Buďte krásna s Dermacol. Najlepšia kozmetika za výhodné ceny

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Určite to poznáte, trávite veľa času pri zrkadle, ale líčenie stále nie je podľa vašich predstáv. Túžite po make-upe , ktorý vydrží celý deň? To je sen každej ženy. Prezradíme vám, ako vybrať najlepšiu kozmetiku so zľavou. Už ste počuli o značke Dermacol ? Pozrite sa, aké produkty ponúka.

Kozmetika Dermacol je obľúbená u všetkých žien, bez ohľadu na vek. O krásu žien sa stará už od roku 1966. Značka Dermacol sa postupne dostala aj do zahraničia, a teraz patrí medzi najúspešnejšie. Túto kozmetiku si chvália aj celebrity ako napríklad modelka Iva Kubelková alebo česká Miss Earth Karolína Mališová. Tak prečo nie aj vy? Vyskúšajte kvalitnú kozmetiku, ktorá vás prekvapí prírodným zložením a super cenou.

Kde kúpiť kozmetiku Dermacol najlacnejšie?

Značka Dermacol je cenovo dostupná pre všetkých. Nie je testovaná na zvieratách, je hypoalergénna a obsahuje množstvo účinných látok. Podčiarknite svoju vizáž kvalitnou kozmetikou, ktorá na pleti vydrží celý deň. A kde ju zoženiete? Kozmetiku možno kúpiť priamo v Dermacol e-shope, v drogérii Teta a obchode Tesco.

Viete, že Dermacol produkty predáva aj známa DM drogéria? Za nákup v drogérii teraz získate body do programu Active beauty! Za nazbierané body môžete uplatniť zľavu na ďalší nákup. Horúcou novinkou je DM eshop, ktorý vám doručí balíček až k dverám. Pozrite si ponuku DM drogérie, je dostupná vo všetkých mestách. Ochotný personál vám rád poradí.

Nakupujte výhodne z pohodlia domova! Stačí sa zaregistrovať na stránkach Dermacol a objednávať môžete hneď a so zľavou. Dermacol eshop ponúka aj mnoho benefitov. Vstúpte do sveta Klubu krásy a čerpajte výhody. A ešte niečo navyše! Aj Tipli má pre vás darček vo forme zľavových kupónov. Stačí si vybrať spomedzi e-shopov, ktoré Dermacol výrobky ponúkajú.

Čo značka Dermacol ponúka?

Česká značka Dermacol vás poteší bohatým výberom zo sveta kozmetiky. Rada sa o seba staráte? Stavte na pomocníka v oblasti starostlivosti o pleť i telo - Dermacol je jednotkou na trhu a vo svojom sortimente má aj kozmetiku pre pánov. Urobte radosť aj svojej drahej polovičke a kúpte mu voňavý darček. Určite zabodujete! A teraz vás oboznámime s najlepšími produktami od značky Dermacol. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré musíte mať!

Dermacol 16H Lip Colour

Túžite po rúži v peknej farbe, ktorá na perách vydrží dlhé hodiny? Taký je rúž Dermacol 16H Lip Colour! Výborne kryje, je rýchloschnúci a vďaka vysokej pigmentácii drží na perách ako kliešť. Obsahuje kvalitné oleje, včelí vosk a vitamín E.

Už sa nemusíte báť suchých pier! Vyberte si svoju farbu - v ponuke je 22 odtieňov. Vaše pery budú zvodné a žiadny muž im neodolá. Nečakajte a ukážte svetu vašu ženskosť. 8,79 €

Dermacol 16H Lip Colour
Dermacol make-up cover

Dermacol make-up cover

Patrí medzi prvé make-upy na svete a je jednotkou v kozmetike. Make-up cover je klinicky testovaný, extrémne krycí a vodeodolný. Je vhodný pre všetky typy pleti. S týmto pomocníkom zakryjete drobné nedostatky a dodá vašej pleti matný vzhľad. Možno ho použiť buď ako make-up, alebo ako korektor. Chcete sa cítiť ako filmová hviezda? Potom je pre vás Dermacol make-up cover ten pravý! 9,90 €

Dermacol Caviar long stay make-up & corrector

Dlhotrvajúci make-up s výťažkami z kaviáru s korektorom zaistí vašej pleti mladistvý vzhľad, vyhladí ju a dodá jej zamatový nádych.

Korektor sa postará o kruhy pod očami a zároveň rozjasní okolie očí. Zabudnite na vrásky! Dermacol make-up sa o všetko postará. 14,80 €

Dermacol Caviar long stay make-up & corrector
Dermacol make-up 24h control

Dermacol make-up 24h control

Uistite sa, že make-up dokáže zázraky! Dermacol make-up 24h Control je jedinečný svojím zložením. Vďaka koenzýmu Q10 bude vaša pleť dokonalá po celý deň.

Neupcháva póry a dodáva pleti pevnosť. Make-up 24H Control je odolný voči dotykom a nezanecháva stopy na oblečení. 10,26 €

Nakupujte kozmetiku Dermacol lacno!

  • Elnino – Nakupujte výhodnejšie! Vďaka Tipli získate 2,5% z nákupu späť.
  • Notino – Poznáte Notino? Zavítajte do ich obchodu, kde sa vám vráti až 5% vo forme cashback.
  • Krasotika – S cashbackom až 2,5 % si nakúpite dekoratívnu kozmetiku svetových značiek.

Súvisiace obchody

Vivantis, ELNINO.SK, Tvoj Štýl, DROGERKA.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa