Drogéria Teta - kvalita do každej domácnosti

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Keď sa povie drogéria, každý z nás si predstaví Tetu. Nie tú svoju. Tú našu. Spoločnú. Teta drogériu. Stále pre nás má príjemné prekvapenie a nikdy z nej neodídeme na prázdno. Pozrite sa, čo všetko pre nás prichystala.

Drogéria Teta na slovenský trh prišla od našich západných susedov v roku 2008. Mladým študentom zo Žemberka sa podarilo z malého bytu vybudovať jednu z najväčších distribučných a maloobchodných sietí na Slovensku a v Čechách. Dnes na Slovensku úspešne prevádzkuje 266 predajní. Napriek veľkosti a počtu predajní sa stále snaží ostať vašou rodinnou drogériou.

Kedy vychádza teta drogéria leták?

Okrem výhodných vlastných produktov Teta prichádza s rôznymi akciami, aby sa ich zákazníci stále mali na čo tešiť. O zlacnených produktoch sa dozviete z Teta drogérie letáka. Aktuálny Teta leták vo svojej schránke nájdete dvakrát mesačne. Keby k vám náhodou nedorazil, nezúfajte. Kliknite na stránku Tipli a Teta leták vyhľadajte tam.

Aktuálny Teta leták aj ponuku na ďalší týždeň nájdete online na stránkach drogérie Teta.

Najnovší Teta drogéria leták nájdete na Tipli. Pozrite si aktuálny leták Teta drogérie a zaručene výhodne nakúpite.

K svojim verným je drogéria Teta ešte štedrejšia

Letáky sú fajn, ale vy chcete nakupovať ešte výhodnejšie? Staňte sa členom Teta klubu a získate extra zľavy na vybrané produkty. Okrem toho, vám v každej drogérii Teta k nákupu ponúknu čerstvú kávu. A deň je hneď krajší.

drogéria Teta

Dekoratívna kozmetika má v predajniach Teta drogérie pevné miesto.

Nezabudnite využiť prémiový kupón drogérie Teta

Po registrácii emailu sa skôr dostanete k akčným ponukám a navyše každý mesiac získate Prémiový kupón so zľavou až do 50 % na vybrané produkty.

Teta drogérie eshop?

Jedinou nevýhodou drogérii Teta je to, že zatiaľ nespustili drogériu online. V Čechách by sa to malo zmeniť už v priebehu marca tohto roku. My môžeme dúfať, že s podobnou koncepciou čoskoro zavíta aj na Slovensko.

drogéria Teta

Krásna vďaka produktom Teta drogérie.

Drogéria Teta – kvalitná kozmetika pre všetkých

Teta drogérie ponúkajú širokú škálu drogistického tovaru rôznych kozmetických značiek, ale aby ulahodili všetkým svojim zákazníkom, začali aj s výrobou vlastných značiek. Ich hlavným kritériom je špičková kvalita za skvelé ceny. Pleťová a slnečná kozmetika, kozmetika pre mužov či bábätká, ale aj upratovacie a čistiace prostriedky. Vďaka ich toaletným papierom a avivážam môže hebký dotyk kvality okúsiť celá rodina. Nechajte sa rozmaznávať kozmetikou, ktorú Teta drogérie prináša v aktuálnom letáku Teta drogérie.

Otváracie hodiny drogérie Teta

Otváracia doba predajní, ktoré Teta drogéria na Slovensku prevádzkuje nie je rovnaká. Závisí od miesta a mesta, v ktorom sa nachádza. Vo veľkých nákupných centrách sa prispôsobuje spoločnej otváracej dobe a je v prevádzke od 09:00 do 21:00 a v Bratislave od 09:00 do 22:00. Mimo obchodných centier je väčšinou otvorená v čase od 08:00 do 18:00, v niektorých prípadoch 08:00 do 20:00. Kedy presne je otvorená tá vaša, si môžete pozrieť na internetovej stránke drogérie Teta v sekcii Predajne.

drogéria Teta

Drogériu Teta nájdete aj malom meste.

Teta drogériu nájdete v každom kúte Slovenska

  • Drogéria Teta Revúca (M. R. Štefánika)
  • Drogéria Teta Humenné (Námestie slobody)
  • Drogéria Teta Kežmarok (Hlavné námestie 26)
  • Drogéria Teta Liptovský Mikuláš (1. mája)
  • Drogéria Teta Zvolen (Nám. SNP 30)
  • Drogéria Teta Hlohovec (Nám. sv. Michala 14/12)
  • Drogéria Teta Dunajská Streda (Bacsákova 254/4)
  • Drogéria Teta Trnava (Jána Bottu 2810/7)
  • TETA Drogeria Bratislava (Karadžičova 4112/57)
  • Drogéria Teta Bratislava – Staré mesto (Floriánske námestie 2)
  • Drogéria Teta Bratislava – Ružinov (Metodova 6)

Súvisiace obchody

Big Brands, Pilulka.sk, Notino, DROGERKA.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa