Astratex plavky pre každú postavu

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Ktorá z nás by v lete nechcela vyzerať ako bohyňa? Urobte si radosť a nechajte sa uniesť módnou vlnou Astratex.sk. Kúpte si plavky, v ktorých zažiarite a zvýraznia vaše krásne krivky.

Internetový obchod Astratex sa v móde pohybuje “nejaký ten rôčik” a zaručene vie ako svoje zákazníčky potešiť. Môžete si vyberať z nespočetného množstva strihov, farieb a najmä veľkostí. Nakombinujte si tie správne pre vás!

Kolekcia dámskych plaviek Exkluziv

Pokiaľ hľadáte niečo elegantné, luxusné, nadčasové a zároveň sexi, z tejto kolekcie si určite vyberiete. Na svoje si prídu aj milovníčky jednodielnych plaviek! Plavky Exkluziv sú navrhnuté tak, aby spájali komfort s najvyššou kvalitou a jedinečným dizajnom. Veď posúďte sami. :-)

Astratex plavky pre každú postavu

Talianske plavky

Kolekcia talianskych dámskych plaviek je výnimočná svojou jedinečnosťou a precíznosťou. Je postavená na dokonalom strihu a originálnom dizajne, ktorý inde nenájdete. Materiál je na dotyk výnimočný, rýchloschnúci a vysoko odolný. Pokiaľ si na výber dokonalých plaviek potrpíte, kolekcia týchto plaviek je pre vás to pravé.

Astratex plavky pre každú postavu

Lady kolekcia

Zháňate skôr niečo decentné a jemné? V takom prípade siahnite po Lady kolekcii. Nájdete tu elegantné plavky v tých najmodernejších strihoch! Vyberať môžete z niekoľkých prevedení- klasické jednodielne plavky, dvojdielne plavky so zvýšeným pásom, tankiny a mnoho iných!

Astratex plavky pre každú postavu

Športové plavky

Pokiaľ ste zarytým fanúšikom športu a neviete si bez neho predstaviť ani dovolenku, prezrite si ponuku športových Astratex plaviek. Plavky dokonale priľnú k vášmu telu a vyhovejú aj nárokom na vzhľad. Navyše, niektoré sú výborné aj ako cvičiaci úbor.

Astratex plavky pre každú postavu

Jednodielne plavky pre moletky

Ani plavky pre moletky už nemusia byť tvrdým orieškom. Pokiaľ máte plnoštíhlu postavu môžete siahnuť po jednodielnych plavkách, ktoré sú pohodlné a sexi. Už dávno neplatí, že takýto typ plaviek patrí iba na športové plávanie do bazénu. Aj v jednodielnych plavkách môžete byť zvodná a neujdete jednému pánskemu oku. Jasným príkladom je kolekcia plaviek David-Vacanze. Tieto dámske sťahovacie plavky padnú bezchybne každej postave.

Astratex plavky pre každú postavu

Súvisiace obchody

Astratex.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa