AliExpress Day 2017 - nakupujte pre deti výhodnejšie

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vaše dieťatko vám doslova rastie pred očami. Body, v ktorom bolo pred pár dňami ledva vidieť dnes už ani neoblečie. Žiaden strach, na oblečenie pre deti nemusíte míňať majland. Nakupujte ho výhodne počas nákupného sviatku AliExpress Day!

AliExpress Day je najväčší sviatok roka všetkých milovníkov AliExpress! Uskutoční sa 11.11.2017 a prinesie so sebou extrémne nízke ceny, najlepšie značky a kvalitné produkty. Pripravte sa na AliExpress Day už teraz - ušetrite maximum s hrami, v ktorých vyhrávate mince k nákupu. Vyhraté mince môžete následne vymeniť za kupóny a tie použiť k získaniu zľavy. Bližšie informácie o akcii nájdete v AliExpress Day návode.

➽ Získajte bonus 5 €

Užívatelia, ktorí sa teraz zadarmo registrujú na Tipli od nás získajú odmenu 5 €! Zbierajte odmeny zo svojich nákupov a šetrite s Tipli už dnes!

TOP produkty pre deti v AliExpress

Kde inde nakupovať výrobky pre deti ako v AliExpress? Čakajú na vás tony najroztomilejšieho detského oblečenia. Krásne šatôčky pre malé princezné, dupačky pre bábätká aj prvé motýliky a kravaty pre rozkošných elegánov. A k tomu hračky od výmyslu sveta! Potešte svojich drobcov aj svoju peňaženku. V AliExpress totiž nakupujete hypervýhodne! :-)

aliexpress deti

Hudobné nástroje pre deti

Deti milujú kreatívne hry. A obzvlášť tie, ktoré robia poriadny hluk! Nechajte ich pracovať so svojou predstavivosťou a vytvárať najrozličnejšie melódie s hudobnými nástrojmi pre deti. Interaktívne hry navyše deti zabavia dlhšie, než “obyčajné”, a vy tak máte viac času pre seba. Hračka je vhodná pre deti od 1 roka a v AliExpress ju teraz kúpite s 50% zľavou za 13,96 €.

Zateplené body

V studených zimných mesiacoch je dieťatko na prechladnutie ešte náchylnejšie. Poriadne ho zababušte do tohto zatepleného body od predajcu Carter´s. Zaručene sa bude cítiť ako v bavlnke! Zvoliť si môžete z rôznych veľkostí od novorodenca až po 24 mesačné bábätko. Body je práve v zľave 19 % a kúpite ho tak za 18,85 €.

Hracia podložka

Hracia podložka je ideálna na rozvoj pohybového ústrojenstva dieťaťa. Naťahuje ručičky a hrá sa tak s vysiacimi hrkálkami, kope nožičkami do klávesov vydávajúcich zvuky a popri tom sa zdokonaluje aj v rozoznávaní tvarov a farieb. Podložka je určená pre deti od 0 do 36 mesiacov. Cena výrobku je po 25% zľave 34 €.

TOP predajci detského oblečenia a hračiek

Strácate sa v mori predajcov a výrobkov? Spoľahnite sa na rady Tipli a nakupujte u najlepších predajcov výrobkov pre deti.

Top and Top

aliexpress deti

Top and Top ponúka obrovské množstvo štýlového oblečenia pre malé slečny a chlapčekov. Nech už potrebujete svoje ratolesti vypraviť na špeciálnu udalosť alebo bežný deň v škôlke, v obchode Top and Top nájdete všetko pre ich dokonalú vizáž. So stále novými a sviežimi kolekciami a viac než 27 760 sledovateľmi nie je žiadne prekvapenie, že obchod patrí k TOP predajcom v AliExpress!

Logowood store

aliexpress deti

Drevené hračky nikdy nevyjdú z módy. Pre deti sú na hranie určite zdravšie ako hračky z umelých látok a plastu. V Logowoode nájdete tradičné hračky ako napríklad nesmrteľné ruské matriošky, ale aj moderné interaktívne hračky inšpirované Montessori pedagogikou. Logowood, s viac než 15 000 sledovateľmi, patrí k TOP predajcom v AliExpress.

Philips Avent

aliexpress deti

Značku Philips vám určite nemusíme dlho predstavovať. Predajca Philips Avent sa špecializuje na užitočné výrobky pre bábätká a deti. V obchode nájdete pre starostlivosť o dieťa všetko - od cumlíkov, cez rozličné fľašky na mlieko a čajíky až po odsávačku pre mamičky. Obchod má nad
27 000 sledovateľov a samozrejme taktiež patrí k AliExpress TOP predajcom.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa