F&F kvalita z Anglicka je tu pre každého

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

F&F je aj na Slovensku značkou, ktorú ľudia nosia. Získala si ich svojou kvalitou, variabilnosťou a cenovou dostupnosťou. Je možné, že ste sa pri nákupe v Tesco regálom s textilom a bytovými doplnkami vyhýbali? Dajte im šancu. Neoľutujete!

Značka F&F vznikla v roku 2008 vo Veľkej Británii a hneď v tomto roku sa udomácnila aj na slovenskom, českom, poľskom a maďarskom trhu. Postupne sa rozšírila aj do vzdialenejších krajín svete. Dnes má F&F takmer 600 predajní v Strednej Európe a 150 vo vzdialenejších krajinách.

F&F za bránami Tesca

Tesco vám prináša skvelé F&F kúsky za ešte lepšie ceny. Tesco F&F je miestom, kde sa ku kvalitnému oblečeniu za prijateľné ceny dostane naozaj každý. Každodenný nákup potravín v Tescu sa môže rýchlo zmeniť na nákup trendy kúskov, o ktorých ste vždy snívali. F&F móda nie je orientovaná len na jeden štýl oblečenia. Svetové trendy v najvyššej kvalite tu nájde každá veková kategória v každej veľkosti.

F&F v Tesco letáku

Tesco leták časť svojho obsahu venuje aj novinkám z módnej kolekcie F&F a informáciám o výpredajoch tejto značky. Inšpirujte sa, aby ste vedeli, čo sa v Tescu naozaj oplatí pozrieť.

Vy vo F&F ešte nenakupujete?

Sledujete módne trendy, materiály a strihy, aby ste stále mali to, čo sa nosí? Vo F&F majú odborníkov, ktorí to urobia za vás. Najjednoduchšia cesta, ako vždy vyzerať skvele vedie cez F&F. Pozrite sa, prečo by ste sa ňou mali vydať. Prevedieme vás regálmi so šatami, plavkami, oblečením pre deti a obuvou, aby ste sa v ponuke F&F rýchlejšie zorientovali.

Leto v F&F plavkách si zapamätáte

Tesco

F&F sortiment sa prispôsobuje ročným obdobiam. V zime tu nájdete termobielizeň, kabát, nohavice, či teplučký sveter. Leto vás neočarí len farebnosťou, ale aj veľkým výberom F&F plaviek pre ženy, pánov a samozrejme aj tých najmenších. Jednofarebné, či kvetované, bikiny, či celé plavky. Vyberte si tie, v ktorých sa na dovolenke budete cítiť skvele. Plavky sú v sekcii venovanej spodnému prádlu. Určite ich nájdete!

Rovnaká a stále iná. V šatách F&F

Buďte neodolateľná vďaka šatám z F&F. F&F vás oblečie na každú príležitosť. Do práce zvoľte jednoduchšie F&F šaty, na voľný čas si vyberte niečo voľnejšie a do spoločnosti stavte na extravagantnejší kúsok. F&F šaty sadnú každej žene ako uliate. Aj vám!

Tesco

Pohodlnejšie ako F&F obuv to už nebude

Tesco

Dovoľte značke F&F, aby sa postarala aj o vaše nohy. Celý deň vás nosia a za to si zaslúžia vašu pozornosť. Doprajte im pohodlie a komfort. F&F obuv vaše nohy rozmazná tak, že na iné topánky už ani nepozriete. Spojiť štýl a pohodlie nie je pre F&F nemožné.

Život začína vo F&F baby

Vo F&F myslia aj na tých najmenších. Vaše dieťatko bude v oblečení F&F baby neodolateľné. Z bohatého výberu kvalitných trendy kúskov tu pre svoje dieťa kúpite všetko, čo k bezstarostnému detstvu potrebuje. Body, dupačky, šatôčky, či teplý overal na zimu. F&F baby je tu preto, aby mamičky mohli svojim deťom dopriať kvalitné veci za prijateľné ceny a nemuseli nakupovaním tráviť zbytočne veľa času.

Tesco

F&F Home pre každú domácnosť

F&F ale nie je len o oblečení. Pod touto značkou nájdete aj bytové doplnky. Zariaďujete kuchyňu? Potrebujete novú posteľnú bielizeň? Orientujte sa na F&F Home a zariaďte si domácnosť potrebnými bytovými doplnkami za atraktívne ceny, ktoré sa vám budú páčiť.

Tesco

Nakupovanie vecí značky F&F je prudko návykové. Kúpite si ju raz a oddelenie textilu a bytových doplnkov v Tesco F&F už nikdy neobídete.

Lacnejšie trendy kúsky s Tipli

Ak chcete kráčať s módou a nakupovať výhodnejšie a lacnejšie, skúste cashback portál Tipli a získajte odmenu z každého nákupu.

Súvisiace obchody

HomePoint.sk, Najdarček.sk, Tchibo, Obuvame.sk, IDEA Nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa