CCC - zimná obuv do 40 eur

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Zima je tu a s ňou aj zimné nakupovanie. Stále neviete čo si máte obuť do chladného počasia a hľadáte novú kvalitnú obuv? Pozrite sa s nami na to, aké topánky sútento rok v móde, a ktoré nesmú chýbať vo vašom botníku. Vyberte si tie najlepšie a najtrendovejšie a prežite chladné dni v pohodlí!

Nájsť vhodné zimné topánky je pre ženy vždy tvrdým orieškom. Zimné topánky musia byť teplé, pohodlné, štýlové a cenovo dostupné! Aj vy máte problém s výberom a v poslednom čase nerobíte nič iné, len beháte po obchodoch a stále ste bez topánok? Spomaľte, nadýchnite sa a pozrite sa, ako jednoducho kúpite parádne čižmy na zimu za atraktívne ceny, s ktorými budete vždy spokojné.

Pripravili sme pre vás atraktívny výber nádhernej obuvi, ktorý stojí za pozornosť. Dámy si v nich budú pripadať ako kráľovné módy a páni z nich nespustia zrak. Ak nemáte na zimu žiadne topánky alebo máte iba jeden pár topánok, stojí za to dokúpiť niektoré z kvalitných štýloviek z obchodu CCC. Pozrite si náš výber, staňte sa hrdou majiteľkou mäkkých, kvalitných a sexy ženských topánok CCC a ušetrite pri nákupe až 3 % vďaka cashbacku!

kobieta

TIPLI Tip: Nezabudnite, že topánky CCC kúpite aj v populárnom eshope eobuv.sk. Ak nakúpite obuv cez eobuv.sk, vďaka cashbacku dostanete späť až 3,3% sumy. A to sa vyplatí!

Nakupujte na eobuv.sk »

CCC dámske čižmy mušketierky

Tento model je skutočným zážitkom pre milovníčky topánok s vyšším podpätkom. Vizuálne vyzerajú netradične, sú mäkké a dokonale sa prispôsobia nohe.

Elegantná povrchová úprava a jemná šnúrka v zadnej časti sáry zvyšuje šarm týchto krásnych topánok. Vnútro topánky je vyteplené teplým fleecom. Vďaka tomu budú vaše nôžky pri chôdzi vždy v teple a pohodlí. Môžete ich nosiť celú zimu aj počas tých najmrazivejších dní. Navyše pristanú aj každému rozpočtu. Teplé, trendové a kvalitné zimné topánky len ťažko zoženiete za menej peňazí. Vyberte si mušketierky v tmavom sfarbení. Sú klasické, hodia sa ku všetkému, zároveň vyzerajú sviežo a netradične. Hodia sa k sukni, nohaviciam a spĺňajú najnovšie trendy. Faktom je, že CCC topánky sú vždy zásahom do čierneho.

  • Výška podpätku: 3,5 cm
Cena CCC
Cena CCC39,95 eur
Cena s cashbackom
Cena s cashbackom38,95 eur
CCC musketierky

Čižmy v štýle mušketierov kúpite na CCC.sk.

Nakupujte čižmy »

CCC zimné čižmy JENNY FAIRY

Tieto topánky sú skutočným klenotom medzi ženskými zimnými topánkami. Sú nádherné jemné a pôsobia výrazne vďaka dvom čiernym pruhom v zadnej hornej časti topánky.

CCC kozaki

Zimné čižmy pre dámy značky Jenny Fairy kúpite v CCC.

Tieto výrazné dámske čižmy sú dozdobené kamienkami a kovovými prvkami. Vďaka tomu vyzerajú pôsobivo. Na nohe vyzerajú famózne, takže ich musíte mať! Raz si ich obujete a vedzte, že ich celú zimu nebudete chcieť vyzuť. No a k čomu ich môžete nosiť? V zásade by sa dalo povedať, že úplne ku všetkému. Či už preferujete sukne, džínsy, nohavice alebo elegantné šaty, je len na vás. V každom prípade budete vyzerať vždy úžasne. Pozrite si k čižmám krásne CCC kabelky a budete dokonalé. Ak sa nebojíte experimentovať, pokojne stavte na kabelku v inej farbe. Kombináciou tón v tóne síce nič nepokazíte, ale niekedy treba vykročiť z komfortnej zóny a dopriiať si trocha extravagancie.

Cena CCC
Cena CCC39,95 eur
Cena s cashbackom
Cena s cashbackom38,95 eur
Nakupujte čižmy »

TIPLI Tip: Pri kúpe topánok CCC v obchode je dobré sa zásobiť vysokokvalitnými čistiacimi prostriedkami, ktoré predlžujú životnosť obuvi. Kozmetiku vždy prispôsobte materiálu topánok. Pozrite sa na CCC.sk a vyberte si z najrôznejších produktov starostlivosti o obuv.

Pozrite si ponuku »

CCC JENNY FAIRY čižmy s podpätkom

Ďalšie očarujúce čižmy zo zimnej kolekcie CCC sú tieto pieskové krásky do pol stehien. Čižmy nad kolená sú módny hit tohto roka. Hodia sa k oversize mikine, šatám, sukni. Ukážte svoje krásne nôžky v sexy minišatách a kabáte.

Variabilné, trendy, moderné, elegantné a sexy zároveň. Presne také sú tieto pieskové čižmy na podpätku. To, ako budú topánky pôsobiť závisí len a len od toho, čo si k nim oblečiete. Istotou však zostáva, že tieto krásky pristanú nielen každej žene, ale aj vašej peňaženke. Tieto topánky sú niečo ako zimné CCC sandále. Príťažlivé, pohodlné a budete ich nosiť do zodratia, to nám verte. Ako bonus sú vyteplené, takže zimu prežijete ľavou zadnou. Super je tiež to, že podpätok je vysoký, ale nie príliš. Je tak akurát, takže v topánočkách budete sexy, ale neodpadnú vám nohy od bolesti. Skúsenejšie milovníčky podpätkov v nich budú môcť aj behať.

  • Výška podpätku: 6 cm
Cena CCC
Cena CCC29,95 eur
Cena s cashbackom
Cena s cashbackom29,20 eur
CCC muszkieterki damskie

Čižmy kúpite online na CCC.sk.

Nakupujte čižmy »

CCC motorkárske čižmy JENNY FAIRY

Máte dušu rebelky? Tak stavte na motorkárske čižmy. Sú super variantom pre mladé slečny, ktoré rady vytŕčajú z davu a neboja sa staviť na netradičné čižmy.

CCC dámske čižmy

Motorkárske čižmy do mesta kúpite v CCC.

Neformálnemu mestskému štýlu pre každú rebelku kraľujú čižmy v motorkárskom štýle. Zvršok aj vnútro sú vyrobené z eko kože, ktorá je mäkká a dokonale sa prispôsobí tvaru vašej nohy. Ak hľadáte topánky, ktorými doplníte svoj zimný botník, tento kúsok stojí za pozornosť. Nízka cena, béžová alebo čierna farba z nich robia čižmy predurčené na rande, párty či prechádzky počas teplejších a suchých zimných dní. Celú zimu v nich síce neprežijete, ale keďže zimy bývajú počas posledných rokov mierne, určite sa naskytne dostatok dní a príležitostí, kedy a kam si tieto krásne čižmičky obuť.

  • Výška podpätku: 3,5 cm
Cena CCC
Cena CCC15,95 eur
Cena s cashbackom
Cena s cashbackom15,45 eur
Nakupujte čižmy »

CCC JENNY FAIRY čižmy na podpätku

Milujete vysoké podpätky a neviete si predstaviť nosiť čižmy s rovnou podrážkou? Ani nemusíte. tento elegantný CCC kúsok je aj sexy, aj pohodlný.

Tento elegantný model je vyrobený z mäkkučkej eko kože, takže pohodlie máte zaručené. Efektné riasenie materiálu na sáre topánky z nich robí dizajnový skvost. Samozrejme, mali by sme ako bonus pridať pohodlie a nízku cenu! Nechajte sa inšpirovať CCC a vyberajte si z dostupných farieb týchto fenomenálnych topánok. Môžete ich mať v khaki, čiernej alebo šedej. Keďže ich kúpite za super cenu, zvážte či ich nepotrebujete vo viacerých farbách. Neváhajte, aby sa nevypredali. Očarujúco vyzerajú k úzkym nohaviciam, ale aj k romantickým šatám. Nádherne predĺžia nohy, takže ich budete mať dlhé ako gazela. Sú vhodnou voľbou pre každú milovníčku podpätkov, ktorá nízke topánky nenosí. Nebojte, aj zimu môžete prežiť na vysokej nohe.

  • Výška podpätku: 9,5 cm
Cena CCC
Cena CCC27,97 eur
Cena s cashbackom
Cena s cashbackom27,27 eur
CCC muszkieterki damskie

V eshope CCC kúpite tie najkrajšie čižmy na zimu.

Nakupujte čižmy »

Novinka - Nakupujte výhodne priamo na CCC.sk

Vybrali ste si svoje topánky CCC? Prekliknite sa do eshopu CCC cez Tipli a nakupujte výhodnejšie. Bude vás to stáť len jeden klik navyše, ale vďaka cashbacku dostanete späť na účet 3 % z finálnej sumy každého jedného nákupu CCC. A to sa oplatí. Kráčajte ulicami v najnovších trendoch za najnižšie ceny.

Chceli by ste nové čižmy na zimu až o 25 % lacnejšie? Poradíme, kde ich zoženiete.

Tipli spolupracuje s viac ako 350 partnerskými obchodmi. Medzi nimi nájdete známe módne eshopy. Pozrite si najlepšie:

  • eobuv.sk : Nakupujte topánky lacnejšie o 3 %.
  • Deichmann : Nádherná trendy obuv vysokej kvality s cashbackom 4 %.
  • Baťa : Kvalitná obuv od dlhoročného českého výrobcu obuvi lacnejšie o 2 %.
Zobraziť ďalšie obchody »

Súvisiace obchody

Baťa, DEICHMANN, Footshop, Obuvame.sk, CCC, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa