Billa karta: ako získať 25% zľavu aké sú výhody členstva?

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje  |  Nakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Aj vy radi nakupujete pravidelne vo svojom obľúbenom obchode Billa a sledujete vždy novinky a aktuálne zľavy? Zhodnoťte svoje pravidelné nákupy. Stačí, ak sa vstúpite do vernostného programu Billa Bonus Club, vďaka čomu budú vaše nákupy ešte výhodnejšie.

Členstvom vo vernostnom programe získate Billa Bonus kartu, ktorá prináša výhody pre celú rodinu. Zľavy na vybrané produkty, na celý nákup, či zľavy u externých partnerov. To všetko vás v Billa Bonus Clube ako šestného člena čaká. Pozrite sa s nami, ako Billa kartu získať a ako čerpať benefity, ktoré prináša.

Ako získať Billa Bonus kartu?

Získať Billa Bonus kartu je veľmi jednoduché, a to buď vyplnením online formuláru na webovej stránke Billa.sk alebo osobne, v ktorejkoľvek Bille na Slovensku. Ak tak spravíte elektronickou formou, karta Vám bude zaslaná do 8 týždňov. V prípade, že registračný formulár vyplníte vo vašej predajni, kartu získate okamžite. Na Slovensku existuje Billa karta zatiaľ iba v plastovej forme, preto si ju vložte napríklad do peňaženky, aby ste ju mali po ruke pri každom nákupe.

Čo robiť pri strate karty?

Stratili ste kartu z Billy? Nezúfajte, pretože ju jednoducho môžete získať späť. Stačí, ak zažiadate o duplikát písomne, emailom alebo telefonicky na bezplatnej linke 0800 131 121. Všetky potrebné kontakty nájdete na Billa.sk.

Aké výhody prináša Billa Bonus karta?

Vlastniť Billa Bonus kartu predstavuje hneď niekoľko výhod:

  • 200 výhodných produktov v Billa Bonus letáku
  • 25% zľava na vybraný sortiment každý týždeň
  • 10% narodeninová zľava
  • zľavy u partnerov programu
  • novinky zasielané e-mailom

Výhody Billa Bonus karty nájdete aj v Billa Bonus letáku.

Billa Bonus leták - 200 produktov so zľavou

Pokiaľ ste držiteľom Billa Bonus karty, okrem bežných zliav, ktoré nájdete v Billa leták, môžete každý mesiac nakupovať 200 produktov , za zvýhodnenú cenu exkluzívne pre vás, držiteľov Billa karty. Aktuálnu ponuku nájdete vždy v špeciálnom Billa Bonus letáku u nás na Tipli. Ponuka platí počas celého mesiaca a potom sa zmení.

25% zľava na vybraný tovar

Každý týždeň môžete využiť 25% zľavu na vybrané produkty, a to s Billa Bonus kartou. Sortiment produktov sa každý týždeň mení. Výhodnejšie tak kúpite napríklad produkty dentálnej hygieny, čerstvú zeleninu, ovocie či mliečne výrobky. Zľavu 25 % získate, ak máte Billa Bonus kartu.

Zľava 10 % - darček na narodeniny

Ďalším zaujímavým benefitom je možnosť využiť zľavu 10 % na celý nákup. Zľava platí na nákup v Bille v mesiaci vášho narodenia. Túto výhodu zíksate pri prvom nákupe v mesiaci, kedy máte narodeniny. Stačí ak sa pri pokladni preukážete Billa kartoua po zaplatení nákupu získate zľavový kód na 10% zľavu, ktorý môžete využiť jednorazovo do konca nasledujúceho mesiaca.

Billa karta

Ďalšie výhody s Billa Bonus kartou

S Billa kartou nemáte len výhodnejšie nákupy v supermarkete Billa, ale aj ďalších partnerských obchodoch. Preto ju odporúčame nosiť stále pri sebe.

Výhody u externých partnerov

Novinkou medzi výhodami pre držiteľov Billa Bonus karty je zľava 10 % na vstupenky do kín siete Cinemax. Stačí jednoducho pri nákupe lístka do kina predložiť Billa Bonus kartu a zľava vám bude uplatnená. Pozrite si na webovej stránke Billa.sk podrobné informácie ku akcii “Užite si kino s Billou” a vychutnajte si v jednom z 13 miest na Slovensku kino o 10 % lacnejšie.

Tipli TIP: Zbierajte nálepky za nákupy v Bille a vyskladajte si celú kolekciu pohárov Jamieho Olivera. Akcia platí do 6.3.2019 alebo do vypredania zásob.

Ďalšia skvelá zľava s Billa Bonus kartou sa dá uplatniť v predajniach Tescoma, a to hneď vo výške 20 % pri nákupe nad 30 €. Podmienky akcie, ako aj sieť predajní Tescoma, nájdete rovnako na stránke Billa.sk.

Aby toho nebolo málo, okrem všetkých týchto výhod sa s Billa Bonus kartou môžete zapojiť do súťaže o skvelé ceny. Stačí, ak po nákupe nad 10 € zaregistrujete doklad od nákupu a budete zaradení do žrebovania o zaujímavé ceny!

Akciové letáky na jednom mieste

Sledujte vždy aktuálnu ponuku letákov online na Tipli a už vám neujde žiadna akčná ponuka či zaujímavá súťaž. A to všetko bez toho, aby ste museli listovať v papierových letákoch. Na Tipli totiž nájdete všetky akciové letáky online na jednom mieste.

Prezrieť akciové letáky »

Súvisiace obchody

Billa

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa