Čo ponúka Sconto aktuálny leták na tento týždeň?

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Radi listujete akčnými letákmi a prezeráte si pekne naaranžovaný nový tovar? Potom vás iste poteší, že Sconto nábytok vydáva každý mesiac rozsiahly leták s novým akčným nábytkom.

Sconto leták predstavuje horúce novinky aj top klasiky, ktoré z módy len tak nevyjdú. Tešiť sa tak môžete na množstvo aktuálnych zliav a výhodných ponúk - o každej akcii sa tak dozviete ako prví!

Čo v Sconto letáku nájdete?

Sconto akčný leták nie je iba kopa nábytku s cenovkou. Krásne kúsky vám Sconto predstavuje v štýlových bytoch a domoch, takže sa môžete inšpirovať aj k zariadeniu vlastnej domácnosti. V letáku nájdete množstvo nádherných fotografií, ktoré vám poskytnú nápady k zariadeniu vlastného bývania. Zvyčajne jeho hlavnú náplň tvorí nábytok do kuchyne, obývacej izby a spálne, nájdete tu však aj vybavenie kancelárie alebo kúpeľne.

Neoddeliteľnou súčasťou každého letáku sú aj zlacnené produkty a oznámenia špeciálnych akcií - so Sconto letákom tak viete, že nakupujete najvýhodnejšie, ako to len ide.

Čo nájdete v Sconto aktuálnom letáku tento týždeň?

sconto

V polovici septembra sa Sconto zfarbilo do jesenných farieb – sedacie súpravy aj kuchynské linky sa tak predstavujú v sýtych a decentných odtieňoch sivej, červenej a béžovej. Sconto aktuálny leták tento týždeň však neponúka iba nábytok, ale tiež kuchynské potreby a textilné dekorácie, aby bol váš domov aj v sychravej jeseni útulný. Aktuálny leták má 24 strán.

Platnosť tohoto Sconto akčného letáku končí 19. septembra.

Prezrieť Sconto leták

Kde nájdete Sconto akčný leták?

Sconto leták si môžete prezrieť v tlačenej aj elektronickej podobe:

  • tlačenú verziu nájdete vo všetkých 3 kamenných predajniach Sconto.
  • elektronickú verziu nájdete na úvodnej stránke Sconto.sk naľavo hneď pod hlavným bannerom. Pomocou ikoniek v jeho ľavej dolnej časti si ho môžete vytlačiť, niekomu poslať alebo zväčšiť na celú obrazovku.

Súvisiace obchody

SCONTO nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa