Balíme na ROMANTICKÚ dovolenku

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Jar je ako stvorená na romantický výlet s partnerom – či už do krásneho európskeho mesta, alebo niekam na horskú chatu. Čo by ste si rozhodne nemali zabudnúť pribaliť?

Peňaženka, pas, kozmetika, náhradné topánky, veď to poznáte. Balenie na dovolenku si všetci vieme predstaviť. Ale na čo by ste nemali zabudnúť do kufra pribaliť, keď idete so svojou láskou na romantickú dovolenku?

Dámy, nastrojte sa

Nech už sa vydáte na romantickú nočnú precházku mestom, stavíte sa niekde na príjemnú večeru alebo si urobíte romantiku vo dvojici na hotelovej izbe – určite si do kufra pribalte niečo, v čom sa pred svojou láskou môžete predviesť.

Balíme na romantickou dovolenou 1 Kúpiť na ZOOT

Páni, hoďte sa do gala

A to samé platí aj pre pánov. Na svete neexistuje muž, ktorému by sa nehodilo dobre padnúce sako. Vaša drahá snahu iste náležite ocení.

Balíme na romantickou dovolenou 2 Kúpiť na ZOOT

Pekné spodné prádlo

Pre svoju lásku iste chcete vyzerať neodolateľne aj v intímnych chvíľkach. Myslite na symboliku farieb, na akú vsadíte? Záhadnú čiernu, alebo nevinnú bielu?

Balíme na romantickou dovolenou 3 Kúpiť na Astratex

Plavky

Ak sa chystáte niekam na wellness alebo k moru, nezabudnite pekné plavky. Predsa chcete, aby ste boli za hviezdu aj vo vírivke. Viete, aké plavky najviac zalichotia vašej postave?

Jarní speciál: PLAVKY 5 Kúpiť na Triola

Fľaška dobrého vína

Zvlášť ak idete niekam mimo civilizáciu, nezabudnite aj na niečo dobré k pitiu, aby ste si urobili pekný večer pri sviečkach. Dobré víno navodí príjemnú atmosféru. A vo dvojici vždy chutí najlepšie.

Balíme na romantickou dovolenou 4 Kúpiť na Chefshop

Vyberte si poriadny kufor

Toľko vecí, ale kam s tým všetkým? Nezabudnite si pred dovolenkou kúpiť kvalitný kufor. Poznáte napríklad váhové limity príručnej batožiny do lietadla? Žiaden strach, poradíme vám, ako vybrať najlepšie cestovné tašky a kufre!

A kde vyberať miesta pre romantickú dovolenku? Napríklad na portále Booking!

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa