Halloween tipy: Kde kúpiť lacný kostým a dekorácie?

Tipy k nákupuMóda  |  Deti  |  Tipy a triky  |  Rodičia a deti 10. 11. 2021

Neoslavujete Halloween? Prichádzate o kopec zábavy! Prinášame tipy na halloweenský make-up, masky i dekorácie. Užite si hrôzostrašnú párty. Že to bude niečo stáť? Vieme, ako osláviť Halloween za minimum peňazí!

Viete, kedy je Halloween? Ako angloamerická obdoba Dušičiek sa oslavuje 31. októbra. Lenže zatiaľ čo Dušičky sa podobajú pokojnému rozjímaniu, Halloween je skôr jedna veľká strašidelná oslava. Pre mnohých je strašiakom cena kostýmov, ktoré si tento rok deti vysnívali, alebo halloweenskych dekorácií. Ani bez tých sa sviatok skrátka nezaobíde. My prinášame rady, ako si Halloween užiť bez starostí o peniaze!

Halloween make-up? Ani strašidlá nevychádzajú z domu nenalíčené!

Chystáte sa na párty? Neriešte zložitý kostým – pokiaľ to aspoň trochu viete s make-upom, tvorba originálnej masky bude hračka. Kostlivci a zombie sú nestarnúca klasika, ale čo tak roztomilé zvieratká alebo napodobneniny slávnych osobností? Na Halloween je všetko povolené! Aby líčenie vydržalo aj divokú oslavu, budete potrebovať kvalitnú dekoratívnu kozmetiku. Vieme, kde ju zoženiete lacno!

Vivantis trblietky

Staňte sa vílou s rôznofarebnými glitrami od Vivantis. Kúpite ich za 6,20 eur a ušetríte až 10 % vďaka cashbacku.

ruz

Zvýraznite si pery a buďte neodolateľnou čarodejnicou vďaka tekutému rúžu z obchodu Notino. Cena: 6,50 eur. Ušetrite až 8 % vďaka cashbacku.

Paletka očné tiene

Chcete sa na okamih premeniť na krásnu morskú pannu? Vyskúšajte paletu očných tieňov. Kúpite ju na Vivantis za 14,90 eur a vďaka cashbacku ušetríte až 10 %.

Lacná kozmetika je tým správnym základom. Pokiaľ sa však neuspokojíte s obyčajnou maskou a chcete svojich starších potomkov trochu vydesiť, máme pre vás tip na strašidelné kontaktné šošovky. Za pár korún sa stanete najdesivejším strašidlom široko ďaleko!

K ozvláštneniu halloweenskych kostýmov môžete použiť farebné šošovky z eshopu VašeŠošovky.sk. Skvelo doplnia make-up a zaistia neopakovateľný vzhľad. Hrôzostrašný efekt zaručený! Postrašte svojich blízkych v roli nemilosrdnej príšery! Šošovky sa vyrábajú aj v dioptrickom variante. Nemusíte sa tak báť, že miesto upíra budete za krtka. Šošovky naviac tesne pred Halloweenom kúpite sa zľavou 15 %!

Kúpiť Halloweenske šošovky »
Farebné šošovky

TIP: Dbajte na správne používanie šošoviek. Kúpte si roztok, do ktorého ich vždy na noc uložíte. Nesprávne nosenie šošoviek môže viesť k závažným zdravotným problémom!

Strašidelne nízke ceny? Vďaka cashbacku!

Budete tento rok oslavovať Halloween s nami? Nezabudnite, že na všetky nákupy môžete využiť cashback a ušetriť. Jediné, čo bude tento rok strašiakom, bude váš skvelý kostým! Už sa nebojte míňania. Jednoducho sa zaregistrujte na Tipli a dostávajte peniaze z nákupov späť.

Užite si desivé zľavy! »

Halloween masky pre malých strašiakov

Najväčším postrachom pre peňaženku bývajú na Halloween práve deti. Aj tie najmenšie totiž chcú mať parádny kostým. A taký malý upír niečo stojí. Našťastie máme tipy, kde zohnať kompletné masky pre víly aj bubákov všetkých veľkostí. A za nízke ceny!

upir

Kostým upíra poteší každého chlapca! Kúpite za 21,15 eur na AliExpress. Ušetríte až 10 % vďaka cashbacku.

carodejnica

Oblečte svoju čarodejnicu na Ebay.com za 23,71 eur. Naviac vďaka cashbacku ušetríte 2 %.

zombie maska

Potešte hororového nadšenca kostýmom zombie z Gearbest za 4,46 eur. S cashbackom ušetríte 2 %.

Halloweenske dekorácie: Strašidelný dom ľahko, rýchla a lacno!

Jedenkrát do roka kvôli nemu nemusíte na púť, ale môžete si ho vytvoriť z vlastného domu. Vy už kostým máte, teraz ešte zaobstarať všetkým upírom a zombíkom to správne strašidelné bývanie! Premeňte povinnosti na zábavu a vytvorte si originálne a lacné halloweenské dekorácie.

Desiatky obchodov pred Halloweenom ponúkajú predražené dekoratívne predmety. Buďte múdrejší a skrášlite si dom sami. Zabavia sa deti aj dospelí. Mrknite na naše jednoduché návody.

Ozdoba a dobrota v jednom

tekvica

Najtradičnejší spôsob halloweenskej výzdoby je úplne bez pochýb vyrezávanie hrôzostrašných tvárí do tekvíc. Tú zoženiete napríklad v eshope Tesco s dopravou až domov. Vyberte si veľkosť a tvar tekvice a potom už len počkajte, kým tovar dorazí. Medzitým sa na internete inšpirujte a pripravte si nožík na vyrezávanie.

Kúpiť tekvicu v Tesco »

Pokiaľ sa odhodláte do výroby tekvicových lámp, neminie vás sladká odmena - krásne vyzdobený dom, kreatívne vyžitie, zabavené deti, pôvabné svetielka... A navyše, z dužiny si môžete za odmenu vyčarovať aj niečo dobré pod zub.

TIP: Mrknite, ako sa tekvice vyrezávajú a ako efektívne využiť dužinu, ktorá zostane.

Halloweenské lampášiky trochu inak

Nebaví vás každý rok tekvicu vyrezávať? Skúste si vyrobiť originálne lampióny zo zaváraninových pohárov. Výroba dekorácie iste bude skvelým zážitkom pre celú rodinu. Na rozdiel od vyrezávania tekvice, tu môžu pomôcť aj tí najmenší. Na lampičky budete potrebovať iba čierny papier, ceruzku, oranžové servítky, rôzne stužky na ozdobu, lepidlo, štetec, nožnice a sviečku.

Halloweenské lampičky

TIP: Namiesto servítok môžete použiť krepový papier. Ako lepidlo postačí obyčajný Herkules.

Ako na výrobu lampášikov?

Postup je jednoduchý. Zvládnu ho aj deti. Kvôli používaniu nožníc však na ne vždy radšej dohliadnite!

  1. Opatrne oblepte pohár oranžovým papierom a nechajte zaschnúť.
  2. Medzitým vystrihnite strašidelnú tvár z čierneho papiera.
  3. Nalepte ústa, nos i oči na pohár a okolo hrdla nalepte stuhu.
  4. Vložte sviečku a máte lampiónik!

Nech si to užijú hlavne tí najmenší

Priznajme si, že Halloween oslavujeme predovšetkým kvôli deťom. Vyzdobenú záhradku má rád iste každý, ale nie je nad radosť v detských očiach. Poradíme, kde zohnať halloweenske darčeky pre deti. Potešte ich roztomilými obliečkami z 4home, vďaka ktorému budú aj po strašidelných zážitkoch spať ako v bavlnke. Naviac ušetríte až 3,5 % a budete tiež zaspávať s kľudom, pretože ste za tohtoročný Halloween neutratili priveľa.

halloween obliečky

Cena: 23,49 eur

halloween obliečky

Cena: 19,99 eur

halloween obliečky

Cena: 19,49 eur

Lacné halloweenske dekorácie s cashbackom

Nemáte čas na vyrábanie halloweenskych dekorácií? Vďaka Tipli môžete lacné doplnky do bytu nakúpiť za pár eur. Stačí si vybrať ten správny obchod!

Súvisiace obchody

Vivantis, ZOOT, AliExpress, Notino, eBay.com, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa