AliExpress Day 2017 - všetko, čo potrebujete vedieť

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Dňa 11.11.2017 s AliExpress oslávime už po 8-krát AliExpress Day. Akcie sa zúčastní viac ako 140 000 predajcov, ktorí si pre vás pripravia viac než 15 miliónov zlacnených produktov! Užívajte si nákupy snov v AliExpress!

AliExpress Day sa prvýkrát uskutočnil v roku 2009, kedy sa na ňom podielal chabý počet 27 predajcov. Odvtedy sa nákupný sviatok rapídne zmenil a v súčasnosti má tisíce účastníkov. Jedná sa o deň, kedy môžete v AliExpress nakupovať za extrémne znížené ceny, použíť k nákupu rôzne kupóny a ušetriť ešte viac ako obvykle. Oslava svetového AliExpress Day prebehne aj tento rok vo veľkom štýle!

Nakupujte výhodnejšie!

S Tipli nakupujete ešte výhodnejšie! Z každého nákupu v AliExpress a ďalších obchodoch vám bude pripísaná cashback odmena na váš účet.

Dôležité informácie o AliExpress Day

Majte prehľad o všetkých dôležitých informáciách o AliExpress dni a ušetrite maximum. Kedy AliExpress Day začína? Ako vyhrať zľavové kupóny a ako ich využiť?

➽ Nakupujte výhodnejšie

Nakupujte online s Tipli.sk. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli a nechajte si vyplatiť peniaze späť na účet. Žiadne poplatky, rovno peniaze na váš účet.

AliExpress Day 2017

Tento rok sa svetový nákupný sviatok na AliExpress uskutoční už po 8-krát. Oficiálny začiatok AliExpress Day je 11.11.2017. Nech z neho vyťažíte maximum, pripravte sa na neho v predstihu! Rozličné hry o zľavové kupóny a mince môžete totiž hrať už od 27. októbra. Mince, ktoré vyhráte môžete následne premeniť na zľavové kupóny, a tie použiť pri nákupe.

Čo vám na AliExpress Day nesmie uniknúť?

  • Už od konca októbra si budete môcť pozrieť zoznam obchodníkov, ktorý sa AliExpress Day zúčastnia.
  • Vytvorte si Wish list (zoznam prianí). Tovar do wish listu pridáte kliknutím na Add to Wish List pod tlačidlom Buy now.
    Tipli TIP: Inšpirujte sa pri nákupoch Wish listom blogeriek
  • Pridajte si tovar do nákupného košíka a vyhrajte v aplikácii AliExpress mince navyše.
  • Nakupujte na domovskej stránke počas AliExpress Day kupóny vysokej hodnoty za nízke ceny!
  • Za každých $149 nákupu získate $15 späť.
  • Dňa 11.11.2017 sa objaví na stránkach AliExpress nová hra - mačiatko, ktoré drží žltý kupón. Chyťte ho a získajte ďalšiu extra zľavu!
  • Všetky vyhraté mince musíte vymeniť za zľavové kupóny do polnoci 10. novembra inak strácajú platnosť!

Viete, že?

Ak si v dátume od 28. do 31. októbra vytvoríte svoj Wish list a budete ho zdieľať s ostatnými užívateľmi, majiteľ Wish list, ktorý sa dostane medzi TOP 10 na AliExpress získa kupón $50?

Ako získať kupóny na AliExpress?

Hraním AliExpress hier vyhrávate mince, ktoré následne vymeníte za kupóny. Nech máte k hrám prístup, musíte byť najskôr na AliExpress registrovaní/prihlásení. Vybrať si môžete z desiatok rôznych hier. Pozor však na to, že niektoré hry sú dostupné iba v aplikácii AliExpress! Preto iste nie je na škodu si ju inštalovať.

Kupóny na AliExpress 3-krát inak

Kupón obchodu: získate ich od predajcu zadamo na stránke obchodu alebo výmenou mincí za kupóny, a môžu byť použité iba v konkrétnom obchode, ktorý ich vydal. Na jednu objednávku pritom môžete použiť maximálne jeden kupón.

Vybraný kupón: kupón môžete použiť iba vo vybranom obchode. Prezrite si detail produktu, aby ste sa uistili, či ho v danom obchode je možné použiť. V niektorých obchodoch sa dá použiť jeden alebo viaceré kupóny na objednávku. Záleží to na podmienkach konkrétneho obchodu. Vybraté kupóny získate hraním hier alebo výmenou mincí za kupóny.

AliExpress kupón: kupóny AliExpress je možné použiť v každom z AliExpress obchodov. Použiť ich môžete na objednávku tovaru z rôznych obchodov, avšak použiť sa dá len jeden AliExpress kupón na objednávku. Získate ich hraním hier alebo výmenou mincí za kupóny.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa