Aký typ podprsenky je pre vás ten pravý?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Vhodná podprsenka vám zabezpečí pohodlie a pod šatami ju vôbec nebude vidieť. Na trhu existujú rôzne strihy, druhy a štýly. Aký vám sadne je len na vás, avšak nezabúdajte, že kvalitné podprsenky sú tým kúskom oblečenia, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku.

Podprsenka je najlepšou kamarátkou každej ženy. Nechýba v bielizníku žiadnej z vás. Dobrá podprsenka by mala byť vyrobená z kvalitného materiálu, dobre sedieť, netlačiť a v ideálnom prípade by mala dobre vyzerať. V dnešnej dobe sa predáva nespočetné množstvo druhov, strihov a dizajnov. Vyberte si svoj tip podprsenky, ktorý vám sadne.

Účelové podprsenky

Podprsenky by sme mohli rozdeliť do dvoch veľkých kategórii. Prvou z nich je skupina účelových podprseniek. Na prvý pohľad síce nevyzerajú úplne vábne a nebudete v nich vyzerať ako femme fatale, avšak plnia svoj účel. A ten predsa svätí prostriedky. Podprsenka bez ramienok, push up či športová? Ktorú si vyberiete?

Samodržiaca podprsenka

Najmenej atraktívnou na vzhľad, avšak najpraktickejšou je samodržiaca podprsenka. Sadne každému typu poprsia a je vhodnou voľbou za predpokladu, že si idete obliecť šaty. Najmä také, ktoré majú holý chrbát, sú bez ramienok či rukávov. V podprsenke pohodlne vydržíte celý deň, pretože je určená na každú príležitosť. Netlačí, pretože je celosilikónová alebo sa predávajú aj verzie, na ktorých je lícová strana podprsenky prekrytá látkou. Za vyskúšanie stoja Astratex podprsenky, ktoré sú veľmi kvalitné. Tak či onak, bude vám v nej komfortne a nezničíte si celkový look trčiacimi ramienkami.

samodrziaca podprsenka astratex

Praktická nalepovacia podprsenka Astratex je vhodná pod každé šaty.

Push-up podprsenka

push up podrpsenka zoot

Push up podprsenku kúpite v ZOOT.

Push up podprsenka zažívala najväčší boom pred pár rokmi. Dodnes sa však teší mimoriadnej obľube. Pomáha zväčšiť poprsie. Taktiež je vhodná pre ženy, ktorým prsia nedržia na správnom mieste. V prípade push upky je dôležitá najmä správna veľkosť podprsenky. Podprsenka vás nesmie tlačiť a nesmie vám byť ani veľká, ani malá. Inak bude požadovaný push up efekt nedokonalý. Predávajú sa vo všetkých možných farbách aj dizajnoch. Či zvolíte hladkú praktickú verziu, alebo sexy čipku, rozhodne to nebude krok vedľa.

Športová podprsenka

Patríte medzi oduševnelé športovkyne? Chýba vám vo vašom fitness šatníku športová podprsenka? Napravte to. Cvičiť v klasickej podprsenke by ste nemali. Nielenže si ju v rekordnom čase zničíte, ale navyše vám bežná podprsenka neposkytuje tú správnu oporu. Športové podrpsenky majú špeciálny strih a sú vyrobené z kvalitných pot sajúcich materiálov. Okrem iného ich môžete vo fitku využiť aj ako podprsenku a tričko v jednom. Skvelý výber prináša napríklad vychýrený predajca prádla Astratex.

sportova podprsenka vivantis

Športová podprsenka je vhodnou voľbou na každú športovú aktivitu.

Trendy a sexy podprsenky

Druhou skupinou podprseniek, ktoré sa tešia mimoriadnej obľube medzi ženami, a zároveň ich ocenia aj vaše silnejšie polovičky, sú sexy podprsenky. Sú určené na bežné nosenie, ale aj na špeciálne príležitosti, pri ktorých chcete prekvapiť partnera. Vyberte si elegantný strih, materiál a cíťte sa ako bohyňa.

Bralette podprsenka

Hitom poslednej sezóny sú bralette podprsenky. Mimoriadnej obľube sa tešia najmä vo vekovej kategórii mileniálok. Pri nosení ich takmer vôbec necítite. Sú pohodlné ako tričko a sexy zároveň. Predávajú sa v rôznych vyhotoveniach. Od strečovej bavlny po tú najkvalitnejšiu čipku. Každá svetová značka ich má v ponuke, pretože je to aktuálne najpredávanejší druh podrpsenky. Zo značiek stojí za zmienenie obľúbený Calvin Klein, DKNY či Tommy Hilfiger. Tento typ podprsenky je veľmi príjemný najmä počas letných mesiacov, pretože vás nijako neobmedzuje.

bralette podprsenka bibloo

Hit tejto sezóny sú bralette podprsenky, ktoré sú sexy a pohodlné zároveň.

Balconette podprsenka

balconette podprsenka intimissimi

Veľký výber podprseniek nájdete na Intimissimi.

Azda najviac sexy podprsenky posledného odbdobia sú balconette podprsenky. Podtrhnú vašu ženskosť. Veľmi pekný výber čipkovaných sexy balconettiek, ktoré oceníte nielen vy, ale aj vaša polovička, kúpite v Astratex. Nezabudnite využiť Astratex zľavy a nakupujte za menej. Kvalitná spodná bielizeň, ktorá dobre vyzerá vás nemusí stáť celú výplatu. Stavte na nesmrtelnú čiernu, vášnivú červenú či hit jesene 2018, baklažánovú.

Crop top podprsenka

Vedeli ste, že niektoré podprsenky môžete kľudne nosiť ako top? Plnia dvojitú funkciu a vyzerajú naozaj trendovo. Vyskúšate crop top podprsenky. Môžete si ich obliecť pod tričko alebo tie odvážnejšie môžu nosiť podprsenku namiesto trička k rifliam, šortkám či sukni. K zakúpeniu sú aj sexy verzie, ktoré vyzerajú skvele pod rozopnutým sakom. Spodné prádlo už dávno neplní len opornú funkciu, ale patrí medzi plnohodnotných členov módneho oblečenia. Tento typ podprsenky je super napríklad na festival, kde ho cez deň môžete využívať ako tričko či plavky. Ked sa ochladí, na podprsenku hodíte tričko a pokračujete v zábave.

tielková podprsenka answear

Táto podprsenka je zakúpeniu v e-shope Answear.

Kde nakupovať podprsenky výhodnejšie?

Astratex.sk - ponúka široký výber kvalitných podprseniek za tie najlepšie ceny.

Bibloo.sk - online predajca módy svetových značiek u ktorého si vyberie každý.

Vivantis.sk - ponúka široké portfólio oblečenia, obuvi a doplnkov rôznych značiek.

ZOOT.sk - populárny predajca móda, ktorý predáva trendy veci za super ceny.

Answear.sk - stredoeurópsky odborník na módu, u ktorého sa oblečiete od hlavy po päty do značkového za skvelé ceny.

Nezabúdajte, že vďaka Tipli môžete kupovať podprsenky lacnejšie. Zľavy vás presvedčia!

Súvisiace obchody

Astratex.sk, BIBLOO, Bonprix, Vivantis, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa