Astratex: Odporúča Iva Kubelková

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Od správneho spodného prádla sa odvíja naše pohodlie po celý deň. Keď nás podprsenka tlačí alebo nesedí tak, ako má, je to veľmi nepríjemné. Našťastie je tu Astratex, ktorý vie, aké má spodné prádlo byť.

Výber správnej podprsenky začína vhodnou veľkosťou a končí príťažlivým designom. Astratex vie dokonalo spojiť oboje. Zvodné aj praktické podprsenky tu nájdete v obrovskom množstve veľkostí, takže nech už vás príroda obdarila akokoľvek, určite nájdete svoju veľkosť bez akýchkoľvek kompromisov.

História firmy Astratex.sk

Astratex s.r.o. sa predaju spodného prádla venuje už od roku 2000. Najskôr začínal ako zásielkový obchod. Do internetového predaja sa naplno pustil v roku 2005 a čoskoro sa dostal medzi najlepšie české a slovenské obchody – roku 2016 vyhral (po mnohých nomináciách) cenu SHOP roka v kategórii Móda a doplnky.

Ich filozofia predaja sa ale od samého začiatku nezmenila – so správnym výberom vám maximálne pomôžu a v profile produktu sa o každom kúsku dozviete detailné informácie.

Čo na Astratex nájdete?

Na e-shope nájdete podprsenky na každú aktivitu a časť dňa – od push-up cez kojacie až po tie športové. Za skvelú cenu tu kúpite tie na každodenné nosenie aj zvodné pre špeciálnu príležitosť s vašim partnerom.

A zďaleka nie len podprsenky – nájdete tu aj nočné prádlo, košielky, pančuchové produkty a legíny, župany a mnoho ďalšieho. Každý deň navyše na Astratex prebiehajú najrôznejšie zľavové akcie – sledujte preto ich domovskú stránku.

astratex podprsenky

Ako objednať?

Vystavený tovar je dostupný a uložený v centrálnom sklade Astratex Náchod – na žiadny balíček tak nebudete čakať zbytočne dlho. Môžete svoj balíček tiež zadarmo vyzdvihnúť (avšak bez možnosti vyskúšania).

Osobný odber zadarmo s vyskúšaním je možný v Prahe v predajnom mieste v OD Kotva.

Balíček od Astratex vám doručí buď Slovenská pošta alebo prepravná spoločnosť PPL.

Tipli TIP: Astratex vám navyše pri objednávke nad 40 € tovar pošle s dopravou zadarmo.

Iva Kubelková pre Astratex

Od koho iného sa nechať inšpirovať v móde, než od českej módnej ikony Ivy Kubelkovej? Astratex je pre ňu spôsob, ako ženám poradiť so správnym výberom a dať im množstvo rád a tipov. Stala sa oficiálnou tvárou Astartexu a jeho ambasádorkou. Priamo na stránkach si môžete prečítať jej reportáže z akcií Astratexu, recenzie produktov a ďalšie módne tipy.

iva kubelková astratex

Súvisiace obchody

Astratex.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa