Dobrá miska ponúka to najlepšie pre domácich miláčikov

Tipy k nákupuDomáci miláčikovia  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Máte doma domácich miláčikov a stále pre nich niečo zháňate? Chováte sa k nim, ako k členom rodiny a chodíte s nimi aj na dovolenky? Vieme, že pre nich chcete len to najlepšie, preto internetový obchod Dobrá miska ponúka kvalitné krmivo, dobroty, hračky a mnoho ďalších chovateľských potrieb. Pre zvieratká tu zoženiete skoro všetko.

Pokiaľ chcete vášmu miláčikovi dopriať chutné dobroty, kvalitné krmivo alebo mu chcete kúpiť nejakú hračku, je pre vás Dobrá miska to pravé. Ak už potrebujete krmivo pre psov, potreby pre mačky, klietky pre hlodavcov alebo akvárium pre rybičky, zo širokého sortimentu si určite vyberiete.

Internetový obchod ponúka omnoho viac, preto si prezrite ich celú ponuku. Objednať si môžete online a tovar vám bude doručený do ďalšieho dňa, ak objednávku stihnete poslať do 10:20 hod. Odberné miesta sú na celom území Slovenka, takže sa nemusíte báť, že si po zásielku budete musieť cestovať ďaleko.

TIP: Zaujíma vás, ako ušetriť pár Eur? Poradíme vám ako na to a ušetríte. S Tipli na internetovom obchode Dobrá miska ušetrite viac. Vďaka cashbacku sa vám môže vrátiť až 3 % z pôvodného nákupu, čo sa vyplatí!

Dobrá miska – potreby nielen pre psy

Dobrá miska

Eshop Dobrá miska je obchod, ktorý môže ponúknuť chutné a kvalitné krmivá rôznych značiek, široký výber maškŕt, hračiek, škrabadiel, pelechov, ale tiež antiparazitík, zdravotných doplnkov a ďalších dôležitých chovateľských potrieb. Skrátka všetko pre zdravé a šťastné zvieratká. S nákupom na Dobrá miska.sk predĺžite svojim miláčikom život a potešíte ich zmysly.

S Dobrou miskou začne byť starostlivosť o štvornohých priateľov ďaleko jednoduchšia aj zábavnejšia. Neveríte? Presvedčte sa sami!

"Najkrajší pohľad na svet je ten z konského sedla."

Ako nakúpiť na Dobrá miska ešte lacnejšie?

Chcete dopriať všetko dobré svojim najvernejším, ale pritom by ste veľmi neradi vyžmýkali celú peňaženku? Využite spojenie Tipli cashbacku a exkluzívnych zliav na tovar v akcii. Na začiatku môžete využiť ponuku Dobrá miska doprava zdarma . S týmito ponukami ušetríte až -20% na tovar zo sekcie "Akcia", získate cashback a ešte dopravu zadarmo!

Nakúpiť lacnejšie na Dobrá miska

TIP: Chcete nakupovať pre svojich zvieracích miláčikov naozaj lacno? Skombinujte si tie najvýhodnejšie zľavy vďaka Tipli.sk a postrážte si zoznam obchodov zapojených do Black Friday a ušetrite skutočne vysoké sumy!

Čo by váš miláčik najradšej kupoval?

Určite by si váš domáci maznáčik nakúpil v Dobrá miska mnoho dobrôt, ale pánom ste tu vy. Aj vy si môžete objednať tovar na uľahčenie starostlivosti o svojich štvornohých priateľov. Zo špeciálnej kategórie nájdete niečo aj pre sebe. :) Urobte radosť sebe aj zvieratku a využite exkluzivitu zliav k nákupu.

mačka

Psi - verné svojmu pánovi

Pes je najlepší priateľ človeka. Byť pánom tohto úžasného tvora znamená cítiť nekonečnú oddanosť. Je to skrátka radosť, či už máte doma aktívne šteňa alebo kľudnejšieho psa. Buďte pre neho tiež najlepším priateľom a odmeňte ho porciou krmiva alebo novou hračkou!

Krmivo

Country Dog Maintenance 15kg - Prémiové krmivo s vysokým obsahom mäsa vhodné pre dospelé psy pri bežnej záťaži, 16,50 €.

pomoc

Aptus Apto-Flex VET sirup 500ml -Klubová výživa pre psy zaisťuje výživu a regeneráciu chrupaviek a väzov, 27,60 €.

Mačky

Mačky si užívajú prejavy úcty a rešpektu. Milovníci mačiek vedia o čom je mačacia láska a nedali by svojho spoločníka nikdy preč. Doprajte im ten pravý luxus a kupujte im kvalitné a výživné krmivo a doplnky výživy.

Cat

Brit Premium Cat kapsa Family Plate 1200g - Kapsičky obsahujú 3 x kura a morčacie, 3 x hovädzie s hráškom, 3 x treska, 3 x losos a pstruh, 4,69 €.

prevencia

Frontline Combo Spot-on Cats sol 1x0,5ml - Liečba a prevencia napadnutia blchami a kliešťami. Liečba a kontrola alergie na blšie uhryznutie a zabránenie premnoženiu bĺch v ich kožúšku, 5,09 €.

Andulky, kone a ďalšie zvieratá

Ak už máte doma akéhokoľvek maznáčika, určite sa všetci zhodneme na tom, že každý z nich by si mal užívať života a byť šťastný by mal byť každý z nich. Obdarujte ich a doprajte im to najlepšie a nakúpte pre nich niečo výnimočné na Dobrá miska s.r.o.. Prezrieť si môžete aj aktuálny leták a vybrať pre nich maličkosť v akcií.

kosť

Kosť sépiová voľná 1ks - Pravá kvalitná sépiová kosť pre vtáctvo je zdrojom minerálnych látok - vápniku a jódu, 0,60 €.

hobliny

Hobliny hrubá podstielka LIMARA 460l - Hrubá hoblinová podstielka (cca 20kg), 14,74 €

Cashback Dobrá miska

Eshop Dobrá miska ponúka veľké množstvo krmiva, maškŕt, hračiek a ďalších chovateľských potrieb pre všetky zvieratá. Vďaka Tipli cashbacku môžete na tomto eshope nakúpiť kvalitné produkty výhodnejšie. Získajte až 3% naspäť z pôvodného nákupu.

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, AliExpress, Dobrá-miska.sk, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa