Dovolenka s inSPORTline výbavou

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Rozhodnuté! Tento rok idete k moru. Slnko, piesok, slaná voda. Predstavíme vám niekoľko produktov, bez ktorých to na dovolenke nie je ono. Nájdite im v kufri miesto a užite si zábavu, ktorá k moru jednoducho patrí.

Väčšina dovolenkárov sa snaží zbaliť si len tie najnutnejšie veci, aby nemali zbytočne veľkú batožinu. Plavky, osuška, krém na opaľovanie, niečo na seba a ide sa. Na dovolenku si idete oddýchnuť, poriadne zrelaxovať a užiť si množstvo voľnočasových aktivít, ktoré ku pobyte pri mori neodmysliteľne patria. Bez lopty a ďalších pomôcok to ale nebude ono.

Skvelá dovolenka vďaka produktom z inSPORTline

Šnorchel, plávacie okuliare, nafukovacie lehátko a ešte oveľa viac letného tovaru majú v ponuke inSPORTline predajne. InSPORTline sa okrem fitness zariadení a športového tovaru venuje aj predaju pomôcok, ktoré vám spríjemnia trávenie voľného času. Po dobre vykonanej práci si každý zaslúži dovolenkový oddych. S produktami z inSPORTline si ho vychutnáte presne tak, ako sa vám páči!

Drobnosti, ktoré vám na dovolenke nesmú chýbať

Horúci hit tohto leta paddleboard

paddleboard

S paddleboardom sa preskúmate aj menej prístupné miesta.

Excelentný cestovný board z pevného, dvojstenného PVC materiálu s protišmykovým EVA nášľapom je ideálny pre pokojné vodné plochy, rieky, moria, fitness, prieskum aj objavovanie. S nosnosťou až 140 kg zaručuje svojim užívateľom skvelú stabilitu. Jednoducho ho nafúknete a ešte jednoduchšie vyfúknete a zbalíte. Kúpite ho spolu s hliníkovým pádlom, pumpou s tlakomerom. Pripojte k nemu kameru a všetky zážitky, ktoré s Paddleboard Aqua Marina Fusion zažijete si zaznamenajte. Chýba vám skvelý sprievodca na cestách po vode? Tu je!

Cena: 363,30 €

Nafukovacie lehátko a kreslo 2v1 Bestway High Fashion

Na dovolenku si idete oddýchnuť. Len tak si ležať a nechať sa unášať vlnami. Viete si predstaviť príjemnejší relax? Lehátko rovnako dobre využijete na pláži. Ľahko ho premeníte na pohodlné kreslo s opierkou hlavy a rúk. Skladá sa z troch vzduchových komôr a každá je istená poistnými ventilmi. Nafukovacie lehátko a kreslo v jednom predstavuje malú dávku pohodlia, ktoré k dovolenkovej atmosfére patrí.

Cena: 14,20 €

lehátko

Nechajte sa unášať vlnami.

Plážová nafukovacia lopta Winx klub 51 cm

lopta

Jedna lopta. Množstvo zábavy!

Lopta pri mori jednoducho musí byť. Čo je lepšie, ako hodiť sa za loptou do morských vĺn? Nafukovacia lopta nezaberie veľa miesta, ale zaručí veľa smiechu a zábavy. Právom patrí medzi najobľúbenejšie doplnky pri letných hrách pri vode, ale rovnako dobre ju využijete aj na súši. Skvelo sa s ňou zabavia malí aj veľkí. Nájdite vo svojom kufri trochu miesta aj pre nafukovaciu loptu z inSPORTline.

Cena: 3,10 €

Sada na potápanie Francis Zenit Set SR

Spoznávanie podmorského sveta je to, čo vás láka? Šnorchlovanie a potápanie sa si pri mori užijete do sýtosti. Sadu tvoria okuliare s veľkým nedeleným zorníkom z tvrdeného skla, ktorý umožňuje dobrý výhľad pri pozorovaní pod vodnou hladinou. Ergonomicky tvarované silikónové tesnenie skvele prilieha na tvár a zamedzuje pretečeniu vody do okuliarov. Nastaviteľný pásik umožní presné upevnenie okolo hlavy. Šnorchel k nim upevníte pomocou spony. Vybrať si môžete z jednej z troch farebných variant.

Cena: 15,90 €

šnorchel

Poodhaľte krásu morského sveta.

Plavecké okuliare Escubia Butterfly SR

plaveckeokuliare

Ostrý obraz aj pod vodou.

Svet pod vodou lepšie uvidíte vďaka plaveckým okuliarom. Plavecké okuliare Escubia Butterfly SR majú nastaviteľný silikónový pásik a vymeniteľný nosník, ktorý dostanete v troch veľkostiach. Systém Antifog zabraňuje zahmlievaniu, žiadna rybka vám už pod vodou neunikne. Mäkké tesnenie je zárukou komfortu a istoty, že vám okuliare sadnú ako uliate. Praktickým doplnkom týchto okuliarov je aj priehľadné, pevné, uzatvárateľné puzdro. Plavecké okuliare sú v hodné pre všetkých od 14 rokov.

Cena: 8,50 €

Potápačské plutvy Escubia Fly Pro

Túžite sa k bojke dostať skôr, ako ostatní? S plutvami na bosú nohu sa vám to určite podarí. Svoje uplatnenie nájdu najmä pri šnorchlovaní a potápaní. Plutvy s pevnou pätkou vám zväčšia plochu chodidiel, preto vďaka nim budete plávať rýchlejšie. Sú ľahké, keď sa vám počas plávania podarí sa z nich vyzuť, hneď sa objavia pri vás na hladine. Nemusíte sa báť, že ich stratíte. Vyberte si správnu veľkosť, aby sa pri plávaní stali skutočne dobrým pomocníkom.

Cena: 16,60 €

plutvy

S plutvami prídete do cieľa rýchlejšie.

Detská plávacia vesta Jobe Youth Vest

detská vesta

Bezpečnosť detí je na prvom mieste.

Pri dovolenke treba myslieť predovšetkým na bezpečnosť. Zábava je až na druhom mieste. Detská plávacia vesta by preto mala byť dôležitou súčasťou výbavy každého malého vodného nadšenca. Penová výplň spoľahlivo nadnáša nad hladinu a vaše dieťa má pri plávaní väčšiu istotu. Vyrobená je z príjemného neoprénového materiálu, nedráždi pokožku dieťaťa a rýchlo schne. Vestu vďaka pevnému a veľkému zipsu ľahko zapne aj dieťa. Stiahnite ju v páse dvoma remienkami s prackami a prispôsobte ju postave svojho dieťaťa. Vďaka pestrej farbe budete mať svoje dieťa stále na očiach.

Cena: 65,10 €

Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam II

Všetky pekné spomienky si z dovolenky prinesiete natočené na outdoorovú kameru inSPORTline ActionCam II. Kameru s 2" dotykovým TFT LCD displejom je možné využiť aj ako fotoaparát s kvalitou snímok 5 megapixelov. V batožine nezaberie veľa miesta a je taká ľahká, že ju môžete nosiť stále so sebou. Vodotesné puzdro umožňuje natáčať aj svet pod vodou, čo pri mori určite využijete. Svet okolo seba zachytíte vo Full HD rozlíšení 1920x1080 pixelov a ľahko ju pripojíte k televízii cez HDMI kábel. Súčasťou balenia je USB kábel, CD s ovládačmi a softvérom, vodotesné puzdro, lepiace držiaky či držiaky na helmu, bicykel, motorku, či do auta. Uložte si spomienky na dovolenku aj inde, ako do svojej pamäte.

Cena: 127,20 €

kamera

Niektoré spomienky si jednoducho nezapamätáte.

InSPORTline predajne a eshop

Nakupujte v eshope inSPORTline.sk v pohodlí domova alebo navštívte jednu z kamenných predajní a kúpte všetko, čo na dovolenku potrebujete.

  • inSPORTline Bratislava, Račianska 184/B , PO-PIA 10:00 – 18:00; SO: 09:00 – 13:00
  • inSPORTline Košice, Trieda gen. Ludvíka Svobodu 6/A, PO-PIA 10:00 – 18:00; SO: 09:00 – 13:00
  • inSPORTline Trenčín, Osloboditeľov 6471, PO-PIA 10:00 – 18:00; SO: 09:00 – 13:00

Ničím nerušená dovolenka pri mori môže začať!

Nakupujte s Tipli lacnejšie

S Tipli kúpite dovolenkovú výbavu vo vašom obľúbenom inSPORTline ešte lacnejšie. Stačí využiť cashback a Tipli zľavové kupóny a dovolenka plná zábavy a pekných zážitkov sa môže začať.

Kúpiť produkty lacnejšie

Súvisiace obchody

GymBeam, eFitness.sk, Solid Fitness, Mastersport.sk, Sportega

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa