Blancheporte – francúzska móda na dosah ruky

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Milujete francúzsky look a kvalitné kúsky vo vašom šatníku? Online obchod Blancheporte ponúka široký sortiment módneho oblečenia a bytových doplnkov, ktoré sú navrhnuté vo francúzskom štýle a sú trendy za každých okolností. Buďte šik v nadčasovom oblečení za fantastické ceny.

Dámy aj páni si môžu vybrať módne kúsky, ktoré sa budú hodiť na každodennú príležitosť, do práce, na doma alebo na voľné chvíle, na MAGNET Blancheporte. Predstavujeme cenovo dostupné, kvalitné a módne oblečenie v konfekčnej veľkosti až do 58!

Čo originálne môžete na Blancheporte kúpiť?

Francúzska móda online je tu pre vás na dosah ruky. Eshop Blancheporte s dámskym a pánskym oblečením ponúka originálnu módu, v ktorej zažiarite pri každej príležitosti. Môžete si vybrať tričká, pulóvre, šaty, kabáty, nohavice, doplnky aj luxusnú spodnú bielizeň od módnych návrhárov.

cblancheporte
blancheporte 2
blancheporte 3

Tip: Potešte sa novým trendy oblečením a ušetrite! Na Blancheporte.sk kúpite najnovšiu módu s cashbackom až 4,5 %.

Pohodlné pyžamo môžete zladiť s originálnou posteľnou bielizňou, v ktorej sa vám bude skvelo zaspávať. V obchode Blancheporte nájdete aj rôzne pomôcky do domácnosti. Máte radi poriadok v skrini? Úložné boxy, vaky, škatule alebo ramienka na kabelky, kravaty a šatky, to všetko nájdete na MAGNET Blancheporte.

cblancheporte
blancheporte 2
blancheporte 3

Sortiment MAGNET Blancheporte ponúka štýlové bytové doplnky a obliečky.

Blancheporte XL veľkosti

V Blancheporte nájdete samostatnú kategóriu pre ženy s krivkami, ktoré sa tak tiež môžu obliecť trendy, aby sa mohli páčiť. Kvalitné oblečenie z MAGNETU Blancheporte ponúka dámske oblečenie až do veľkosti 62, podprsenky, ktoré sú navrhnuté z príjemných materiálov až do veľkosti 130H a pánska móda až do 6XL. Prezrite si ponuku online obchodu, nechajte sa inšpirovať a staňte sa verným zákazníkom.

cblancheporte
blancheporte 2
blancheporte 3

Tip: Bojujete s váhou? To neznamená, že nemôžete nosiť najnovšie trendy. Predáva sa predsa aj štýlová móda pre moletky, v ktorej zažiarite aj s nejakými kilami navyše.

Ako ušetriť pri nákupe francúzskej módy

Nakupovať na Blancheporte môžete ešte výhodnejšie. Využite cashback a na účet sa vám vráti 4,5 % z každého nákupu. Ak sa prihlásite k odberu newslettru, získate zľavu až 11 € na nákup v online obchode.

Získať zľavu

Jednoduchý online nákup

Blancheporte vám ponúka jednoduché riešenie nákupu. Ak si radi sledujete letáky s módou alebo listujete v módnych časopisoch, objednajte si tlačený Blancheporte katalóg do vašej schránky úplne zadarmo a načerpajte inšpiráciu francúzskej módy.

Spravte radosť sebe alebo obdarujte partnerku či kamarátku. V Blancheporte zoženiete dokonalý darček pre ženu. Bojíte sa, že vám niečo nesadne alebo sa darček nebude páčiť? Tovar môžete vrátiť až do 100 dní a obchod garantuje vrátenie peňazí. Blancheporte patrí medzi dôveryhodné obchody a v roku 2018 dokonca dostal ocenenie Superbrands.

Blancheporte doprava

Pri objednávkach z Blancheporte si máte možnosť vybrať spôsob dopravy. Objednávky štandardne nosí kuriér alebo Slovenská pošta, ale môžete tiež zvoliť osobný odber. Ten za Blancheporte vybavuje Zásielkovňa.sk. Máte k dispozícii dokopy viac než 900 odberných miest vo veľkých aj malých mestách.

Chcete nakupovať módu lacnejšie? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Bonprix, ZOOT, 4home, Blancheporte.sk, Najlepšia móda

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa