Ako ušetriť na oblečení pre deti

Tipy k nákupuMóda  |  Deti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Prišla jeseň a s ňou začal aj nový školský rok. Vaši najmenší sa vrátili do škôlky a školy. Je to tiež čas, kedy váš rodinný rozpočet zaťažia rôzne poplatky za školu, obedy, školské pomôcky a zároveň musíte nakúpiť nové oblečenie. Chcete aby sa detičky cítili pohodlne a oblečenie nestálo celú výplatu? Poradíme vám, ako ušetriť na nákupe oblečenia pre deti.

Kvalitné kúsky do detského šatníka nemusia stáť veľa. Deti rýchlo rastú, takže nakupovať značkové oblečenie za veľa peňazí sa nevyplatí. Našťastie existujú reťazce a e-shopy, v ktorých viete kúpiť pohodlné a trendy detské oblečenie za prijateľné sumy. Pozrite si s nami tipy na 4 obchody, ktoré budete milovať nielen vy, ale aj vaše ratolesti.

AliExpress

Posledné roky sa teší čoraz väčšej popularite čínske trhovisko AliExpress. Je to najmä tým, že v ňom zoženiete všetko možné aj nemožné. Inak tomu nie je ani s detským oblečením. AliExpress je ideálnym miestom, kde viete vybrať to najkrajšie lacné oblečenie pre detičky. Za pár eur tam nakúpite krásne a naozaj kvalitné kúsky. Môžete nakupovať veci pre bábätká, škôlkarov aj školákov. Viete tam nakúpiť naozaj všetko od bielizne, cez čapice, tričká, šaty, mikiny, nohavice až po topánočky. Azda jedinou nevýhodou je trošku dlhšia doba doručenia, ale pokiaľ nepotrebujete veci okamžite, oplatí sa počkať. Rozhodne nebudete sklamaní.

detske oblecenie aliexpress

Nekonečný výber oblečenia pre deti za nízke ceny ponúka AliExpress.

Bambino.sk

detska bunda bambino

Softshellové bundy pre dievčatká aj chlapcov sú ideálnou voľbou do chladnejšieho jesenného počasia.

Hľadáte e-shop, ktorý sa špecializuje výlučne na detský tovar? Vyskúšajte obľúbený internetový obchod Bambino.sk. Výhodou, je, že pod jednou pomyselnou virtuálnou strechou viete nakúpiť všetko od kočíka, hračiek až po oblečenie pre deti rôznych vekových kategórií. Vašim ratolestiam by v šatníku na chladnejšie jesenné dni rozhodne nemala chýbať softshellová bunda. Je vzdušná, hrejivá a veľmi pohodlná. V Bambino.sk ale zoženiete aj iné jesenné kúsky. Či už potrebujete tepláčky na telesnú alebo detské spoločenské oblečenie na špeciálne príležitosti, zaručene si vyberiete.

H&M

Švédsky módny reťazec H&M, ktorý dlhé desaťročia patrí k najviac trendy obchodom na celom svete, prináša okrem dámskej a pánskej kolekcie aj oblečenie pre deti. Veľkou výhodou je, že detská sekcia zahŕňa detské veľkosti od kojeneckých až po tínedžerské. Nakupujte dupačky, tepláky, tričká a nohavice z organickej bavlny. V H&M tiež zoženiete krásne detské oblečenie pre malé princezné a malých elegánov. Pokiaľ nemáte žiadnu kamennú predajňu H&M vo svojej blízkosti, nemusíte zúfať. Môžete nákupovať online. Postačí si vyfiltrovať oblečenie podľa pohlavia, veľkosti či konkrétneho druhu oblečenia a naplniť virtuálny nákupný košík. Za pár dní máte vecičky doma.

hm detska kosela

Dospelácke detské oblečenie kúpite v švédskom módnom reťazci H&M.

Pepco

tricko pepco

Tričko pre malé parádnice za super cenu z Pepco.

Posledným horúcim tipom je nemecký diskontný obchod Pepco. Ak sa vám spája len s bytovými doplnkami a domácimi potrebami, mýlite sa. V Pepco totiž predávajú skutočne krásne a lacné kolekcie detského oblečenia. Novinky vždy zverejňujú v letákoch, ktoré sa oplatí sledovať. Za pár eur vyparádite svoje dcéry aj synov. Výhodou je, že Pepco rovnako ako predošlé reťazce pokrýva celý veľkostný sortiment, takže na svoje si prídete bez ohľadu na to či potrebujete ošatiť kojencov alebo ratolesti v puberte. Nakupovať môžete až v 90-tich predajniach po celom Slovensku. Presné adresy si jednoducho dohľadáte na webe Pepco.sk.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Trendy a kvalitná detská móda vás bude stáť oveľa menej!

Súvisiace obchody

Bambino.sk, BIBLOO, AliExpress, Detska-vybavicka.sk, eBay.co.uk, Feedo.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa