AXA prináša poistenie a účet moja AXA

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Hľadáte poisťovňu, na ktorú sa môžete spoľahnúť za každých okolností? Obráťte sa na AXA. Kvalitné služby vo všetkých otázkach poistenia prináša svojim klientom už dlhé roky aj u nás na Slovensku. Uzavrite životné poistenie, cestovné poistenie, PZP v jednej z najväčších poisťovní v Európe. Pozrite si s nami najzaujímavejšie produkty.

Spoločnosť AXA svojim klientom poskytuje poisťovací služby vysokej kvality. Tie sú odzrkadlením dlhoročných skúseností na medzinárodnom trhu. AXA kladie dôraz najmä na dobrý poisťovací servis a zaoberá sa aj finančným poradenstvom. AXA sa delí na niekoľko divízii a investičná skupina poskytuje moderné finančné produkty pre najnáročnejších klientov.

TIP: Klasikou medzi poisťovňami je aj NN poisťovňa. Myslite do budúcnosti a poistite sa u stabilného hráča na našom trhu.

AXA história spoločnosti

Spoločnosť AXA patrí medzi globálne poisťovacie spoločnosti. Jej zrod započal v roku 1985 vo Francúzsku. Samotná spoločnosť je tvorená niekoľkými nezávislými skupinami, z ktorých každá má na starosti iné odvetvie. Sem patria klasická a životná poisťovňa, dôchodkové spoločnosti, investičká spoločnosť a servisná spoločnosť. U nás pôsobí AXA od roku 2008 a v súčasnosti prevádzkuje až 50 pobočiek.

axa poistenie

Nezabudnite sa poistiť a nikdy sa nemusíte báť o svoju budúcnosť.

AXA poistenie

Jedným z kľúčových a najobľúbenejších produktov spoločnosti je AXA poistenie. Vyberať si môžete zo spektra životných poistiek, poistiek pre vaše motorové vozidlo, ale aj AXA cestovné poistenie, ktoré si jednoducho vybavíte online cez AXA assistance službu. Predídete tak rizikám. Netreba malovať čerta na stenu, ale nikdy neviete, čo sa môže stať. Na nepredvídateľné udalosti sa ale viete pre istotu pripraviť.

Druhy poistenia

  • Životné poistenie - investičné životné poistenie, rizikové životné poistenie, úrazové poistenie, tradičné životné poistenie
  • Poistenie domova - poistenie bytu, domu, domácnosti, poistenie zodpovednosti za škodu
  • Poistenie auta - povinné zmluvné poistenie, skrátene PZP či havarijné poistenie
  • Cestovné poistenie - pre jednotlivcov, rodiny, celoročné, dočasné, zdravotné

AXA investovanie

Jedna zo súčastí spoločnosti AXA sa zaoberá investíciami. Ak chcete zhodnotiť svoje finančné prostriedky, ale neviete ako na to, v AXA vám ochotne pomôžu. Zostavia vám investičný plán a AXA konto presne podľa vašich očakávaní. O vaše peniaze bude dobre postarané. História spoločnosti a jej výsledky hovoria za všetko.

Investičné portfólio

  • Konzervatívne fondy - AXA EUR Konto, AXA CZK Konto, AXA Eurobond, AXA CEE Dluhopisový sú fondy s nižším rizikom
  • Dynamické fondy - AXA Small Cap Portfolio, AXA CEE Akciový fond, AXA Realitní fond, AXA Seletion Global Equity,AXA Selection Emerging Equity sú rizikovejšie fondy s vyšším výnosom
  • Balancované fondy - AXA Selection Opportunities je rozloženie investovaného kapitálu do rôznych fondov s cieľom čo najlepšieho dlhodobého zhodnotenia peňazí

Moja AXA

Rovnako ako v prípade internet bankingu v bankách, aj v AXA môžete spravovať svoje zmluvy či produkty jednoducho online. Služba Moja AXA je vám k dispozícii 24 hodín denne 7 dní v týždni. Všetky údaje viete zmeniť na počkanie bez nutnosti osobnej návštevy pobočky. Rovnako si cez tento účet viete objednať nové poistenie online.

AXA kontakty

  • AXA assistance infolinka - +421 220 664 228, volať môžete od pondelka do piatka od 8:00 do 17:00
  • E-mail - info@axa.sk
  • AXA všeobecná linka - +421 2 2929 2929, operátori sú vám k dispozícii v pracovné dni od 8:00 do 18:00
  • Pobočky - celkovo 50 pobočiek, presné adresy nájdete na webe AXA.sk

AXA je globálna spoločnosť pôsobiaca po celom svete vyše 30 rokov. Je stabilným hráčom v oblasti poisťovníctva a investovania. Ak si potrpíte na kvalitné služby overené časom a miliónmi spokojných klientov, potom je pre vás AXA tou správnou voľbou. Myslite na budúcnosť a nenechajte sa prekvapiť žiadnou udalosťou. V AXA vám s tým radi pomôžu.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Pozrite si naše obchody a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

BIBLOO, inSPORTline, AliExpress, SCONTO nábytok, IDEA Nábytok, DeDoma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa