Grilovacia sezóna začala! Ste na ňu pripravení?

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Počasie sa konečne umúdrilo, čo znamená jednu dôležitú vec - grilovacia sezóna je opäť tu! Nech už máte radi grilovanú zeleninu, burgery alebo poriadny steak, s našimi tipmi si budete grilovanie užívať až do septembra!

Grilovanie je skvelý spôsob trávenia leta. Pozvite rodinu a priateľov a usporiadajte krásne popoludnie s lahodným jedlom. Ukážeme vám, kde kúpiť všetko, čo na to potrebujete.

Grily

Ak vás už nebaví rozprestierať rošt nad ohniskom, zaobstarajte si praktický gril. Na výber máte z niekoľkých možností – od elektrických grilov cez plynové až po tie na drevené uhlie. Vyberte si ten, ktorý je pre vás najpraktickejší. Úžasný výber prináša každú sezónu aj záhradný špecialista Obi. Pozrite si Obi leták a vyberajte si z množstva možností.

  • gril na drevené uhlie - navodí tú pravú grilovaciu atmosféru, drevené uhlie totiž vaše jedlo autenticky prevonia. Hodí sa najmä ako zahradný gril
  • plynový gril - žiadne starosti s uhlím, jednoducho pripojíte plynovú bombu a môžete začať grilovať. A nemusíte sa starať, kde je v blízkosti elektrická zásuvka
  • elektrický gril - žiadne uhlie ani plynové bomby. Stačí vám zásuvka a máte hotovo. Preto môžete elektrický gril pohodlne používať napríklad aj na balkóne. Často býva kompaktný, takže ho môžete zabaliť aj na cesty
  • kontaktný gril - žiadne otáčanie, tento obojstranný gril vám jedlo rovnomerne opečie z obidvoch strán zároveň
Grilovanie

Gril na uhlie (129 €, Tchibo), Gril Hundai GR 003 (25,90 €, Hej.sk), Gril Tepro Philadelphia (179,90 €, Hej.sk)

Grilovacie náradie

Pri grilovaní sa musíte rýchlo otáčať, aby sa vám nič nespálilo. Zaobstarajte si pomôcky, s ktorými sa dobre manipuluje a každé grilovanie bude ako zábavná hra. Super výber máva počas letnej sezóny Jysk. Pozrite si Jysk leták a kupujte grilovacie nárdie za super ceny.

Grilovanie

Extra dlhé kliešte na grilovanie (7,99 €, Tchibo), BLAUMAN 3 dielna sada na grilovanie (18,73 €, Market24), Grilovacia panvica na zeleninu (7,40 €, Hej.sk)

Kuchárske knihy

Nudí vás stále grilovať to isté dokola? Alebo sa u vás majú zastaviť známi a chcete im pripraviť nejakú bombu? Nechajte si poradiť od profesionálnych kuchárov a vyskúšajte niečo nové!

Grilovanie

Grilovanie Stevan Paul (10,88 €, Market24), Grilovačka majstrov (15,96 €, Market24), Grilování - snadné recepty a rady (13,65 €, Market24), Grilování - 140 moderních grilovacích receptů (18,76 €, Market24)

Bez čoho sa neozaobídete?

Uhlie a podpalovače

Grilovací sezóna začala! Jste na ni připraveni? 5

Rozpáľte to! Ak máte gril na drevené uhlie, jeho rozpálenie vás bude stáť trochu viac úsilia. Zaobstarajte si kvalitné uhlie a podpalovače, aby vám to šlo od ruky.

Kúpiť podpalovač na Chefshop

Zástera

Grilovací sezóna začala! Jste na ni připraveni? 7

Praktická zástera ochráni vaše oblečenie, keď začnú klobásy a mäso prskať na všetky strany. A navyše si môžete vybrať z toľkých rôznych prevedení, že budete okamžite hviezdou celej grilovačky.

Kúpiť zásteru na eBay

Čistenie grilu

Grilovací sezóna začala! Jste na ni připraveni? 6

A teraz tá nepríjemná časť – po určitej dobe je nutné gril poriadne z gruntu vyčistiť. So správnym čistiacim prípravkom a poriadnou kefkou to však ide skoro samo.

Kúpiť na AliExpress

Súvisiace obchody

Hej.sk, AliExpress, Market24.sk, Tchibo, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa