AliExpress tipy - USB kľúč, sushi set, detský overal

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Extra nízke ceny, doprava zdarma a virtuálne regále plné vychytávok, za ktoré by ste v tuzemských obchodoch zaplatili aj trojnásobok. Je možné si nákupy na AliExpress nezamilovať?

Dnešné tipy z AliExpress rozbúšia srdce fanúšikom Star Wars a milovníkom sushi a veselých dekorácii, mamičkám malých nezbedníkov a zaplesajú tiež srdcia knihomoľov.

USB kľúč Star Wars

USB flash Star wars

USB kľúč 32 GB pre milovníkov Star Wars zoženiete najlacnejšie na AliExpress.

Zverte svoje cenné dokumenty do rúk Yody, Darth Vadera alebo inej obľúbenej postavy zo Star Wars. Garantujeme vám, že každý fanúšik bude z milého a praktického darčeka vedľa. Kapacita hviezdneho USB je 4, 8, 16, 32 alebo 64 GB. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena od 2,33 €.

USB kľúče na AliExpress

Sushi set na prípravu sushi

Sushi set

Set na prípravu sushi kúpite lacno na AliExpress.

Ak milujete domácu prípravu sushi alebo sa do nej chystáte preniknúť, budú sa vám hodiť pomocníci z tohoto balíčka: dve bambusové podložky na rolovanie, drevená lyžica, stierka na ryžu a päť párov paličiek v krásnom designe. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena 6,17 €.

Zobraziť sushi set na AliExpress

Teplý detský overal na spanie

Detské body

Detské overaly a pyžamá v rôznych veľkostiach nájdete na AliExpress.

Bábätká sú v hrejivom overale v príjemnom teple a pohodlí, mamičkám uľahčia prácu s obliekaním. Skvelý je tiež ako pyžamo pre deti, ktoré sa v noci odkopávajú zpod perinky. Dostupné sú veľkosti od 3 mesiacov do 2 rokov. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Cena 6,38 €.

Detské overaly na AliExpress

Kúpeľňové predložky set

Kúpeľňová predložka a poťah na WC dosku

Kúpeľňové predložky a poťahy na WC dosku zoženiete na AliExpress.

Nalaďte se na jar s roztomilým kúpeľňovým setom - koupeľňová predložka + poťah na WC dosku. Veselý kvetinový motív so zajacom vykúzli úsmev na tvári vám aj každej vašej návšteve. Hodnotenie produktu: 5 z 5. Cena 7,24 €.

Kúpeľňový set na AliExpress

Drevený stojan na knihu

Drevený stojan na knihu

Drevený stojan na knihu kúpite lacno na AliExpress.

Radi si čítate v posteli, vo vani alebo zakrytý až po uši v hrejivej deke? Drevený stojan na otvorenú knihu alebo časopis je elegantný a praktický spoločník a rozhodne must-have pre každého knihomoľa. Hodnotenie produktu: 5 z 5. Cena: od 24,51 €.

Stojany na knihy z AliExpress

☝ Získajte zľavu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internete? S Tipli získate z každého online nákupu odmenu späť na váš účet, a to nielen na AliExpress.com.

Začať získávať odmeny

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa