IKEA FAMILY - špeciálne ceny a ďalšie výhody pre členov

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 10. 11. 2021

Ak radi chodíte do obchodu so škandinávskym nábytkom, s IKEA FAMILY kartou tam budete chodiť ešte radšej! Členstvo v klube IKEA FAMILY totiž ukrýva výhody, ktoré nekončia len pri výhodnejšom nakupovaní. Pozrite sa s nami na benefity, ktoré IKEA FAMILY program ponúka a ako sa stať členom rodiny IKEA.

Švédsky predajca nábytku a doplnkov IKEA sa teší veľkej obľube po celom svete nielen vďaka prístupnému a dizajnovému nábytku. Spoločnosť si získava zákazníkov a fanúšikov aj svojou politikou a spoločenskou zodpovednosťou vo vnútri aj navonok a buduje si tak silné a dlhodobé pozitívne vzťahy so zamestnancami aj zákazníkmi. Pre zákazníkov ponúka IKEA FAMILY program, kde vďaka členstvu zadarmo, získate množstvo výhod presahujúce bežné vernostné programy!

IKEA FAMILY buduje pre svojich členov celý svet špeciálnych zliav a ponúk aj za stenami svojho obchodného domu IKEA Bratislava. Okrem toho, že budete výhodnejšie nakupovať nábytok a doplnky, môžete vďaka IKEA karte užívať benefity, ako je káva zadarmo, zaujímavé semináre a programy či darčeky k narodeninám. Všetko, čo k tomu potrebujete je registrácia a karta IKEA FAMILY.

ikea family

S IKEA FAMILY kartou si môžete užívať výhody členstva s celou svojou rodinou.

Výhody s IKEA FAMILY kartou

  • Produkty za výhodnejšie ceny

    Pre členov IKEA FAMILY platí špeciálna ponuka zliav na vybrané produkty, a to až do 40 %. Každý mesiac je vždy nová akciová IKEA FAMILY PONUKA, k tomu navyše sú krátkodobejšie alebo sezónne ponuky pre členov programu.
  • Výhodnejšie ceny v reštaurácii IKEA + káva zdarma

    S IKEA kartou pre vás platia špeciálne ceny aj v IKEA reštaurácii a pri každej návšteve si môžete vychutnať kávu alebo čaj zadarmo.
  • Švédske lahôdky za skvelé ceny

    Členovia programu môžu nakupovať aj švédske špeciality a pochúťky za výhodnejšie ceny. Ak nemáte čas zájsť do reštaurácie, v oddelení s potravinami si môžete rovno doplniť aj energiu, občerstvenie pre členov je tu o niečo výhodnejšie.
  • Pokladničné bloky online

    Ku všetkým svojim pokladničným blokom budete mať prístup online vo svojom účte. Získate tak prehľad o všetkých svojich nákupoch, navyše aj výhodu na výmenu tovaru do 365 dní.
  • Zmysluplné projekty

    Sledujte a zapojte sa do projektov IKEA na ochranu životného prostredia a na pomoc deťom.
  • Semináre o zariaďovaní bývania

    IKEA ponúka svojim verným zákazníkom pravidelné semináre a akcie o zariaďovaní bývania.
  • Inšpirujte sa

    Inšpiráciu môžete získať nielen na seminároch, ale aj v pohodlí domova vďaka IKEA FAMILY časopisu, ktorú je plný tipov a rád od špičkových dizajnérov.
  • Narodeninový darček pre vaše deti

    IKEA daruje deťom členov svojho programu darček narodeninám, a to až do 12 rokov!
  • Zľavy a akcie u partnerov

    S IKEA FAMILY získate špeciálne ponuky aj v partnerských obchodoch.

ikea family

S IKEA kartou si môžete vychutnávať pochúťky v IKEA reštaurácii za špeciálne ceny a kávu zadarmo.

Vstúpte do klubu IKEA FAMILY

Staňte sa členom IKEA FAMILY a čerpajte benefity programu už dnes! Je to jednoduché, je to zadarmo a je to výhodné! K registrácii potrebujete vek vyšší ako 18 rokov a mať korešpondenčnú adresu na Slovensku. Registrovať sa môžete osobne v kiosku obchodného domu alebo na internete. IKEA kartu si môžete vytlačiť pri osobnej návšteve v kiosku IKEA alebo si ju jednoducho môžete stiahnuť v elektronickej podobe do mobilu. Zľavy a ostatné výhody môžete využívať hneď v deň registrácie, a tak si môžete hneď po stiahnutí karty nakúpiť napríklad vybrané IKEA doplnky za špeciálne ceny.

ikea family

Registrujte sa a vstúpte do programu IKEA FAMILY zadarmo a využívajte výhody členstva ešte dnes!

Aplikácia IKEA - pre ľahšie nakupovanie

Aby ste nemuseli stále myslieť na to, či máte kartu IKEA pri sebe, jednoducho si ju stiahnite v aplikácii. Aplikáciu IKEA si ľahko nainštalujete do svojho smartpnohu. Dostupná je zadarmo v Google Play Store pre Android alebo v Apple Store pre telefóny s operačným systémom IOS. Vďaka aplikácii môžete naplno využívať všetky výhody členstva aj bez toho, aby ste mali kartu pri sebe.

ikea family

Využívajte výhody u partnerov IKEA FAMILY

  • CHEFPARADE - škola varenia, kde s IKEA FAMILY kartou máte na vybrané kurzy zľavu 20 %.
  • CEWE - poukaz v hodnote 5 € na kalendáre.
  • BYTECHECK - technické posúdenie nehnuteľnosti a ďalšie služby s 20% zľavou.
  • Dulux - akcia 3 + 1 zadarmo na 2,5 litrové balenia farby Dulux Colours of the World.
  • NEXT - bezpečnostné dvere - špeciálne zľavy na výrobky pre držiteľov IKEA karty.
  • Marianne Bydlení - 20% zľava na predplatné časopisov Marianne Bydlení a Marianne venkov&styl.



ikea family

IKEA deťom

Ikea myslí aj na najmenších, a to hneď v niekoľkých rovinách. Pre detských členov IKEA rodiny organizuje zaujímavé akcie a súťaže, ako napríklad súťaž Malý Dizajnér a ďalšie iné hravé akcie. Všetkým deťom členov programu venuje každý rok darček k narodeninám, a to až do 12 rokov.

Okrem toho venuje hneď niekoľko aktivít aj deťom, ktoré to potrebujú najviac prostredníctvom IKEA Fundation.

TIP Tipli: Pestujte si ekologickú domácnosť! V IKEA nájdete všetko, čo potrebujete k tomu, aby vaša IKEA kuchyňa bola eco friendly, praktická a štýlová!

S IKEA FAMILY vždy výhodne

Nenechajte si ujsť žiadne akcie v IKEA a sledujte vždy aktuálnu ponuku pre členov IKEA FAMILY. Okrem toho môžete získať inšpiráciu a prehľad o nových trendoch aj v IKEA katalógu. Nezabúdajte, že členstvom v IKEA FAMILY získate len samé výhody, zveľadíte svoj domov a zároveň prispievate na dobré veci.

Nakupujte nábytok a doplnky s cashbackom

Pozrite sa aj na ponuku obchodov, kde z každého nákupu získate peniaze späť.

  • SCONTO nábytok - nábytok a bytové doplnky s cashbackom 1,25 %.
  • 4home - eshop, kde nájdete doplnky, bytový textil a obliečky s cashbakom 2 %.
  • TPD - nábytok a elektronika s 3% cashbackom.

Súvisiace obchody

IKEA

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa