Čo všetko ponúka Orsay e-shop?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Nemecká spoločnosť Orsay sa o dokonalý outfit žien stará už od roku 1975! Na Slovensko expandovala v roku 2006, úspešne na ňom pôsobí teda viac ako desať rokov. Ako Orsay vzniklo? A prečo nakupovať práve v ňom?

Prvá predajňa Orsay bola otvorená v nemeckom Karlsruhe. V ten istý rok bolo v Nemecku otvorených ďalších 34 predajní! V deväťdesiatych rokoch spoločnosť expandovala do Rakúska, Švajčiarska, Poľska, Česka a Maďarska. V roku 1998 spustila svoje webové stránky - predaj online výrazne zvýšil príjem spoločnosti a o pár rokov neskôr rozširuje svoju činnosť aj do ďalších štátov strednej a východnej Európy, vrátane Slovenska.

Čo v Orsay nájdeme?

Orsay.sk je e-shop, ktorý ponúka všetko pre dámy! Je expert na elegantnú módu a ženské kúsky, ktoré zvýraznia vaše jemné krivky. Vyšperkuje váš outfit od topánok po trendy kabátik!

Orsay šaty

V kategórii Orsay loves dresses nájdete šaty od výmyslu sveta. Na párty, do práce či na pláž, dlhé, krátke, midi šaty… Na ich webovej stránke je v ponuke viac než 200 modelov - vyberú si zaručene aj tie najnáročnejšie. Osay Slovensko je na šaty proste špecialista! :-)

Čo všetko ponúka Orsay e-shop?

Orsay nohavice

Nemáte práve náladu na sukňu či šaty? Omrknite si bohatý sortiment pohodlných džínsov, nohavíc a legín. Okrem toho, že nohavice z Orsay skvele vyzerajú sú aj pohodlné a budete sa v nich cítiť ako vo svojej druhej koži! Navyše práve v Orsay prebieha zľava 10 € na džíny. Akcia platí do 27.8.2017.

Čo všetko ponúka Orsay e-shop? Zobraziť Orsay zľavový kód

Prečo nakupovať v Orsay?

Internetových obchodov s oblečením je dnes obrovské množstvo. Prečo si teda vybrať práve Osay?

  • Zľavy a výpredaje. Orsay často prichádza s rôznymi zľavami a zľavovými kódmi pre svojich zákazníkov.
  • Orsay trendy: hore na domovskej stránke sa nachádza kategóra Trendy. Inšpirujte sa radami stylistov, ktorí vás oblečú na každú príležitosť.
  • Zľava 25 % na najdrahší kúsok: pri odbere newslettru získate zľavu 25 % na najdrahší kúsok v košíku.
  • Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní.
  • Orsay club
Orsay

Orsay club

Využívajte výhody Orsay clubu naplno. Za každé 1 euro, ktoré v Orsay miniete, dostanete 4 body. Po nazbieraní 500 bodov si môžete body uplatniť v Orsay online priamo vo vašej objednávke alebo na pokladni v obchode dostanete poukážku v hodnote 5 €, ktorú môžete použiť pri ďalšom nákupe. Aké sú ďalšie výhody Orsay clubu?

  • Skvelé akcie s bonusovými bodmi.
  • Možnosť rezervácie až troch položiek tovaru na dobu troch dní.
  • Uvítacia poukážka vo výške 5 €.
  • Narodeninové prekvapenie.
  • Exkluzívne ponuky a mimoriadne výhody.

Súvisiace obchody

Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa