Deň detí je tu! Vyberte darček s nami

Tipy k nákupuRodičia a deti  |  DEŇ DETÍ 10. 11. 2021

Na Slovensku slávime Medzinárodný deň detí už od roku 1992. Každoročne tento sviatok pripradá na 1. júna. Prichystali ste už pre vašich nezbedníkov nejaké prekvapenie?

Predstavte si tú úprimnú radosť v detských očiach, keď ich obdarujete niečím, po čom túžili. V prejavovaní emócií, ako aj množstve iných vecí sa od detí máme veľa čo učiť. Deti sa dokážu nadchnúť pre chutné dobroty rovnako ako pre nový tablet.

My sa na Medzinárodný deň deti 2017 pripravujeme s predstihom - a máme pre vás zopár tipov, ktorými môžete vaše ratolesti potešiť. Nikto ich však nepozná tak dobre ako vy. O čom vaše deti snívajú?

Tablet, mobil

Bohužiaľ, v dnešnej dobe sa už ani deti bez mobilu nehnú na krok. Výhoda z toho plynie aj pre vás - nemusíte sa strachovať kde sú, stačí zdvihnúť mobil a zavolať im. Tablet môžu okrem hier použiť na vzdelávanie v škole či samostatne.

Deň detí

Telefón Huawei P8 Lite DS(165 €, Hej.sk), Samsung Galaxy J5 (149 €,Okay), Tablet Acer Iconia One 10 (134,90 €,Hej.sk)

Sladkosti

Potešte svojich drobcov čokoládou, cukríkmi alebo si dajte tú námahu a upečte im niečo sami. Čokoláda (s obsahom kakaa nad 70 %) obsahuje výživné zložky, najmä veľa horčíka, železa, fosforu, draslíka a vitamíny B1 a B2, ktoré sú dôležité pre rast dieťaťa. Preto nemajte výčitky, keď ju deťom raz za čas doprajete. :-)

Deň detí

Bio Horká čokoláda so zázvorom (2,29 €, Chefshop), Gaštanové pyré Clement Faugier (6,19 €, Chefshop), Džem zo 4 druhov ovocia Bonne Maman (2,99 €, Chefshop)

Kreatívne hry

Detská fantázia nepozná hraníc. Dajte deťom do ruky interaktívne hračky a budete prekvapení, čo dokážu vytvoriť. Na podporu jemnej motoriky, priestorového videnia a predstavivosti sú skvelé stavebnice. Interaktívne hračky zabavia dieťa na dlhšiu dobu a navyše prispievajú k ich správnemu vývoju.

Deň detí

Play Doh - zmrzlinový palác (19,99 €, Bambino.sk), Play Doh - Zubár set s vŕtačkou (16,99 €, Bambino.sk), SES Skladanie z dreva - zvieratká (14,78 €, Bambino.sk)

Plyšák

Nech už hľadáte hračky pre dievčatá alebo hračky pre chlapcov, univerzálnou voľbou je plyšák. Často sa stane najlepší kamarát dieťaťa, ktoré sa bez neho odmieta pohnúť na krok. Ak je váš drobec alergický, dnes na trhu nájdete širokú ponuku antibakteriálnych plyšákov.

Deň detí

Medvedík Bobulka (8,48 €, Bambino.sk), WD Mickey plyš (22,02 €, Detská výbavička), Pluto, plyšová figúrka (18,16 €, Detská výbavička) , Ježko Bóďa (8,49 €, Bambino.sk)

Vonkajšie hračky

To najzvácnejšie, čo deťom môžete darovať je váš čas! Vyberte ako darček hračky na záhradu a zahrajte si spoločne bedminton, futbal, postavte si hrady z piesku. Alebo vyrazte na bicykloch na výlet do prírody či blízkeho parku. Ak váš nezbedník ešte nedokáže jazdiť na bicykli, vsaďte na odrážadlo.

Deň detí

Tedies súprava Badminton (7,37 €, Bambino.sk), (43,29 €) kúpite v Little Tikes Basketbalová súprava (43,29 €, Bambino.sk), WOODY Záhradné náradie (5,19 €, Bambino.sk)

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Chef shop, Okay, Hej.sk, Detska-vybavicka.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa