AliExpress šaty na ples a do spoločnosti

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Než sa prejdete AliExpress virtuálnou uličkou spoločenských šiat, niečoho sa radšej pridržte, aby sa vám nezatočila hlava: z obrovského výberu a extra nízkych cien na pomyselných visačkách. Na prvý pohľad je to ženský raj!

Z obrovskej ponuky spoločenských šiat AliExpress sme pre vás vytipovali najlepšie slávnostné šaty, koktailové a dlhé šaty na ples. Ich ceny neprekročia dvojmiestnu cifru, napriek tomu sa v nich budete cítiť ako hollywoodska celebrita obklopená fotografmi na červenom koberci. Na AliExpresse dokonca zoženiete aj šaty na svadbu.

Kráľovnou plesu v šatách z AliExpress

Je nakupovanie spoločenských šiat horor pre vás i pre vašu peňaženku? Vieme, ako to lusknutím prstov premeníte v odpočinkovú idylku s happy endom. Na AliExpress nakúpite šaty do divadla aj na ples z pohodlia vášho gauča a zaplatíte zhruba o tretinu menej než v tuzemských obchodoch.

Páčia sa vám šaty na ples, koktailové šaty, šaty na svadbu, promóciu nebo inú významnú spoločenskú udalosť? Pozrite sa, aké skvostné kúsky za super ceny sa skrývajú v najväčšom čínskom online obchode.

Šaty na ples aj na párty

Minišaty na ples aj na party

Krátke červené aj čierne šaty na ples zoženiete lacno na AliExpress.

V krátkych šatách so spadnutými ramienkami bude tanečný parket patriť len vám aj s obdivujúcimi pohľadmi všetkých prítomných. Pokiaľ sa necítite príjemne v strede pozornosti, nalejte si pred odchodom na ples pohár vína a vyrazte pretancovať celú noc. Cena: 31,57 € . Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Zobraziť šaty na ples

Dlhé spoločenské šaty

Dlhé spoločenské šaty bez rukávov

V dlhých spoločenských šatách z AliExpress všetkých oslníte.

Broskyňovo ružové spoločenské šaty dlhé až po zem vás razom zmenia na romantickú vílu. Až sa vám vo víre tancu premení pred očami parket na čistinku uprostred lesa, spomeňte si na nás! Pokiaľ vás od nákupu odradzuje strach, že vám šaty nebudú sedieť, prečítajte si článok: Ako zvoliť správnu veľkosť. Cena: od 28,96 €. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Zobraziť spoločenské šaty

TIPLI Tip: Pri kúpe spoločenských šiat nezabudnite na krásne, ale hlavne pohodlné topánky. Skúste napríklad eshop eobuv.sk a vyberte si z veľkého množstva kvalitnej obuvi, v ktorej sa na plese budete cítiť ako princezná.

Pozrieť ponuku »

Pohodlné zimné šaty s dlhými rukávmi

Pohodlné zimné šaty s dlhým rukávom

Zimné šaty s dlhým rukávom kúpite extra lacno na AliExpress.

Pátrate po šatách do divadla, ktoré využijete aj na ďalšie spoločenské udalosti v zimnom období? Objavili sme pre vás originálne šaty s dlhými rukávy za nízku cenu. Cena: 7,44 €. Hodnotenie predajcu: 4,6 z 5.

Zobraziť zimné šaty

Koktailové šaty cez jedno rameno

Asymetrické šaty na jedno rameno

V koktailových šatách cez jedno rameno z AliExpress budete neprehliadnuteľná.

V asymetrických koktailkách zažiarite na svadbe i stužkovej. Odhaľte rameno, vybočte z davu. Nezabudnite ani na výber vhodnej spodnej bielizne. V e-shope Astratex nájdete presne to, čo pod šaty potrebujete . Vyberte si originálne šaty v modrej, fialovej, ružovej, korálovej alebo zelenej farbe. Doplniť ich môžete Pandora náramkom. Cena: 12,41 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Zobraziť koktailové šaty

Elegantné vintage šaty à la Audrey Hepburn

Elegantní vintage šaty à la Audrey Hepburn

Premeňte sa na Audrey Hepburn vďaka elegantným šatám z AliExpress.

Túto luxusnú čerešničku sme si nechali na záver. Milé ramienka v šatníku, rozostúpte sa, prosím, a urobte miesto svojmu novému spolubývajúcemu: nesmrteľným elegantným šatám vo vintage štýle. Hodia sa na promócie, ples i do divadla. Cena: 12,38 €. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Zobraziť elegantné šaty snov

Spoločenské šaty za ešte nižšie ceny

Vieme, ako ušetriť viac. Neblafujeme. Je to jednoduché: poďte na nákupy s nami! S naším cashback portálom Tipli totiž získate odmenu z každého nákupu.

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa