Fio banka a jej internetbanking - oplatí sa?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Hľadáte banku, ktorá kráča s dobou? Presne pre vás je ako tvorená Fio banka. Je to stabilná banková inštitúcia, ktorá okrem moderného prístupu a dlhoročného pôsobenia na finančnom trhu poskytuje svojim klientom kvalitné bankové služby. Založet si účet, požiadajte o hypotéku, sporte.

Čoraz populárnejšia Fio banka si získava stále viac a viac klientov. Prečo? Ponáka špičkový moderný servis a zároveň široké portfólio produktov. Je jedno či potrebujete založiť nový účet, chceli by ste si nasporiť peniaze do rezervy, alebo si chcete zariadiť vlastné bývanie a potrebujete hypotéku. Vo Fio si zaručene vyberiete a vaše peniaze budú v rukách tých najlepších odborníkov z bankového sektoru.

Fio banka história

Aj keď by sa vám mohlo zdať, že Fio banka je nováčikom na trhu, nenechajte sa zmiasť. Finančná skupina Fio bola založená už v roku 1993 v susedných Čechách. Spočiatku sa zameriavala na obchodovanie s akciami. Neskôr pôsobila ako družstevná záložňa. Už koncom 90-tych rokov spustila ako vôbec prvá inštitúcia v našom okolí možnosť obchodovať online. Od roku 2010 je Fio banka bankou s licenciou a ako vôbec prvá na Slovensku začala poskyovať službu internetbanking.

TIP: Ďalšou rokmi overenou bankou s históriou, v ktorej vám poskytnú skvelé bankové služby je OTP Banka. Bežné účty, sporenie, hypotéky, internet banking a mnohé ďalšie produkty vám pomôžu ľahšie spravovať vaše financie.

Fio banka produkty

Fio banka už pár rokov uspokojuje potreby a požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. Jej finančné služby využíva čoraz viac a viac zákazníkov. Do ponuky produktov patria bežné účty, sporenie, pôžičky, hypotéky, investovanie a mnohé ďalšie. Všetky úkony vybavíte online alebo v jednej zo 16-tich pobočiek. Adresy nájdete v kontatoch na webe Fio.sk. Aké produkty Fio ponúka?

Fio banka

Vo Fio banke máte svoje peniaze v bezpečí a na očiach.

Fio banka účty

Jedným zo základných produktov, ktoré Fio banka poskytuje klientom, sú bankové účty. K dispozícii máte hneď niekoľko typov. Môžete si založiť bežný účet ako fyzická osoba alebo podnikateľský účet pre svoju firmu. Pokiaľ potrebujete účet pre neziskovú organizáciu, k dispozícii máte transparentný účet, na ktorom vidieť všetky pohyby. Pokiaľ máte voľné financie, uložte si ich na sporiaci účet. Ak ste si istí, že na peniaze nebudete musieť siahnuť, najvýhodnejšie zhodnotenie vám ponúka termínovaný vklad.

Fio banka terminovany vklad

Uložte si svoje peniaze na termínovaný vklad a zarobte na výhodnom úroku.

Fio banka pôžičky

Ďalším z produktov, ktorý je posledné roky využívaný zákazníkmi po celom Slovensku sú úvery a hypotéky. Málokto má to šťastie, že si vie vlastné bývanie zariadiť bez toho, aby si musel požičať peniaze. Výhodná hypotéka, americká ale aj úvery na podnikanie poskytuje Fio banka. Získajte finančnú rezervu k svojmu účtu prostredníctvom služby kontokorent. Navyše tak môžete mať od 200 do 110 000 eur.

Fio banka hypoteka

Železná rezerva pre prípad núdze sa vám vždy na vašom Fio účte zíde.

Fio banka internetbanking

Fio banka patrí medzi priekopníkov služby internetbanking. Už od konca 90-tych rokov poskytovala možnosť online obchodovania ako finančná skupina. Od roku 2010 spustila službu internetbanking aj v samotnej banke. Služba je dostupná pre počítače aj smartfóny v podobe aplikácie smartbanking. Riešte všetky operácie z pohodlia domova. Už nemusíte nikam chodiť. Moderné Fio bankovanie je komfortné a rýchle, platby potvrdí unikátny Fio banka kód, takže sa nemusíte báť o bezpečnosť transakcií.

Fio banka internetbanking

Spravujte svoje účty a platby cez Fio internetbanking alebo Fio smartbanking..

Fio banka kontakty

  • Centrála OTP - Nám. SNP 21, 811 01, Bratislava
  • Blokácia kariet - +421 2 2085 0410
  • Infolinka - +421 2 2085 0411. Linky sú dostupné od pondelka do piatka od 9:00 do 17:00.
  • E-mail - fio@fio.sk

Fio banka poskytuje klientom ten najkvalitnejší servis a služby. K dispozícii máte infolinku pre informácie o produktoch a službách. V prípade straty či odcudzenia platobnej karty môžete kartu zablokovať kedykoľvek na špeciálnom telefónnom čísle. Ak preferujete písomný styk, napíšte e-mail. Pre osobné návštevy vám slúži sieť 16-tich pobočiek, ktorých adresy a otváracie hodiny dohľadáte na webe Fio.sk.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Baťa, BIBLOO, TorriaCars, 4home, NeoNutrition.sk, SCONTO nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa