Čo môže ING Bank ponúknuť na Slovensku?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Pri slove banka, si každý predstaví klasickú pobočku a služby ako hypotéky, sporenia či bankové účty. Tieto univerzálne banky sa však špecializujú prioritne na bežných klientov. Veľké firmy a korporácie majú špecifické požiadavky, ktoré si vyžadujú osobitný prístup. Bankové služby pre veľkých korporátnych klientov prináša ING Bank. Všetky produkty sú prispôsobené slovenskému trhu a zároveň vychádzajú z dlhoročných skúseností skupiny ING.

Korporátna ING Banka Slovensko poskytuje dlhé roky svoje služby medzinárodným, ale aj veľkým slovenským firmám, peňažným inštitúciám, investičným spoločnostiam a iným korporátnym klientom. Svojim klientom prináša poradenstvo, úvery či zábezpeku rizík. Pozrite sa s nami na to, aké produkty môžu firemní klienti v banke využívať.

ING Wholesale Banking

Skupina ING je holandská banka a finančná inštitúcia so sídlom v Amsterdame. Vznikla v roku 1991 a pôsobí v oblastiach ako retailové bankovníctvo, poisťovníctvo, investičné bankovníctvo, asset management a ďalších. Od roku 2012 je zaradená do rebríčku najvýznamnejších svetových bánk. Aktuálne pôsobí vo vyše 40-tich krajinách po celom svete a Slovensko nie je výnimkou.

ING Bank N.V. pôsobiaca u nás, je pobočkou tradičnej holandskej banky ING. Na Slovensku funguje len korporátna divízia banky, ktorá je určená výhradne firemným klientom. Na náš finančný trh vstúpila už v roku 1991 a od roku 1992 nadobudla postavenie pobočky. Je riadnym členom Asociácie bánk Slovenska, čím je garantované jej relevantné postavenie na slovenskom bankovom trhu.

ing bank

ING Bank Slovensko sa špecializuje na klientov, ktorými sú veľké nadnárodné korporácie či významné slovenské firmy.

ING Bank produkty

Portfólio produktov, ktoré ponúka slovenská divízia ING Bank, nie je určené bežným klientom. Zameriava sa prioritne na veľkých firemných klientov. Práve ich potrebám je prispôsobená skladba služieb, ktoré môžu využívať. Poďme sa pozrieť na najzaujímavejšie z nich.

Podnikové financovanie a poradenstvo

Vzťahy s podnikovými klientmi radí banka medzi svoje najdôležitejšie aktivity. Na základe svojich dlhoročných skúseností vie klientom poradiť, ktorý spôsob financovania je podľa jeho špecifických požiadaviek najvhodnejší. V ponuke nájdu kontokorentné úvery, revolvingové úvery a termínované úvery. Úvery môžu byť dlhodobé alebo krátkodobé, v rôznych menách a s možnosťou flexibilnej formy splácania. Banka taktiež pomáha pri fúziách a akvizíciách.

poradenstvo

Odborníci z ING vyberajú pre svojich klientov produkty šité na mieru.

Obchodné financovanie

Pre podniky, ktorých hlavnou obchodnou činnosťou je export a import prináša ING Bank Slovensko spektrum produktov, ktoré pomáhajú znižovať obchodné riziká. Napríklad zabezpečuje, že platba bude zúčtovaná až po splnení určitých kritérií, minimalizuje riziká nezaplatenia faktúr pri medzinárodných kontraktoch, vystavuje platobné záruky, financuje či odkupuje pohľadávky.

financovanie

Zabezpečené pohľadávky a zníženie rizika pri medzinárodných transakciách je v ING Bank samozrejmosťou.

Platobné služby

Aj keď je divízia ING u nás korporátnou bankou, je jasné, že ponúka aj platobné služby. Tie sú nevyhnutné pre hladké prevody či platby. Cez korporátny účet ING je možné realizovať SEPA, medzinárodné či vnútrobankové platby. Klienti majú k dispozícii možnosť zažiadať o firemné karty, vďaka ktorým ľahko vyberú financie z účtu. No a samozrejmosťou je aj zabezpečený internet banking, s ktorým klienti môžu pravidelne sledovať finančné transakcie na účte.

pobocka

Bankové operácie zrealizujete na pobočke, ale aj poštách či cez internet banking.

ING Bank pobočky

ING Bank nefunguje tak, ako bežné retailové banky. Na Slovensku nenájdete širokú sieť pobočiek v každom meste. Pre osobné návštevy je nutné zájsť na centrálu, ktorá sa nachádza v Bratislave. Hotovostné operácie v prospech majiteľa účtu v ING je možné realizovať na pobočkách Slovenskej pošty alebo cez internet banking, takže fyzická návšteva pobočky na bežné fungovanie nie je potrebná.

Pobočka
Adresa
Otváracia doba
PobočkaING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky
AdresaPribinova 10, 811 09 Bratislava
Otváracia dobaPO - PI: 8:30 - 17 h, SO - NE: zatvorené

Zverte korporátne financie do rúk overeného odborníka, ktorý má svoje stabilné miesto na trhu podnikového bankovníctva. Prvotriedne produkty, služby a zázemie, ktoré ING Bank má, sú garanciou istoty.

Nakupujte výhodne s Tipli cashbackom

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného obchodu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet.

Zobraziť obchody s cashbackom »

Súvisiace obchody

VÚB BANKA, ČSOB, Tatra banka, OTP banka, Wüstenrot, Citi Bank

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa