Čierna maska PILATEN: Vážne odstráni všetky čierne bodky?

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Čierna zlupovacia maska Pilaten sľubuje, že čierne bodky zmiznú hneď po zlúpaní. Je to ale pravda? Ako dlho ju musíte používať, aby zabrala?

Kórejská značka Pilaten dáva novú nádej ľuďom s problematickou pleťou, konkrétnejšie s problémom čiernych bodiek. Ako často by sa mala používať? A kde sa dá kúpiť najlacnejšie? Všetko, čo potrebujete vedieť o čiernej maske Pilaten, sa dozviete v článku.

Čierna zlupovacia maska Pilaten

Maska na čierne bodky Pilaten je čierna a tekutá, nemusíte sa ale báť, že sa vám pri aplikácii masky vyleje obsah, je totiž dosť tuhá. Čiernu masku kúpite v tube na viac použití alebo v balíčku, ktorý je len na jedno použitie.

Čierna zlupovacia maska Pilaten na čierne bodky

Čierna zlupovacia maska Pilaten sľubuje odstránenie čiernych bodiek a upchatých pórov.

Čierna zlupovacia maska sľubuje zázraky - údajne vás zbaví upchatých pórov a čiernych bodiek už po jednom použití. Aby vás zbavila čiernych bodiek úplne, používajte masku pilatén 1 až 2 týždne, uvádza výrobca. Je to ale pravda?

Čierna maska Pilaten - Návod

Čiernu masku Pilaten nanesiete úplne jednoducho. Postupujte podľa jednotlivých krokov z videa. Urobte si chvíľku čas, relaxujte a povedzte svoje zbohom čiernym bodkám!

Návod na nanesenie čiernej zlupovacej masky na čierne bodky Pilaten. Zdroj: Gentli88

Maska Pilaten - Návod k použitiu:

  1. APLIKUJTE - masku rovnomerne naneste na postihnuté miesta, kde sa najviac upchávajú póry a tvorí akné.
  2. RELAXUJTE - vezmite si do ruky napríklad knihu, relaxujte a nechajte pôsobiť približne 20 až 30 minút, než maska uschne.
  3. ODLÚPNITE - jemne odlúpnite masku z tváre a zbytky si opláchnite vodou. Na odlúpenej maske by mali byť vidieť nečistoty, ktoré boli odstranené.

Čierna maska Pilaten - Zloženie

Čierna maska je 100 % prírodná. Obsahuje aktívne bambusové uhlie, dokáže absorbovať všetok kožný maz a nečistoty. Tiež ovsený extrakt, ktorý regeneruje a spevňuje.

Ďalšou ingredienciou čiernej masky je grepový olej. Ten zosvetľuje póry, zvyšuje prirodzenú ochranu pokožky a zaisťuje správnu funkčnosť mazových žliaz. Poslednou zložkou je provitamín B5. Pôsobí liečivo na pleť a hydratuje ju. Zároveň pomáha upokojiť pokožku a odstraňuje zánety.

Čierna maska Pilaten - Recenzie

Čierna maska na čierne bodky má mnoho recenzií. Niekto je spokojný už po prvom použití. Iný má lepšiu pleť až po dlhšom používaní. A niekomu maska Pilaten vytiahne póry len z povrchu a masku už ďalej nepoužije.

Nič nepokazíte tým, že ju skúsite a uvidíte, či vám vyhovuje. Na AliExpress.com zoženiete 5 balíčkov už od 1 €.

Čierna maska Pilaten - Kde kúpiť

Čiernu zlupovaciu masku môžete objednať v zahraničných aj tuzemských e-shopoch. Pri výbere narazíte aj na masky neznámych značiek, ale im sa vyvarujte, pretože môžu vašej pleti skôr uškodiť.

Obchody, kde kúpiť čiernou masku Pilaten najlacnejšie

  • NOTINO - určite e-shop dobre poznáte, nech už pod názvom Notino alebo Parfums.sk. Okrem zlupovacej masky Pilaten vyberáte z viac než 55 tisíc parfémov.
  • Elnino - parfuméria, ktorá je rozšírená aj o ponuku pleťových masiek - vrátane čiernej masky Pilaten, a tiež produktov so starostlivosťou o vaše telo.
  • AliExpress - kde inde je možné zohnať najširší výber kórejskej masky, než na čínskom online trhovisku AliExpress?

Súvisiace obchody

Vivantis, ELNINO.SK, AliExpress, Notino, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa