobmedzujú vás žiadne káble a výdrž batérie je až 11 hodín. Nechýba ani mikrofón pre handsfree hovory.

Herné slúchadlá

Slúchadla so zvukovými ovládačmi Pro-G, ktoré poskytujú pohlcujúci priestorový zvuk ocení každý náročný hráč. Vďaka tomu ste akoby doslova obklopený hudbou či ruchom a cítite sa naozaj ako súčasť hry na obrazovke. Sú ideálne na dlhé hranie hier na PC vďaka mäkkým náušníkom. Môžete ich zohnať na Hej.sk za 130,90 eur. Melódiu dodávajú hlboké basy a vyvážený zvuk v stredných i vysokých frekvenciách.

Logitech
beats

Slúchadla Beats

Pozrite sa na Andrea Shop a vyberte si slúchadlá Beats. Na vývoji väčšiny modelov sa podieľa i známy producent Dr. Dre. Kvalitnejšie slúchadlá od Applu si ani nejde priať. Tieto slúchadlá vydržia až 22 hodín na jedno nabitie a získate ich za 139 eur. Užijete si z nich nadupanú hudbu tými najkvalitnejšími tónmi pre vaše ucho.

Slúchadla sony

Modré slúchadlá s mikrofónom a basovým boostrom. Pomocou tlačidla sa dá zapnúť či pozastaviť hudba, ktorú akurát počúvate. Alebo zdvihnúť či položiť hovor. Zoženiete ich na Zoot za 34,77 eur. S týmito cestovnými slúchadlami budete mať čistý a silný zvuk.

slúchadla sony
Slúchadlá s mikrofónom

Slúchadla s mikrofónom

Slúchadla s mikrofónom, ktoré pomocou Maghook technológie prichytíte kamkoľvek, sú ideálne pre športovcov. Na tpd.sk zoženiete bezdrátové in-ear slúchadlá za 49,90 eur. Môžete si ich vziať aj do vody. Vďaka vstavenému mikrofónu zariadite hovor i behom cvičenia.

Ušetrite s Tipli pomocou cashbacku

Nakupujte s Tipli a časť peňazí sa vám vráti späť! Zaregistrujte sa zdarma na Tipli a ušetrite jedným kliknutím.

Dokúpte ďalšie mobilné alebo počítačové príslušenstvo, aby ste boli vybavení a ovládali moderné technológie. Navštívte ďalšie elektro obchody. Či už zháňate elektro spotrebiče alebo len doplnky k zariadeniu. Nakupujte s nami a ušetrite.

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, GearBest, TPD, Electronic-star.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa