Balíme na dovolenku PRI MORI

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Letná dovolenka sa blíži! Už sa tešíte na popíjanie koktejlov, ochutnávanie zmrzliny, potápanie a celodenné opaľovanie? My už sa nemôžeme dočkať! Balíme na dovolenku pri mori!

Idete toto leto na dovolenku “k slovenskému moru” do Chorvátska? Alebo letíte s celou rodinou do Grécka? Myslite na to, čo so sebou budete najviac potrebovať. Vieme, bez čoho sa nezaobídete!

Plavky

Nesmú chýbať! Nech už sa plánujete 14 dní iba váľať pri mori, potápať sa alebo sa prechádzať po pobreží, bez dobre padnúcich plavok na dovolenku ani nevyrážajte. Vyberte si plavky podľa typu svojej postavy a budete hviezdou celej pláže!

Balíme na dovolenku pri mori

Dvojdielne plavky Roxy (65,95 €, ZOOT), Formujúce plavky (21,99 €, Bonprix), Jednodielne plavky (1 123 Kč, ZOOT), Bikiny (11,99 €, Bonprix)

Opalovací krém

Pri mori slnko páli oveľa viac než u nás, tak nech sa nespálite! A ak chcete nachytať brondz, natrite sa aspoň krémom s nízkym faktorom. Naopak v prípade, že máte svetlú pleť a spálite sa raz dva, zvoľte faktor čo najvyšší. Nech si neskazíte dovolenku hneď prvý deň.

Balíme na dovolenku pri mori

Bubchen opaľovacie mlieko OF30 (10,42 €, Lieky24), Daylong extreme SPF 50 (22,37 €, Pilulka.sk), Daylong Regular SPF15 (13,78 €, Pilulka.sk), Daylong sensitive SPF 30 (16,38 €, Lieky24)

Lehátko

Zvlášť ak idete do Chorvátska, kde sú kamenité pláže, budete potrebovať pohodlné lehátko, aby ste si pri vylihovaní na pláži neodreli chrbát. Nezabudnite vybrať dosť hrubé, aby vás nikde nič netlačilo.

Balíme na dovolenku pri mori

Plážová rohož (4,99 €, 4home), Plážová rohož s kvetmi (18,99 €, 4home), Plážová podložka Happy Green (15,99 €, 4home)

Topánky do vody

Pozor na morských ježkov! Zaobstarajte si poriadne topánky do vody, aby ste náhodou na nejakého nešliapli. Obuv vám rýchlo vyschne a bude sa vám v nej chodiť pohodlne aj po pláži.

Balíme na dovolenku pri mori

Plážové topánky Subgear (6,80 €, Hej.sk), Plážové topánky Scubapro Kailua (12,40 €, Hej.sk)

Potápačské náradie

Čisté more si zaslúží našu pozornosť. Nemusíte sa rovno potápať do hlbín s kyslíkovou bombou na chrbte, aby ste si užili čistú vodu a mušľami posiato dno. Stačia poriadne okuliare a dobre padnúce plutve a ľahko si prehliadnete celý morský svet.

Balíme na dovolenku pri mori

Plutvy (12,70 €, inSPORTline), Šnorchel (16,30 €, Hej.sk), Potápačská súprava pre deti (11,66 €, Market24)

Šaty

Ľahučké šaty v svetlých farbách patria na pláž aj na večernú precházku prímorským mestom. Voľte ľahké materiály a svetlé farby, aby vám v nich nebolo horúco.

Tipli TIP: Neviete, aké šaty vašej postave najvaic pristanú? Prečítajte si, aké šaty podľa typu postavy by ste mali nosiť.

Balíme na dovolenku pri mori

Modro-krémové šaty (43,95 €, ZOOT), Plážové šaty (22,99 €, Bonprix), Šaty Hilma (21,95 €, Halens), Krémové midi šaty (51,95 €, ZOOT)

Kniha

Nebaví vás iba sa váľať na pláži a poslúchať oceán? Dovybavte si knižnicu a zbaľte si so sebou nejakú napínavú knižku. Ste na detektívky alebo humornú literatúru?

Balíme na dovolenku pri mori

Krv nie je voda (9,15 €, Market24), Alica v krajine zázrakov (6,99 €, Market24), Biznis 21.storočia (8,19 €, Market24), Babička, rozprávaj (12,99 €, Market24)

Súvisiace obchody

Bonprix, Pilulka.sk, ZOOT, Hej.sk, 4home, halens, Market24.sk, Lieky24.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa