Dm active beauty: Bod za bodom k výhodným nákupom!

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Nakupujte kvalitné veci a ušetrite! Kozmetiku, čistiace prostriedky, ale aj potraviny a darčeky, všetko nakúpite v dm drogérii. Zaregistrujte sa do zákazníckeho programu dm active beauty a získavajte body z každého nákupu. S dm kartou plnou výhod sa sami rozhodnete, kedy a ako zľavy z nazbieraných bodov využijete!

Nakupujte vo vašej obľúbenej dm drogérii, prihláste sa do vernostného programu dm active beauty, zbierajte body a získavajte odmeny za každý nákup. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Dm kartičku už máte dlhšie, ale nie ste si istý, či vám ešte platí členstvo a body? Pozrite sa s nami na to, ako sa program dm beauty active zmenil a ako môžete uplatňovať svoje výhody.

Byť dm active beauty sa oplatí!

Zákaznícky program dm sa zmenil, ale základné pravidlo platí naďalej. Za každý nákup budete odmenený. Stačí, ak máte zákaznícku dm drogérie kartu a môžete zbierať body pri každom nákupe. Vernostnú kartu dm môžete získať dvoma spôsobmi:

  • cez online formulár,
    karta vám bude doručená do 4 - 6 týždňov
  • osobne v ktorejkoľvek predajni,
    zaregistrovať sa potom môžete online sami alebo priamo v dm
Dm drogerie karta

TIP: Zaregistrujte si doplnkovú kartu, s ktorou môžete zbierať body rýchlejšie. Na doplnkové karty môžu ostatní členovia rodiny zbierať body, ktoré sa budú pripisovať na váš registrovaný účet. K jednému účtu je možné priradiť až 10 doplnkových kariet.

Ako program funguje?

  • pri každom nákupe v dm predložte vašu kartu active beauty
  • za každé 1 € z nákupu získate 1 bod
  • body si môžete uplatniť po nazbieraní minimálne 200 bodov
  • body na zľavy môžete uplatňovať v pomere 1 bod = 1 cent

Príklad uplatnenia zľavy: za 200 bodov získavate zľavu 2 € na nasledujúci nákup v dm.

dm karta plná zliav

Od 1. marca 2019 sa program active beauty zmenil , ale to hlavné ostalo - za každý nákup budete odmenený. O tom kedy a v akej miere chcete uplatniť zľavu za nazbierané body už rozhodujete sami. Na výber máte štyri možnosti:

Dm drogerie karta
  • uplatníte časť nazbieraných bodov na celý nákup
  • uplatníte všetky nazbierané body
  • vyberiete si jednu zľavu z ponuky
  • výšku zľavy si určíte sami

Výšku nazbieraných bodov zistíte a o spôsobe zľavy sa rozhodnete sami v dm predajni. Svoju zaregistrovanú dm kartu priložíte na zákaznícky displej, kde sa vám zobrazí počet nazbieraných bodov. Po zadaní vášho PIN kódu môžete uplatniť zľavu na vybraný tovar. Štvormiestny PIN kód si je dôležité pamätať, pretože sa pomocou neho prihlasujete do svojho konta, ale aj aktivujete kupóny a uplatňujete zľavy.

Dm drogerie karta

POZOR: platnosť bodov je 36 mesiacov a body prepadávajú vždy k 30. 9. daného kalendárneho roku.

TIP: Ak máte ešte starú zákaznícku kartu, na ktorej máte stále nevyčerpané body, táto karta je už neplatná. Kontaktujte dm zákaznícky servis na bezplatnom telefónnom čísle 0800 111 881. Body vám budú prevedené na novú registrovanú beauty active kartu.

S dmApp ešte výhodnejšie!

Stiahnite si aplikáciu dm Slovensko do svojho telefónu a využívajte zľavy naplno. Svoju kartu plnú výhod tak budete mať vždy poruke. Vďaka aplikácii dm Slovensko môžete získavať body alebo zistiť aktuálny stav bodov. Aplikáciu si môžete zadarmo stiahnuť v Apple App Store a v Google Play Store.

Vaše osobné kupónové centrum

Okrem toho, že s dmApp budete mať rýchlejší prístup do svojho bodového účtu, môžete tak využívať aj vyberať každý mesiac kupóny na viacnásobné alebo extra body. V kupónovom centre nájdete kupóny na určitý sortiment alebo značky . Všetky platné kupóny si vďaka aplikácii môžete aktivovať a pri nákupe len stačí predložiť kartu dm v chytrom telefóne a body sa vám automaticky prirátajú na vaše konto. Kupóny majú obmedzenú platnosť, preto odporúčame svet active beauty pravidelne sledovať!.

Výhody s kupónmi za viacnásobné body

štandardne
s kupónom na 25-násobné body
utratíte
štandardne20 €
s kupónom na 25-násobné body20 €
získate
štandardne20 bodov
s kupónom na 25-násobné body25 x 20 bodov = 500 bodov
získate
štandardnezľavu 0,2 €
s kupónom na 25-násobné bodyzľavu 5 €

Stratili ste svoju dm active beauty kartu? Získajte náhradnú!

V prípade, že ste svoju dm active beauty kartu stratili, kedykoľvek si môžete objednať kartu náhradnú, a to buď online alebo telefonicky na čísle +421 233 325 622 (po-pá od 10:00 do 16:00). Novú kartu obdržíte behom 4 až 6 týždňov.

Náhradná dm drogéria karta potom bude automaticky priradená k vášmu active beauty zákazníckemu kontu. Zároveň so zaslaním karty dostanete nové číslo dm active beauty karty. Vaše staré číslo zákaznickej karty bude z bezpečnostných dôvodov deaktivované. Všetky nazbierané body samozrejme zostanú na vašom zákazníckom konte uložené.

Aktuálne letáky online na Tipli!

Chcete mať prehľad o všetkých aktuálnych akciových letákoch nielen v dm drogérii? Vďaka Tipli sa už nemusíte prehrabávať kopou papierových letákov, ale všetky aktuálne letáky nájdete na jednom mieste online!

Aktuálne letáky »

Súvisiace obchody

101 Drogerie, Avon, dm drogerie, Teta drogerie, Dermacol

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa