FootShop - najlepšie tenisky pod jednou strechou

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Prešli ste všetky obchody s topánkami v meste a nič? Navštívte eshop s najväčším výberom tenisiek a nebudete vedieť, ktoré si vybrať. FootShop.sk. Zoznámte sa!

FootShop je obchod, ktorého stredobodom sú tenisky, kreativita a mestský lifestyle. Svetlo sveta uzrel v roku 2011 v Čechách. Pôvodne sa venoval len predaju skateboardových tenisiek a postupne svoje portfólio rozširoval. Veľký zlom nastal v roku 2015, keď sa FootShop.sk stal súčasťou rodiny Adidas Consortium a začal ponúkať aj limitované edície tejto značky.

FootShop, to nie sú len topánky

Páni, dámy, ale aj deti tu tie pravé tenisky nájdu. Okrem topánok tu nájdete aj doplnky, bez ktorých by to v topánkach nebolo ono. Šnúrky a vložky do topánok a ponožky, opasky, slnečné okuliare, oblečenie či hodinky. Budovanie dobrého mena prinieslo aj budovanie nových značiek. Fanúšikovia skejťáckych tenisiek vedia, že FootShop Vans prináša všetky modely tejto obľúbenej značky.

footshop skateboard

Od skejťáckych tenisiek k vlastnému štýlu.

FootShop značky – overené alebo úplne nové

Kupujete overenú značku topánok a oblečenia a nemáte dôvod to meniť? V položke Značky sú abecedne usporiadané názvy všetkých značiek, ktoré FootShop.sk ponúka. Od Adidas po Y3. Všetko preto, aby ste sa na stránke rýchlejšie orientovali. Nestarnúce legendárne modely tu máte tiež pekne pokope. Kliknite na ten, ktorý sa vám najviac páči, niečo si o ňom prečítajte a vyberte si farebnú kombináciu, ktorá vás očarí najviac.

Nákup v eshope FootShop môže byť ešte výhodnejší

Nezabudnite navštíviť FootShop zľavy a nakupujte až o 40 % lacnejšie. Zľavy sú v eshope FootShop.sk rozdelené tak, aby ste rýchlo zistili, čo v nich nájdete. Tenisky, oblečenie a doplnky streetwear potešia každého. Použite FootShop zľavový kupón alebo FootShop zľavový kód a znížte cenu svojho nákupu o percentá alebo sumu, ktorá je na kupóne určená.

footshop lopta

Nechal prehovoriť svoje tenisky.

Footshop a výhody, ktoré prináša

Objednajte si tovar aspoň za 89 € a ušetrite aj na doprave, ktorú pri prekročení tejto sumy FootShop uhradí za vás. Doba dodania je rýchla! Novými teniskami alebo mikinou sa na ulici môžete pochváliť o 2 až 4 dni. Nechajte si objednaný tovar poslať do FootShop Bratislava na Čulenovej 9 alebo FootShop Kere Spote v Košiciach a využite osobný odber.

FootShop výmena tovaru

Ak vám niečo z toho, čo ste si objednali nesadlo, nebuďte smutní. Na výmenu tovaru máte celých 30 dní. Nezabudnite. Že tovar nesmie byť nosený a musí byť schopný ďalšieho predaja.

Zľavy, ktoré FootShoop ponúka kombinujte s Cashbackom!

Štýlové tenisky vám urobia radosť! Využijete aj exkluzívne Tipli zľavové kupóny a spolu s cashbackom, ktorý FootShop ponúka bude váš nákup ešte výhodnejší. Presvedčte sa!

Kúpiť tenisky výhodnejšie

Súvisiace obchody

Baťa, DEICHMANN, topanky.sk, crocs, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa